Σεμινάρια

lomi-lomi Massage

Reiki

Σεμιναρια lomi-lomi massage

LOMI – LOMI (Χαβανέζικη μάλαξη):

Το Lomi-Lomi έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο από τον τουρισμό της Χαβάης , αλλά είναι επίσης μια παραδοσιακή πρακτική στα γειτονικά Πολυνησιακά Νησιά της Ταϊτής και στη Γαλλική Πολυνησία.

To Lomi-Lomi είναι η ιερή εργασία που εκτελείται με την ανοιχτή καρδιά του Aloha, (άνευ όρων αγάπη) της οποίας η βαθύτερη έννοια είναι “η χαρούμενη κατανομή της ενέργειας στο παρόν”.

Σύμφωνα με τους παλιούς kahunas (ιερείς Σαμάνοι της Χαβάης), η κατοχή του Πνεύματος του Aloha ήταν ένας τρόπος να στείλουν και να λάβουν θετική ενέργεια ώστε να ζουν αρμονικά.

Παραδοσιακά στην αρχαία Χαβάη το Lomi-Lomi ασκήθηκε σε τέσσερα πλαίσια:

Ως θεραπευτική πρακτική των εγγενών θεραπευτών – kahuna lā’au lapa’au (θεραπευτές) και kahuna hāhā (διαγνωστικοί).

Ως πολυτέλεια ειδικά από τους κυβερνώντες αρχηγούς.

Ως αναζωογονητικό μασάζ μέσα στην οικογένεια.

Με το ‘ōlohe lua (των πολεμικών τεχνών της Χαβάης).

Ήξεραν τους νόμους της δόνησης, ήξεραν τη δύναμη της ομιλούμενης λέξης, ήξεραν τη Φύση.
Eίχαν την γνώση για το πώς να ξεκινήσει μια ουσιαστική επικοινωνία με την νοημοσύνη του σώματος, του νου και του εσώτερου εαυτού με την απλότητα και την πληρότητα της αφής.

Εργαζόντουσαν με το «mana» (ενέργεια) της ψυχής και του πνεύματος ενός ατόμου εξισορροπώντας την ενέργεια στο ίδιο το σώμα.
Πίστευαν ότι μια σειρά από λανθασμένες πεποιθήσεις και μοτίβα συμπεριφορών, εμπόδιζαν την ροή της ενέργειας στον άνθρωπο και αυτό είχε ως συνέπεια την ασθένεια.

Όταν ένας ασκούμενος του Lomi-Lomi αγγίζει το σώμα ενός ατόμου, είναι με απόλυτο σεβασμό και αγάπη καθώς στην ουσία Lomi-Lomi σημαίνει «επιστροφή στη πηγή» και μας υπενθυμίζει την αληθινή μας φύση και από που προερχόμαστε πραγματικά.
Αυτή η όμορφη ιερή πρακτική, ενσωματώνει τη χρήση της αναπνοής, της μουσικής και των ρευστών ρυθμικών κινήσεων των χεριών με τους πήχεις πάνω στο σώμα και στην αύρα για να συνδέσει τον δότη και τον δέκτη με έναν όμορφο «χορό».

Το βαθύ ρυθμικό μασάζ λειτουργεί με τη φυσική ροή και τον ρυθμό του σώματος, σε συνδυασμό με τη θετική θεραπευτική ενέργεια και την πρόθεση της αγάπης που παράγεται για να απελευθερώσει την ένταση και τα μπλοκαρίσματα στο σώμα, διεγείροντας τη ροή της ενέργειας και στο τέλος να προωθήσει την αυτοθεραπεία.

« Οραματιστείτε ότι είστε δίπλα στη θάλασσα, ακούγοντας τα κύματα καθώς πέφτουν κατά μήκος της ακτής, ξαπλωμένοι στην παραλία, νιώθετε την υδάτινη αφή να ρέει πάνω στο σώμα.

Αυτός είναι ο ρυθμός του Lomi-Lomi που αιωρείται και ρέει καθώς τα χέρια ολισθαίνουν εμπρός και πίσω όπως ο ρυθμός των κυμάτων πάνω στην ακτή.
Και είναι τόσο υπνωτική και καταπραϋντική αυτή η αφή, που νανουρίζει τον δέκτη σαν να λικνίζεται πάνω σε κύματα»

To Lomi-Lomi προσφέρει μια σειρά ευρέων οφέλη που επιδρά σ΄όλα τα επίπεδα (σωματικό,συναισθηματικό,πνευματικό),της ανθρώπινης ύπαρξης.

Η εκπαίδευση του Lomi-Lomi Massage είναι ιδανική για τον θεραπευτή που θέλει να αναβαθμίσει όλες τις πτυχές της εργασίας του σε νέα πρότυπα αποτελεσματικότητας και πνευματικότητας, προσφέροντας στους πελάτες του μια μοναδική υπέροχη εμπειρία, για την μέγιστη επούλωση της κυτταρικής μνήμης και την ευαισθητοποίηση του.


Το Lomi Lomi δεν είναι μόνο ένα απλό μασάζ!
Είναι κάτι πολύ περισσότερο.
Είναι η πνευματική ενέργεια, της συμπονετικής δράσης, που περνάει σε κάθε κύτταρο μέσω της αφής.
Άγγιγμα Aγάπης,
Άγγιγμα Ζωής,
Με την δύναμη της ίδιας Mana!

Βελτιώνει όλα τα συστήματα και τα όργανα, τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση

Προσφέρει αρμονία και ισορροπία

Ενεργοποιεί και αναζωογονεί

Βελτιώνει τη στάση του σώματος

Ησυχάζει την φλυαρία του νου, δημιουργώντας εσωτερική ηρεμία και γαλήνη

 

Αλλάζει τις αντιλήψεις του Εαυτού

Δημιουργεί εμπιστοσύνη, ενθουσιασμό και αυτοεκτίμηση

Καλύπτει τον εσωτερικό πυρήνα

Αποκαθιστά την ευημερία

Αφυπνίζει την ζωντάνια

Συνδέεται με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση

Εμπνέει τις δυνατότητές μας

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Εγχειρίδιο με την ύλη & τις τεχνικές

 

Reiki & massage

Δείτε αναλυτικά τα σεμινάρια που τρέχουν

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα