Αλλαγή του Ιερού σας – Νέο Έτος Νέες Προθέσεις

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τον ιερό βωμό σας προς τιμήν του έτους 2022;

Οι δυνατότητές σας για φέτος φλέγονται και η δύναμη της θέλησής σας είναι ισχυρή.
Είστε έτοιμοι να φέρετε τα όνειρά σας στη φυσική σφαίρα;
Αυτή είναι η χρονιά για να γεννήσετε τις δημιουργίες σας, να τις παρακολουθήσετε να μεγαλώνουν και να χορεύετε στο ακμάζον φως τους.

Τα εργαλεία του Ιερού σας για το 2022

 

Απατίτης πράσινος:

Η πέτρα για ευεξία.
Διευκολύνει την υγιή απώλεια βάρους, φέρνοντας το σώμα σας σε ευθυγράμμιση με το ιδανικό σας βάρος αβίαστα και εύκολα. Βοηθά επίσης στον έλεγχο της όρεξής σας.
Ο πράσινος απατίτης βοηθά επίσης στην ανακούφιση των οικονομικών επιβαρύνσεων και του άγχους, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή δουλειά και σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.
Ενισχύει με ιδιαίτερα ενεργειακά θρεπτικό τρόπο το τσάκρα της καρδιάς.

Θιβετιανός Χαλαζίας:

Ο κύριος θεραπευτής.
Σας επιτρέπει να θεραπεύσετε τον εαυτό σας ή τον άλλον, καθαρίζοντας ιδιαίτερα τα κατώτερα τσάκρα από τραύματα και ενεργειακά υπολείμματα.
Διαλογιστείτε με αυτήν την πέτρα για να επικαλεστείτε τις κρυστάλλινες θεραπευτικές της δυνάμεις στη ζωή σας σε συνεχή βάση και χρησιμοποιήστε την στα τελετουργικά σας, όποτε χρειάζεστε την επανορθωτική της ιδιότητα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Golden Healer Quartz:

Αυτή είναι η πιο θεραπευτική μορφή χαλαζία.
Αντιπροσωπεύει τον ήλιο και την ηλιακή ενέργεια.
Φέρνει αυτή τη ζεστή ενέργεια στη θεραπεία και πολλοί δάσκαλοι και θεραπευτές του ρέικι χρησιμοποιούν αυτήν την πέτρα στην πνευματική τους εργασία.
Αυτή η πέτρα θα ήταν εξαιρετική για την εκτέλεση της θεραπείας του σώματος, στην πραγματικότητα, θα έβαζα ένα κομμάτι ακριβώς στο τσάκρα του ηλιακού σας πλέγματος για να επεκταθεί και να σας ανοίξει σε αυξημένη αυτοπεποίθηση και θέληση.

Arfvedsonite:

Ο Arfvedsonite είναι ένας από τους αγαπημένους μου λίθους και έχει μεγάλη εκδηλωτική δύναμη.
Συχνά συγχέεται με αστροφυλλίτη, αλλά μην κάνετε λάθος, αυτός ο κρύσταλλος έχει μια πανίσχυρη μαγεία και μια κρυσταλλική δομή που είναι πολύ μοναδική.
Συχνά εξορύσσεται με σουγιλίτη και μαγγάνιο, επομένως εκτός από τις ιδιότητες έκφανσής του είναι επίσης θεϊκός θεραπευτής.
Αναμειγνύεται συνεργιστικά με άλλες πέτρες για να δημιουργήσει όλα όσα αναζητάτε.

Λαμπραδορίτης:

Ο λαμπραδορίτης είναι η πέτρα μου για νέα ξεκινήματα, για κοσμική και πνευματική επανεκκίνηση. Εάν χρειάζεστε ένα τέλος, ή εάν θέσετε προθέσεις στη νέας Σελήνης, αυτός είναι ο σύμμαχός σας πολύτιμος λίθος.
Ο λαμπραδορίτης βοηθά στο φωτισμό του μονοπατιού, φωτίζοντας τον νυχτερινό ουρανό και βοηθώντας σας να δείτε το δρόμο σας μέσα από προκλήσεις.
Μόλις αρχίσετε να εργάζεστε μαζί του θα αναρωτιέστε πώς κάνατε πνευματική εργασία χωρίς αυτόν. Τέλειος για τη νέα χρονιά.

Ρυόλιθος:

Η θεραπευτική, αναζωογονητική ενέργεια του ρυόλιθου δίνει ελπίδα για το μέλλον, ανανεώνοντάς σας ενεργειακά και σωματικά.
Ο ρυόλιθος είναι βαθιά συνδεδεμένος με τη Γη, μυώντας σας στα μαθήματα και τη μεγάλη σοφία της φύσης.
Αυτός ο πολύτιμος λίθος γείωσης, σας φέρνει σε αρμονία με τον φυσικό κόσμο, ευθυγραμμίζοντάς σας με την ισορροπία του καθώς αντηχεί με το τσάκρα της καρδιάς.
Σας βοηθά να κατανοήσετε πόσο πολύτιμη είναι η ζωή, πόσα μπορείτε να απολαύσετε στα πρότυπα του κόσμου γύρω σας και μέσα σας.

Πράσινη αβεντουρίνη:

Η ευγνωμοσύνη είναι εκεί που αρχίζει η μαγεία.
Όσοι εκφράζουν ευγνωμοσύνη βιώνουν μεγαλύτερη αφθονία στη ζωή τους.
Ακούγεται απλό, το ξέρω – αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά δύσκολο να μπεις σε (και να παραμείνεις σε) μια νοοτροπία ευγνωμοσύνης.
Απαιτεί να κοιτάξετε γύρω σας και να εστιάσετε στα θετικά, ακόμη και να ευχαριστήσετε για πράγματα, ανθρώπους και εμπειρίες που σας προκαλούν.
Η πράσινη αβεντουρίνη είναι εδώ για να βοηθήσει και φέρνει αφθονία, ανάπτυξη, γονιμότητα και ευημερία κάθε είδους.

Manifestation Tea Lights:

Το ιερό έργο του καθορισμού και της εκδήλωσης προθέσεων δεν είναι πάντα μια σύντομη διαδικασία. Πρέπει να βρούμε το πάθος για αυτό που θέλουμε να δώσουμε στη ζωή, να εμπνεύσουμε τη δράση μας και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να λάβει.
Και, φυσικά, πρέπει να εστιάσουμε.
Εστιάστε σε αυτό που ελπίζετε να δείτε, αυτό που θέλετε να κάνετε πραγματικότητα με τα κεριά τσαγιού εκδήλωσης, που προορίζονται να σας βοηθήσουν καθώς εργάζεστε για να φέρετε στο φως τις επιθυμίες σας.
Στη συνέχεια, αφήστε το Σύμπαν να λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

Και θυμηθείτε, προσθέστε οτιδήποτε ευθυγραμμίζεται με τις προθέσεις σας για το νέο έτος.
Πάνω από όλα διασκεδάστε με το νέο σας βωμό.

 

Υπέροχες ευλογίες για το νέο έτος.

 

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα