Άσκηση τρίδυμης φλόγας καρδιάς

Εδώ είναι μια άσκηση για να επεκτείνουμε την Τριπλή Φλόγα μας.
Για ευκολία στην απεικόνιση, πριν ξεκινήσετε την άσκηση μπορείτε να ανάψετε 3 χρωματιστά κεριά, στα χρώματα των ακτίνων Τριπλής Φλόγας, έτσι ώστε να βλέπετε το κερί μπροστά σας καθώς εξασκείστε στην άσκηση.

 

Άσκηση

Καθίστε ή ξαπλώστε σε μια χαλαρή θέση.
Προσπαθήστε να βάλετε το μυαλό σας σε μια “κατάσταση λευκού χαρτιού”.
Οραματιστείτε ότι το δοχείο σας λούζεται σε ένα πολύ έντονο και ηρεμιστικό έντονο λευκό φως, αφήνοντάς σας όλο και πιο χαλαρό και ελαφρύτερο.

Τώρα οραματιστείτε την Τριπλή Φλόγα που καίγεται μέσα στην καρδιά σας, μέσα σε ένα δισκοπότηρο ή αλλιώς σε σχήμα τριπλού λουλουδιού.
Οραματιστείτε καθαρά κάθε μία από τις τρεις φλόγες Τριπλής Φλόγας που καίγονται να δονούνται σαν φλόγα κεριού, να καίγονται, χωρίς να καίγονται.

Οραματιστείτε μια μεγάλη Τριπλή Φλόγα σε βαθιά διαστολή, νιώστε τον εαυτό σας βυθισμένο σε αυτήν και ότι κάθε φωτεινή ακτίνα της, να ενεργοποιεί τα διάφορα μέρη του σώματός σας.

 

Ροζ:

Μέσα από τη ροζ φλόγα η καθολική αγάπη επεκτείνεται.
Με την επέκτασή της θα νιώσετε μια τεράστια χαρά και επιθυμία να αγκαλιάσετε τον κόσμο.
Αφήστε αυτή τη φλόγα να πλημμυρίσει εντελώς κάθε κύτταρο στο σώμα σας.
Οραματιστείτε κάθε όργανο στο σώμα σας να διαπερνάται και να τυλίγεται από τη Ροζ Φλόγα.
Ξυπνήστε την κατάσταση της αγάπης και ισορροπήστε μαζί της τη γυναικεία και την ανδρική δυαδικότητα.

Αφήστε την ανεπιφύλακτη Αγάπη για τη συνείδηση του Χριστού να εκδηλωθεί μέσα στην καρδιά σας και να επεκταθεί σε όλο σας το σώμα.
Προσπαθήστε να ενσωματωθείτε με όλα όσα υπάρχουν γύρω σας και σας περιβάλλουν, έτσι θα ενεργοποιήσετε την εξωαισθητική ικανότητα αντίληψης μέσω της Αγάπης και της σύνδεσής σας με τις θετικές γεωπαθητικές γραμμές του πλανήτη.
Σε αυτήν την απεικόνιση θα ενεργοποιήσετε τη σύνδεσή σας με τη μητέρα Γη και με τους Αναληφθέντες Δασκάλους, τους Αδελφούς του Φωτός.

 

Χρυσή – Κίτρινη

Αφού επεκτείνετε τη Ροζ Φλόγα, κάντε το ίδιο με τη Χρυσή Φλόγα.
Οραματιστείτε ολόκληρο το σώμα σας βυθισμένο σε αυτή τη φλόγα.
Αυτό θα φέρει στη συνείδησή σας και στα λεπτά σας σώματα, τη σοφία που περιέχεται στα ακασικά αρχεία.
Αυτή η φλόγα ανοίγει τις πύλες πρόσβασης στα αρχεία σας, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων ζωών, καθώς και ανοίγει το δρόμο στη γνώση του Ανώτερου Εαυτού σας.

Καθώς οραματίζεστε τη βύθισή σας στη Χρυσή Φλόγα, νιώστε τον εαυτό σας γεμάτο με την άνευ όρων αγάπη.
Νιώστε τις θετικές ιδιότητες του σύμπαντος και στα πάντα γύρω σας.
Κατανοήστε και νιώστε ότι είστε ένα πνευματικό ον του σύμπαντος.
Μέσα από τη δράση της Χρυσής Φλόγας θα κατανοήσετε τους ανώτερους νόμους που διέπουν το σύμπαν και θα δείτε τη συμμετοχή σας σε αυτό το πλαίσιο.
Θα καταλάβετε ποια είναι η πραγματική σας ταυτότητα και θα διευκρινίσετε ποιες εργασίες πρέπει να κάνετε.
Οραματιστείτε τη Χρυσή Φλόγα στο χρώμα του υγροποιημένου χρυσού, να λάμπει έντονα και να διαπερνά ολόκληρη την ύπαρξή σας.
Είναι ένα καθολικό όχημα που μετατρέπει και ενσωματώνει τη δύναμη του Χριστού σε δράση.

 

Μπλε:

Αυτή η φλόγα είναι η έκφραση της δύναμης του Θεού εν δράσει, της δύναμης να ενεργεί, να χτίζει και να πραγματοποιεί τις ενέργειες που δημιουργούνται από τις άλλες δύο φλόγες.
Η ανάληψη γίνεται με οποιαδήποτε από τις τρεις φλόγες, αλλά η Μπλε Φλόγα παρέχει την ενέργεια που απαιτείται για να ξεπεραστούν οι ψυχικοί περιορισμοί κάθε είδους.

Αυτή είναι η φλόγα της εποικοδομητικής δύναμης, ευθυγραμμισμένη με τις παραμέτρους της δημιουργίας του Χριστού.
Μέσα από αυτό, θα νιώσετε βαθιά τις δυνατότητές σας και την ικανότητά σας να είστε χρήσιμοι και θετικοί άνθρωποι για την κοινωνία.
Βάλτε τον εαυτό σας στη διάθεσή σας στην υπηρεσία εποικοδομητικών δραστηριοτήτων προς όφελος της ανθρωπότητας, φέρνοντας την άνευ όρων αγάπη και γνώση σε όλους όσους την έχουν ανάγκη.

Η Μπλε Φλόγα σας βοηθά να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της ζωής, να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο, χωρίς να εγκαταλείψετε ή να ξεφύγετε από τους στόχους σας.
Είναι η έκφραση του αγαπημένου Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο οποίος με το σπαθί του, με το μπλε φως, το σπαθί της δικαιοσύνης, προσέχει την ανθρωπότητα, στη Γη και σε άλλους πλανήτες, υπερασπιζόμενος τους αθώους από τις επιθέσεις.

 

 

Αφήστε τις τρεις φλόγες να καταλάβουν το σώμα σας και να επεκταθούν μέχρι να σχηματίσουν ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο γύρω από το σώμα σας.
Οι τρεις φλόγες καίγονται ταυτόχρονα αλλά δεν αναμειγνύονται.
Οραματιστείτε να φωτίζει ο χώρος όπου κάνετε την άσκηση, και όλα όσα είναι γύρω σας.

 

Τώρα ενώστε τη ροζ Φλόγα με τη μπλε Φλόγα

Που σχηματίζει τη Βιολετί Φλόγα και οραματιστείτε την να μετατρέπει τις δυσκολίες σας, τους περιορισμούς σας, τις αρνητικές πράξεις, τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.
Σε αυτό το σημείο συνιστάται να ρίξετε μια ματιά πίσω στην ημέρα σας, τη συμπεριφορά σας, τις σχέσεις σας και τη ζωή σας γενικότερα.

Εάν υπάρχει κάτι αρνητικό, ενεργοποιήστε τη Βιολετί Φλόγα, μετατρέποντας τα αρνητικά πράγματα σε θετικά γεγονότα, εμποδίζοντας την αρνητική ενέργεια να επεκταθεί μέσα σας ή γύρω σας.
Αναιρέστε εντελώς αρνητικά συναισθήματα όπως δυσαρέσκεια, φθόνο, μίσος κτλ.
Εξαλείψτε επίσης εικόνες αρνητικών στάσεων που μπορεί να έχετε εκφράσει.

Καθώς το κάνετε αυτό, προσπαθήστε να παραμείνετε στον οραματισμό σας με τη Χρυσή Φλόγα να καίγεται στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας.
Αφήστε τη Χρυσή Φλόγα, που λάμπει έντονα πάνω από το κεφάλι σας, να αποκαταστήσει την ισορροπία διεισδύοντας και εναρμονίζοντας όλες τις καταστάσεις που έχουν καθαριστεί από τη Βιολετί Φλόγα. Αυτό διασφαλίζει ότι οι διαδικασίες επαναπροσδιορισμού και μετάλλαξης είναι ισορροπημένες και ότι αυτά τα προβλήματα δεν θα σας ενοχλήσουν ποτέ ξανά.

 

Επιστρέψτε αργά και ομαλά

Στην κατάσταση της ενεργητικής επίγνωσης, αφήνοντας τις ενέργειες της Τριπλής Φλόγας να παραμείνουν στη συνείδησή σας.
Κάντε αυτή την άσκηση μία φορά την ημέρα για τουλάχιστον επτά ημέρες.
Θα διαπιστώσετε ότι θα υπάρξει αξιοσημείωτη βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Η ευαισθησία σας θα αυξηθεί πολύ και θα νιώσετε πολύ πιο ήρεμοι και αγαπητοί απέναντι στη ζωή.
Η άσκηση μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν τον ύπνο ή το πρωί, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, για να προετοιμαστείτε θετικά για μια νέα μέρα.

Το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή την άσκηση είναι να προσπαθήσετε να νιώσετε βαθιά ότι οι ζωτικές σας δυνάμεις αυξάνονται, ότι είστε ένα πνευματικό ον και ότι οι υψηλότερες ενέργειές σας γίνονται κάθε μέρα πιο παρούσες και ενεργές μέσα σας.

 

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα