Δόνηση και Δύναμη του Νου

Πως λειτουργεί η νοητική δύναμη μέσω δονήσεων

Πίσω από όλες τις μορφές νοητικής δύναμης, υπάρχει ένας δονητικός ρυθμός ή παλμός, που προέρχεται από μια Συμπαντική νοημοσύνη του Θεού.
Αυτή η δημιουργική δύναμη προσαρμόζεται στο δημιουργικό σχέδιο στο οποίο λειτουργεί.
Ο δονητικός ρυθμός μιας πέτρας είναι διαφορετικός από εκείνον ενός φυτού.

Είναι δυνατό να κάνουμε αυτή τη δύναμη να δημιουργήσει κάθε λογής νέα και υπέροχα θαύματα που ο άνθρωπος ποτέ δεν πίστευε πιθανά πριν.

Τα χρωμοσώματα του ανθρώπινου σώματος μπορούν τώρα να τροποποιηθούν κατά βούληση από επιστήμονες στο εργαστήριο, δημιουργώντας πανομοιότυπα αντίγραφα σε ένα άτομο και διαιωνίζοντας φυσικά την ίδια ταυτότητα για όσο καιρό θέλει κανείς .

Έτσι, ένας Λίνκολν, με τις εξαιρετικές του ιδιότητες, ή μια ιδιοφυΐα όπως ο Αϊνστάιν θα μπορούσε να διαιωνιστεί, με την ίδια φυσική σφραγίδα, την ίδια ομοιότητα προσώπου και σώματος και τις ίδιες αναλογίες με το πρωτότυπο.

Αυτό δείχνει τι θαυματουργή δύναμη είναι διαθέσιμη στον άνθρωπο αν μάθει να χρησιμοποιεί αυτή την τεράστια δύναμη.
Ο άνθρωπος είναι πραγματικά ένας θαυματουργός και τώρα στέκεται στο κατώφλι νέων και εκπληκτικών αποκαλύψεων που θα αλλάξουν το πρόσωπο του σύμπαντος. Το κρυμμένο μυστικό του μυαλού.

 

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ψυχική δύναμη

1. Για να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη, πρέπει να εξασκηθείτε στην αξιοποίηση της δημιουργικής ενέργειας του εγκεφάλου σας.
Καθίστε σε διαλογισμό για τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα για περίοδο ενός μήνα, κάνοντας ασκήσεις ελέγχου των σκέψεών σας.

Καθώς όλη η απόκρυφη δύναμη προέρχεται από το ανώτερο μυαλό σας, είναι ζωτικής σημασίας να ελέγχετε τη νευρική ενέργεια που δημιουργείται από τις σκέψεις.

Εστιάστε τη δύναμη του μυαλού σε μια ιδέα που θέλετε να εκφράσετε στη ζωή σας.
Θα μπορούσε να είναι η ιδέα μιας νέας δουλειάς, ενός άλλου σπιτιού, περισσότερων χρημάτων, μιας καλύτερης κοινωνικής ζωής ή ενός νέου αυτοκινήτου.

Αναζητήστε το φως αγάπης της εσωτερικής και εξωτερικής αρμονίας για να χρησιμοποιήσετε τη θεϊκή δύναμη του νου.
Προσφέρετε συγχώρεση τώρα σε αυτούς που την αξίζουν και αναζητήστε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και να νιώσετε την άνευ όρων αγάπη του Θεού.

Για να δημιουργήσετε αρκετή ενέργεια για να αποκρυσταλλώσετε την ιδέα που θέλετε να εκφράσετε, είναι απαραίτητο να εστιάσετε αποκλειστικά σε μία ιδέα τη φορά και να μην αφήσετε την ενέργεια του εγκεφάλου σας να διασκορπίσει πάνω από δώδεκα διαφορετικές ιδέες.

Για να βοηθήσετε στην εστίαση αυτής της κρυφής δύναμης, γράψτε την ιδέα που θέλετε να μεταφέρετε. Κάντε το συγκεκριμένο, όχι ασαφές και γενικό.
Για παράδειγμα: «Θέλω ένα νέο σπίτι. Θέλω να ζήσω σε (όνομα γειτονιάς).
 Θέλω μονώροφο σπίτι, με πέντε δωμάτια, μικρό κήπο, γκαράζ, σε ήσυχη γειτονιά.
Θα είναι βαμμένο λευκό, με κόκκινη στέγη».

Η κρυμμένη δύναμη που υπάρχει μέσα στο μυαλό σας μπορεί να προβάλει αυτή την εικόνα του σπιτιού των ονείρων σας στον κοσμικό νου και μέσω της ψυχικής δύναμης το σπίτι θα δημιουργηθεί.

2. Στην επόμενη εξάσκησή σας, μπορείτε να αλλάξετε το αντικείμενο που προσπαθείτε να δημιουργήσετε μέσω της ψυχής και να ζητήσετε ένα νέο αυτοκίνητο, μια καλύτερη δουλειά ή έναν κατάλληλο σύντροφο.
Δεν έχει σημασία τι προσπαθείτε να δημιουργήσετε, το κοσμικό σχέδιο υπάρχει ήδη στο σύμπαν και απλώς προβάλλετε το απόκρυφο και πνευματικό πρωτότυπο μέσω της δύναμης του μυαλού σας.

3. Ξαναγράψτε την ακριβή περιγραφή αυτού που θέλετε, αν είναι αυτοκίνητο, δηλώστε εάν θέλετε ένα επιλεγμένο μοντέλο, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο, όχι μόνο στην τιμή, αλλά και στην απαιτούμενη κατάσταση συνείδησης.

4. Η δύναμη του μυαλού εστιάζεται πιο εύκολα όταν επικαλεστείτε τη βοήθεια της φαντασίας σας. Κάποιος είπε κάποτε, “Η φαντασία είναι το εργαστήριο του Θεού”.
Είναι ένα απόκρυφο γεγονός ότι όλη η δημιουργική δύναμη που εκλύεται μέσω της ψυχής προέρχεται από τη φαντασία του ανθρώπου.

Καθημερινά, στον διαλογισμό σας, χρησιμοποιήστε αυτή τη δύναμη της φαντασίας για να διώξετε ηλεκτρική και μαγνητική ενέργεια από το σύμπαν στα κέντρα του εγκεφάλου, τα νεύρα και τους μύες σας.

Όλη η δημιουργία προκύπτει από την ανώτερη απόκρυφη δύναμη που βρίσκεται στο μυαλό του ανθρώπου, όταν εκφορτίζεται μέσω της δημιουργικής δύναμης της φαντασίας.
Αυτός ο κρυμμένος δημιουργικός νόμος του νου δίνεται στη Βίβλο, στο πρώτο κεφάλαιο της Γένεσης, εδάφιο 26:

«Και ο Θεός είπε: Ας κάνουμε τον άνθρωπο κατ’ εικόνα μας. σύμφωνα με την ομοιότητα μας, ας έχει κυριαρχία στα ψάρια της θάλασσας, στα πουλιά του ουρανού, στα ζώα, σε όλη τη γη και σε όλα τα ερπυστικά που έρπουν στη γη».

Στη συνέχεια, στο εδάφιο 27 λέει, «Έτσι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ’ εικόνα του, κατ’ εικόνα Θεού τον δημιούργησε, αρσενικό και θηλυκό, τα δημιούργησε».

Το μόνο μέρος που μπορεί να συλληφθεί μια εικόνα είναι στη φαντασία.
Αυτός ο νόμος της ψυχογένεσης, όταν επικαλεστεί κανείς, μπορεί να σας κάνει δημιουργό, δίνοντάς σας την ίδια δύναμη που κατέχει ο Κοσμικός Νους, να δημιουργεί κατ’ εικόνα και ομοίωση του.

5. Η ψυχική δύναμη, για να δημιουργήσει τα γεγονότα του μελλοντικού σου πεπρωμένου, λειτουργεί κάτω από τους νόμους της δράσης και της αντίδρασης.

6. Η δράση είναι ο πρώτος νόμος του σύμπαντος.
Μια πνευματική εντολή, «Ας γίνει φως!» ξεκίνησε την ατομική δημιουργική δράση στο κενό των ουρανών, που ήταν η αρχή όλης της δημιουργίας.
Η ατομική δύναμη αρχίζει να ρέει όταν δίνεις εντολή στις δυνάμεις της φύσης να υπακούσουν στις υπαγορεύσεις σου.

 

Η νοητική δράση προηγείται της σωματικής δράσης

Όταν κάθεστε ήσυχα, συγκεντρώνεστε στη δημιουργία του μέλλοντός σας, βάζετε το μυαλό σας να εργαστεί σε κάποια γραμμή δράσης, δεν έχει σημασία ποια, αρκεί να υπάρχει δυναμική δημιουργική δράση.
Όταν υπάρχει νοητική δράση, θα ακολουθήσει μυϊκή, νευρική και σωματική δράση.
Η αντίδραση θα είναι σύμφωνη με την αρχική νοητική δράση.

Με τα εκπληκτικά ατομικά στοιχεία του αόρατου σύμπαντος, ο κοσμικός νους είναι σε θέση να δημιουργήσει τη λιχουδιά ενός ροδοπέταλου ή το παχύ δέρμα ενός ογκώδους ελέφαντα.
Αυτή η δημιουργική νοημοσύνη φαίνεται να απολαμβάνει τη δημιουργία δισεκατομμυρίων πολύπλοκων και διαφορετικών σχεδίων για ανθρώπινη χρήση.

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά που μας έρχεται από τις μυστικιστικές χώρες της Ανατολής είναι η κρυμμένη δύναμη του ψυχισμού σας.
Μέσω αυτής της δύναμης, απελευθερώνετε έναν κυκλώνα δημιουργικής δύναμης που θα διαμορφώσει έναν κόσμο ομορφιάς και μεγαλοπρέπειας για εσάς.
Τώρα θα μάθετε πώς να προβάλλετε τις σκέψεις σας στο αόρατο πνευματικό πρωτόπλασμα που δημιουργεί τα πάντα.
Ο κοσμικός νους χρησιμοποιεί αυτή την πνευματική ουσία, μέσω της νοητικής δύναμης, για να διαμορφώσει τον κόσμο της ουσίας και της πραγματικότητας.

 

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Προειδοποιητικά σημάδια ανεπίλυτου τραύματος – Αναγνώριση των αόρατων ουλών

Το τραύμα είναι μια βαθιά οδυνηρή εμπειρία που μπορεί να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην ψυχική, συναισθηματική και σωματική ευεξία ενός ατόμου, ειδικά εάν πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα