Δυνατή προσευχή αφθονίας

Η/Ο________(_Όνομα)_________________________________ βαθιά και σταθερά αναγνωρίζω ότι τα χρήματα είναι η ενέργεια του Θεού σε δράση στον φυσικό κόσμο και ότι ο Θεός είναι αυτός που ΕΙΜΑΙ.
Είναι η πηγή κάθε προσφοράς πλούτου και χρήματος.

Είμαι πεπεισμένη/ος ότι το σύμπαν είναι άφθονο και ότι η προσφορά μου είναι πάντα άπειρη και άφθονη και ότι φτάνει σε εμένα μέσω ενός άπειρου αριθμού καναλιών.
Η προμήθεια μου είναι τόσο άφθονη για να πω το όνομά μου_________ που πάντα ξέρω ότι δέχομαι συχνά δώρα και εκπλήξεις από το σύμπαν και από απροσδόκητες πηγές.

Εγώ ___________(Όνομα)_______________ ζω στη χαρά ενός παιδιού που πάντα ελπίζει για το καλύτερο, το πιο όμορφο, το πιο τακτοποιημένο και το πιο τέλειο για μένα πάντα σε αφθονία.
Έχω δικαίωμα στα θαύματα.
Πάντα ελπίζω για θαύματα στη ζωή μου όπως _______(ποια θαύματα)___________________.
Μια μεγάλη βελτίωση έρχεται σε μένα με τη μορφή χρημάτων εδώ και τώρα.

Εγώ _______(όνομα)___________________ Είμαι πλούσια και ευημερούσα για κάθε ανάγκη στη ζωή μου με άφθονο πλούτο.
Μου ανοίγονται άπειρα κανάλια στην οικονομική τάξη εδώ και τώρα.
Μεγάλα χρηματικά ποσά έρχονται σε μένα εδώ και τώρα για την ευημερία μου και όλων των αγαπημένων μου, την ευημερία όλης της ανθρωπότητας και όλων των γενεών όλων των εποχών, για τα οποία υψώνω την καρδιά μου σε έπαινο και αγάπη.

Χάρη στον Θεό μου τον Πατέρα, Μητέρα πηγή όλων των αποθεμάτων μου.
Βλέπω μεγάλη οικονομική ευημερία, επιτυχία και τέλεια υγεία για μένα εδώ και τώρα.
Εγώ ________(Όνομα)__________________ διεκδικώ τη μερίδα μου από το σύμπαν που εκδηλώνεται στο θείο σχέδιο για μένα και το επιβεβαιώνω, το ευλογώ και το ευχαριστώ για αυτό.

Εγώ________(Όνομα)_________________ οικειοθελώς με μεγάλη γενναιοδωρία και βαθιά χαρά μοιράζομαι το 10% όλων των χρημάτων που έρχονται στη ζωή μου με αγαπημένα όντα και με εκείνους που με τρέφουν πνευματικά και με εμπνέουν με τα λόγια και τις μαρτυρίες ζωής τους.

Αυτό το μέρος επαναλαμβάνεται 4 φορές:

Εδώ και τώρα,
Εγώ___________(Όνομα)______ δέχομαι όλες τις καλές πηγές εσόδων αμέσως, είναι η ευημερία μου πολύ καλή και βάζω τον εαυτό μου σε μια δεκτική στάση για να λάβω όλη την αφθονία και την ευημερία που έχει το σύμπαν για μένα εδώ και τώρα.

Ευχαριστώ Θεέ μου Πατέρα, Μητέρα που με ευλογείς να είμαι η πηγή της ευημερίας μου για την άνευ όρων αγάπη σου, την ειρήνη σου, τη χαρά σου και την άφθονη ζωή σου με ευημερία για πάντα.
Αμήν!

 

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα