Διαλογισμός για το Θερινό Ηλιοστάσιο

Τι σχέση έχει το Θερινό Ηλιοστάσιο με την πνευματικότητα;
Εξάλλου, είναι το καλοκαίρι που λαμβάνουμε περισσότερο φως από τον κεντρικό μας Ήλιο, ο οποίος είναι μια πηγή ισχυρής ενέργειας που βοηθά στην ανανέωση των κύκλων.

Σε αυτήν την περίοδο, υπάρχει ένα μεγάλο ενεργειακό ρεύμα, είναι αντιληπτό ότι υπάρχει περισσότερη ζωή και καλές δονήσεις που αιωρούνται στον αέρα.
Ακόμα, ο Ήλιος αποτελείται από το στοιχείο της φωτιάς, το οποίο μεταμορφώνει τα πάντα μέσα από τις φλόγες του.

Επομένως, είναι μια εξαιρετική στιγμή να παραδώσεις ό,τι είναι αρνητικό στη ζωή σου, ό,τι δεν θέλεις ή δεν σου ανήκει πια, και να αφήσεις τη φωτιά να τα κάνει στάχτη.

Με αυτόν τον τρόπο, καθαρίζεις τον χώρο σου και ανοίγεσαι για να λάβεις τις νέες θετικές ενέργειες του καλοκαιριού.

Τέλος, το Θερινό Ηλιοστάσιο είναι μια εποχή που η φύση έχει μεγάλη δύναμη , γεγονός που την καθιστά ευκαιρία να ενισχύσουμε τους στόχους μας.
Αυτό συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι η δημιουργική μας ενέργεια βρίσκεται σε άνοδο και έτσι μπορούμε να υλοποιήσουμε καλύτερα έργα και στόχους.

 

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη στιγμή;

Εφόσον το Θερινό Ηλιοστάσιο μας φέρνει τόσες πολλές μεταμορφωτικές ενέργειες, γιατί να μην αφιερώσουμε αυτόν τον χρόνο για να καθαρίσουμε ότι δεν μας εξυπηρετεί πλέον και επίσης να θέσουμε την πρόθεσή μας να συνδημιουργήσουμε μια καλύτερη πραγματικότητα για τις επόμενες εποχές;

Θα αφήσω λοιπόν εδώ μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε αυτή τη στιγμή, καθώς και θα προσφέρω ένα μοντέλο διαλογισμού που θα σας βοηθήσει να δεσμεύσετε καλές ενέργειες για εσάς και τον πλανήτη.

 

Τι να κάνετε κατά τη διάρκεια του ηλιοστασίου:

– Κάντε ένα καθάρισμα: Το τριήμερο του ηλιοστασίου καθαρίστε την γκαρνταρόμπα σας, το δωμάτιό σας, το σπίτι σας και ό,τι άλλο θεωρείτε απαραίτητο.
Πετάξτε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον ή δωρίστε σε περίπτωση ρούχων.

Ταυτόχρονα, αρχίστε ήδη να τακτοποιείτε όλα τα συναισθήματα, τα σχέδια σκέψης, τις καταστάσεις και τις εμπειρίες που είναι αρνητικά για εσάς και δώστε τα στον μεγάλο Ήλιο για να τα εξαγνίσει.

– Τοποθετήστε τους κρυστάλλους σας στον ήλιο: Εάν έχετε φυλαχτά, κρύσταλλα ή πέτρες που χρησιμοποιούνται για πνευματική θεραπεία, μπορείτε επίσης να τα πλύνετε σε τρεχούμενο νερό και να τα αφήσετε στον ήλιο για να ενεργοποιηθούν.

– Κάντε τον παρακάτω διαλογισμό: Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών, κατά προτίμηση καθισμένοι με το 6ο τσάκρα (τρίτο μάτι) σας στραμμένο προς τον ήλιο (προσπαθήστε να το κάνετε σε μια στιγμή που ο ήλιος δεν είναι τόσο δυνατός).


Πρόταση διαλογισμού για το Ηλιοστάσιο

Μπορείτε να κάνετε τον διαλογισμό με τον συνηθισμένο σας τρόπο, αλλά αν θέλετε να τον κάνετε με βαθύτερο τρόπο και για να πετύχετε τους ίδιους συλλογικούς στόχους, θα ακολουθήσω ένα μοντέλο:

Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να μπείτε σε μια χαλαρή κατάσταση συνείδησης .

Δηλώστε την πρόθεσή σας για τη θεραπεία της Γης και των κατοίκων της.
Και επίσης τους στόχους που θέλετε να συνδημιουργήσετε.

Οραματιστείτε δύο πυλώνες φωτός:

Ένα από τα μπλε χρώματα που προέρχεται από το Κέντρο του Γαλαξία, φθάνει εδώ μέσω του Ήλιου, περνώντας από τα Αγγελικά Όντα που μας υποστηρίζουν, διασχίζοντας το σώμα σας και πηγαίνοντας προς το Κέντρο της Γης.

Ένας άλλος πυλώνας χρυσού Φωτός, που έρχεται από το κέντρο της Γης, περνά μέσα από το σώμα σας και βγαίνει στο διάστημα, περνά μέσα από τα Αγγελικά Όντα, τον Ήλιο μας και πηγαίνει προς το Κέντρο του Γαλαξία.

Αυτή τη στιγμή, είστε αγκυροβολημένοι σε αυτούς τους δύο Πυλώνες Φωτός, που ρέουν αυτή την ενέργεια από πάνω προς τα κάτω και από κάτω προς τα πάνω.
Μετακινήστε αυτή την ενέργεια για λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια, οραματιστείτε στο στήθος όλων των ανθρώπων που διαλογίζονται, το τσάκρα της καρδιάς τους και στείλτε ένα Ροζ Φως που συνδέει ο ένας τον άλλον ως ένα δίκτυο αγάπης και ενότητας.

Τώρα οραματιστείτε ένα Κρυστάλλινο Λευκό Φως, που προέρχεται από το Κέντρο του Γαλαξία, που περνά μέσα από τον Ήλιο, καθαρίζοντας ολόκληρο τον πλανήτη με εκπομπές αγάπης και φωτός, που αντηχεί σε όλη την επιφάνεια της Γης.
Οραματιστείτε ολόκληρο τον πλανήτη σε άπειρη Ειρήνη, Αγάπη, Υγεία και Αφθονία.

Ευχαριστήστε τους δασκάλους, τους πνευματικούς οδηγούς σας και τους προστάτες σας για αυτήν την ευλογία.

Η Θεά επιθυμεί Ειρήνη, και Ειρήνη θα έχει.
Έτσι είναι, έτσι γίνεται.

 

Γεγονότα για το Θερινό Ηλιοστάσιο

Λοιπόν, πολύ πριν η αστρονομία αρχίσει να μελετά επιστημονικά τα αστέρια, η κίνηση της Γης και η σχέση της με τον Ήλιο ήταν ήδη αντιληπτές από τα ανθρώπινα όντα, κυρίως σε παγανιστικές τοποθεσίες.

Επομένως, αυτό το ηλιοστάσιο είναι ένα φαινόμενο που αναγγέλλει την είσοδο της θερμότερης εποχής του χρόνου και χαρακτηρίζεται από την ευθυγράμμιση μεταξύ της Γης και του Ήλιου, έτσι ώστε ένα μέρος του πλανήτη να δέχεται περισσότερες ηλιακές ακτίνες σε ένα ημισφαίριο, λόγω της περιστροφής.

Το Θερινό Ηλιοστάσιο συμβαίνει σε διαφορετικές ημερομηνίες στο βόρειο και στο νότιο ημισφαίριο.
Επομένως, για όσους βρίσκονται κάτω από τον ισημερινό, το ηλιοστάσιο συμβαίνει μεταξύ 21ης ​​και 23ης Δεκεμβρίου.
Παράλληλα, το Χειμερινό Ηλιοστάσιο γιορτάζεται στο Βόρειο Ημισφαίριο.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Προειδοποιητικά σημάδια ανεπίλυτου τραύματος – Αναγνώριση των αόρατων ουλών

Το τραύμα είναι μια βαθιά οδυνηρή εμπειρία που μπορεί να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην ψυχική, συναισθηματική και σωματική ευεξία ενός ατόμου, ειδικά εάν πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα