Βοήθεια σε Όσους Φεύγουν από τη Γη

Αγαπημένη Θεία Παρουσία Εγώ Ειμί, στις καρδιές μας και στις καρδιές όλης της ανθρωπότητας.
Αγαπημένε Αρχάγγελε Μιχαήλ , Αγαπημένη Αγγελική Λεγεώνα.
Εκ μέρους της ανθρωπότητας, ιδιαίτερα αυτών που καλούνται από τη γήινή τους μορφή σε άλλα επίπεδα εξέλιξης,

Σε επικαλούμαστε:

Είθε το Φως και η Προστασία Σου να τυλίξουν όλους εκείνους που πρόκειται να εγκαταλείψουν τη Γη, ή που μόλις την εγκατέλειψαν.
Τοποθέτησε τους Αγγέλους της Προστασίας και της Ειρήνης, κοντά στα φυσικά τους σώματα και οδήγησέ τους την ατμόσφαιρα του τόπου,  όπου γίνονται οι μεταβάσεις τους σε τέλεια ειρήνη.

Αφήστε μια αύρα αγιότητας να τυλίξει αυτήν την επίσημη ώρα μετάβασης, κατά την οποία η ψυχή πρέπει να φύγει από τη γήινη σκηνή με ειρήνη,  χωρίς θλίψεις,  χωρίς φόβους,  χωρίς προσκολλήσεις,  που εμποδίζουν το κατώφλι για αυτή τη Νέα Σκηνή.

Βοηθήστε επίσης τους αγαπημένους σας και τα σπίτια τους να γεμίσουν ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που δόθηκε σε αυτή την ψυχή,  να γνωρίσει περισσότερη Ελευθερία και πρόοδο στο μονοπάτι της εξέλιξης.

Αγαπημένε Αρχάγγελε Μιχαήλ, κάνε τους Αγγέλους της Απελευθέρωσης να συναντήσουν κάθε ψυχή,  να μην εμποδίσει καμιά ροή που ανήκει στην εξέλιξή της, να περάσει χωρίς επιτήρηση στην εμπειρία που ονομάζεται «θάνατος».

Οδηγήστε κάθε ψυχή στους Ναούς του Ελέους και της Συγχώρεσης, για να τυλιχθεί στην εξαγνιστική Βιολετί Φωτιά του Αναληφθέντος Διδασκάλου Σεν Ζερμέν  και να ετοιμαστεί να εισέλθει στις Αίθουσες του Καρμικού Διοικητικού Συμβουλίου με αξιοπρέπεια και καλά ενημερωμένη.

Ισχυρέ Αρχάγγελε Μιχαήλ, απαιτούμε την Παρουσία των Λεγεώνων Σου για να βοηθήσει αυτούς που αποσαρκώνονται στις φυλακές, σε όλους τους χώρους βίας ή καταστροφών, στην εγκατάλειψη των δρόμων, καθώς και σε όσους δεν έχουν κανέναν να προσευχηθούν γι ‘αυτούς.
Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για αυτή τη Θεία Βοήθεια.

Και έτσι ας γίνει και ευγνωμονώ.

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Προειδοποιητικά σημάδια ανεπίλυτου τραύματος – Αναγνώριση των αόρατων ουλών

Το τραύμα είναι μια βαθιά οδυνηρή εμπειρία που μπορεί να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην ψυχική, συναισθηματική και σωματική ευεξία ενός ατόμου, ειδικά εάν πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα