Ανώτερο Τσάκρα Καρδιάς

Βοηθά να μιλάτε από καρδιάς.

Το ανώτερο τσάκρα της καρδιάς είναι το τσάκρα της πνευματικής καρδιάς, γνωστό και ως αιθερική καρδιά.
Αυτή είναι η περιοχή όπου πηγάζει η πρόθεση.
Ορισμένα βιβλία αναφέρονται σε αυτή την περιοχή ως τσάκρα του θύμου αδένα ή τσάκρα υψηλής καρδιάς.
Συνδέει τα συναισθήματα της Θείας αγάπης, της συμπόνιας, της αλήθειας και της συγχώρεσης, με την περιοχή από την οποία πηγάζει η γλώσσα, επιτρέποντάς σας να μιλάτε από την καρδιά, (συναισθηματικός λόγος).

Αυτή είναι μια σημαντική περιοχή του σώματος για να βοηθήσει την ανάπτυξη των πνευματικών συναισθημάτων και της επικοινωνίας που βασίζονται στην καρδιά.
Η ενέργειά του, είναι εξαιρετικά χρήσιμη για όλους όσους θέλουν να διασφαλίσουν ότι ο τρόπος που επικοινωνούν είναι συμπονετικός προς τους άλλους.
Ο προφορικός λόγος αντηχεί εδώ και η χρήση του ήχου αντηχεί από εδώ, μέσα στο αιθερικό σώμα και δημιουργεί ένα ισχυρό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

 

Έννοια του Ανώτερου Τσάκρα της Καρδιάς

Πού είναι λοιπόν αυτό το τσάκρα;
Βρίσκεται στο πάνω μέρος του θώρακα, ακριβώς πάνω και δεξιά από το τσάκρα της καρδιάς, ανάμεσα στα τσάκρα της καρδιάς και του λαιμού.
Αυτό το τσάκρα σχετίζεται με τον θύμο αδένα, έναν από τους πρώτους αδένες που αναπτύσσονται στο έμβρυο ενώ βρίσκεται στη μήτρα.
Αυτός ο αδένας σχετίζεται με το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει μέσα του το μοτίβο για το DNA σας και τον καρμικό σας σχεδιασμό για αυτή τη ζωή, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών της προηγούμενης ζωής.

Ονομάζεται επίσης τσάκρα του θύμου αδένα και αφορά την ανιδιοτελή, πνευματική αγάπη για το Μεγάλο Θείο Πνεύμα και για τους άλλους, σχετίζεται με τη συνείδηση του Χριστού και τη γέφυρα μεταξύ των συναισθημάτων σας και της διάνοιάς σας.

 

Οφέλη από ένα υγιές τσάκρα ανώτερης καρδιάς

Υπάρχουν επίσης άλλα οφέλη για το φυσικό σώμα, βοηθώντας αυτό το τσάκρα να αρχίσει να ανοίγεται και να επεκτείνεται η ενέργειά του.
Το υψηλότερο τσάκρα της καρδιάς διέπει το ανοσοποιητικό σύστημα και η δόνηση του βοηθά κατά τη διάρκεια λοιμώξεων, ιδιαίτερα της γρίπης.
Η ενέργεια του βοηθά τον θυρεοειδή αδένα και τον λαιμό.
Η ενέργειά του βοηθά στη βελτίωση της γενικής ευεξίας του φυσικού σώματος και θα βοηθήσει στην υψηλή αρτηριακή πίεση.
Βοηθά όσους υποφέρουν με αισθήματα γενικής ευερεθιστότητας και έχει μια ηρεμιστική δράση που βοηθά στη δημιουργία πιο ξεκούραστου ύπνου.

Η ενέργεια από αυτό το τσάκρα, μπορεί να βοηθήσει στην επικοινωνία, εκφράζοντας τον συναισθηματικό λόγο και στην απώλεια φωνής.
Εκφράζοντας τα αληθινά σας συναισθήματα, μπορείτε να θεραπεύσετε τα συνεχιζόμενα προβλήματα του λαιμού και γύρω από αυτόν.
Καθώς η ενέργεια ρέει επίσης προς το κεφάλι, μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τους πονοκεφάλους.
Καθώς αρχίζετε να εργάζεστε περισσότερο με αυτό τσάκρα της καρδιάς, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε ανοιχτοί να εκφράσετε την αγάπη σας πιο ελεύθερα.

 

Εργαστείτε με την ενέργεια αυτού του τσάκρα

Μόλις αρχίσετε να εργάζεστε με την ενέργεια αυτού του τσάκρα, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας ανοιχτό, σε πιο τρυφερές πινελιές, αγκαλιές και γενικά σε επιδείξεις των συναισθημάτων αγάπης που ρέουν πιο ελεύθερα στο σώμα σας.
Αυτή η ενέργεια θα ρέει σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.
Καθώς εργάζεστε με αυτήν την ενέργεια των τσάκρα, θα ανακαλύψετε ότι θα αρχίσετε να ζείτε τη ζωή σας, περισσότερο σύμφωνα με αυτό που επιθυμούσε ο ανώτερος εαυτός σας.
Αυτό σχετίζεται, με αυτό που σχεδιάσατε πριν έρθετε εδώ σε αυτή τη γη, σε αυτήν την ενσάρκωση.
Εάν έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σας, η εργασία με την ενέργεια του ανώτερου τσάκρα της καρδιάς, μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τι ακριβώς είναι αυτό.

Η χρήση κρυστάλλων για το ανώτερο τσάκρα της καρδιάς

Ως μέρος της πνευματικής σας πρακτικής,  μπορεί να είναι χρήσιμοι οι κρύσταλλοι που  διεγείρουν το πνευματικό τσάκρα της καρδιάς ή την αιθερική καρδιά.
Η χρήση κρυστάλλων που διεγείρουν αυτή την περιοχή μπορεί να βοηθήσει στη διεύρυνση των συναισθημάτων όπως η συμπόνια και η συγχώρεση.
Μπορούν να λύσουν ζητήματα σχέσεων μέσω της ενίσχυσης της συναισθηματικής θεραπείας και είναι γνωστό ότι βοηθούν στην έκφραση της αληθινής αυθεντικής επικοινωνίας.

Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες πέτρες για αυτήν την περιοχή, μπορείτε να τονώσετε την ανάπτυξη μιας πιο συμπονετικής ικανότητας επικοινωνίας.
Οι κρύσταλλοι για αυτό το τσάκρα είναι επίσης χρήσιμοι για την ενίσχυση της υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος που σχετίζεται με τον θύμο αδένα.

Αυτό το τσάκρα ονομάζεται μερικές φορές η έδρα της ψυχής, αυτός ο όρος χρησιμοποιείται πιο συχνά για να αναφέρεται στο τσάκρα του αστεριού της ψυχής, που βρίσκεται πάνω από το τσάκρα του στέμματος.
Αυτές οι πέτρες είναι επίσης γνωστές για τη δράση τους για την ενίσχυση της πνευματικής θεραπείας και ανάπτυξης, καθώς αυτή η περιοχή είναι ο σύνδεσμος μεταξύ των συναισθημάτων σας και της σκέψης σας.
Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην επούλωση συγκεκριμένων θεμάτων σωματικής υγείας που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα, συμπεριλαμβανομένων ζητημάτων όπως η γρίπη και τα προβλήματα στον θυρεοειδή αδένα.

 

Κρύσταλλοι για το τσάκρα της ανώτερης καρδιάς

Πριν εργαστείτε σε οποιοδήποτε τσάκρα, είναι πάντα ωφέλιμο για εσάς να αναλαμβάνετε δράση για να καθαρίσετε τη στάσιμη ενέργεια, που υπάρχει στο αυρικό πεδίο.
Μια εξαιρετική πέτρα για να το κάνετε αυτό είναι ο πράσινος κυανίτης, αλλά οποιαδήποτε από τις ποικιλίες κυανίτη θα βοηθήσει.
Ο κυανίτης είναι μια πέτρα υψηλής δόνησης που δεν χρειάζεται ποτέ καθαρισμό καθώς δεν συσσωρεύει αρνητική ενέργεια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πράσινη ποικιλία Κυανίτη, ή τον Μπλε κυανίτη, που είναι πιο εύκολα διαθέσιμος.
Κάνει εξαιρετική δουλειά για αυτόν τον σκοπό, οπότε χρησιμοποιήστε το ως εναλλακτική, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε το πράσινο.
Όχι μόνο ο Κυανίτης καθαρίζει τα τσάκρα, αλλά θα γεφυρώσει τυχόν ενεργειακά κενά που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από ατυχήματα ή τραύματα στο παρελθόν, τα οποία ακόμη δεν έχουν θεραπευτεί.

Κρατήστε την πέτρα στο τσάκρα της καρδιάς, καθώς βρίσκεται κοντά στο κέντρο του σώματος.
Η ενέργεια θα ρέει και προς τα ανώτερα τσάκρα, μέχρι το τσάκρα του αστεριού της ψυχής και προς τα κάτω στο τσάκρα της γης, όπου θα γειώσει κάθε περίσσεια ενέργειας.
Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε με τους συγκεκριμένους κρυστάλλους για το ανώτερο τσάκρα της καρδιάς.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε, με κάποιους από τους κρυστάλλους για το ανώτερο τσάκρα της καρδιάς.

Η πράσινη διοπτάση, είναι μια πέτρα που είναι ισχυρή για να βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία, και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πληρέστερα τη συγχώρεση.

Η πράσινη Τουρμαλίνη, έχει μια υπέροχη δόνηση που διεγείρει την ευτυχία και τη χαρά για τη ζωή.Είναι μια γήινη ενεργειακή πέτρα που θα σας συντονίσει με τη δόνηση της Μητέρας Γαίας.

Ο Ροδονίτης,  βοηθά στην ειρήνη σε προβληματικές σχέσεις.
Μπορεί να βοηθήσει τις σχέσεις σας, με τη δράση του να τονώσει την αποδοχή, τη συγχώρεση και την άνευ όρων αγάπη προς τους άλλους.

Η τουρμαλίνη καρπουζάκι, φωτίζει τη διάθεσή σας  εμποτίζοντας σας χαρούμενα συναισθήματα.
Αυτός ο κρύσταλλος ξυπνά την καρδιά και το ανώτερο τσάκρα της καρδιάς, ενθαρρύνει την ανάπτυξη της συμπόνιας, της συγχώρεσης και την απελευθέρωση του φόβου.

Ο Ροζ χαλαζίας, είναι γνωστή ως η πέτρα της αγάπης.
Το μήνυμα που εκπέμπει είναι μια ισχυρή δόνηση άνευ όρων αγάπης, χαράς, ζεστασιάς και συναισθηματικής θεραπείας.

Η ροζ τουρμαλίνη, φέρνει ευτυχία και ενέργεια Αγάπης.
Έχει μια όμορφη ενέργεια, που δονείται τόσο μέσα στο τσάκρα της καρδιάς όσο και στο ανώτερο τσάκρα της καρδιάς.

Οι κρύσταλλοι τυρκουάζ ,  έχουν μια ισχυρή ενέργεια πνευματικού συντονισμού και είναι πολύ αποτελεσματικοί για να βοηθήσουν την επικοινωνία.
Ενισχύουν την αποτελεσματικότητά σας για να επικοινωνείτε,  ό,τι προέρχεται από το πνεύμα, μέσα στην καθημερινή σας φυσική ζωή.

O μολδαβίτηςείναι  επίσης γνωστός ως “Η πέτρα του Αγίου Δισκοπότηρου” και είναι  ένας  εκπληκτικός κρύσταλλος μεταμόρφωσης,  που  φέρνει καλή τύχη και εκπλήρωση επιθυμιών.
Έχει υψηλούς κραδασμούς και έντονη συχνότητα και είναι μια από τις πιο ισχυρές πέτρες για ψυχική προστασία .

Υπάρχουν πολλοί κρύσταλλοι που μπορούν να βοηθήσουν.
Εδώ αναφέραμε κάποιους από αυτούς.
Αυτοί οι κρύσταλλοι, είναι επίσης γνωστοί για τη δράση τους, για την ενίσχυση της πνευματικής θεραπείας και ανάπτυξης, καθώς αυτή η περιοχή του τσάκρα της ανώτερης καρδιάς είναι ο σύνδεσμος μεταξύ των συναισθημάτων και των σκέψεων.

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα