Ενέργεια της Καρδιάς

Το τρίτο διαμάντι, το Heart Ki, είναι το σημείο τέλειας ισορροπίας που δημιουργείται από τη συγχώνευση της Γης και του Ουρανού, σώματος και νου.
Το Heart Ki βρίσκεται συμβολικά στο κέντρο του στήθους.

Χρησιμοποιώντας την ενέργεια της Καρδιάς, ένας ασκούμενος αρχίζει να λάμπει, ακτινοβολώντας φως προς όλες τις κατευθύνσεις.
Η πληγή, ο πόνος, η δυσαρέσκεια, το ψυχικό τραύμα, το άγχος, ο θυμός και ο φόβος επιλύονται υπό αυτό το πρίσμα, προσκαλώντας περισσότερη συγχώρεση, αγάπη, ειρήνη και συμπόνια στη ζωή ενός ασκούμενου.

Το γυάλισμα αυτού του διαμαντιού είναι στην πραγματικότητα το γυάλισμα του εαυτού και είναι το αποκορύφωμα της εξισορρόπησης του μυαλού και του σώματος.

Μόλις οι ασκούμενοι επιτύχουν αυτήν την ισορροπία, η εστίασή τους μετακινείται στη μεγάλη εικόνα και όχι στα άμεσα προβλήματα.
Τα θέματα αντιμετωπίζονται εύκολα και η ενέργεια δεν σπαταλάτε σε ανησυχία ή φόβο.

Ο Ueshiba Morihei, ιδρυτής του aikidô, έγραψε:
«Αναμείξτε την ενέργεια του Ουρανού και της Γης με αυτή της δικής σας, γίνοντας η ίδια η ζωή.
Καθώς ηρεμείτε, αφήστε τον εαυτό σας φυσικά να εγκατασταθεί στο κρυμμένο βασίλειο του άμορφου, επιστρέφοντας στην καρδιά των πραγμάτων».

«Η επιστροφή στην καρδιά των πραγμάτων» είναι το σημείο ισορροπίας που επιτυγχάνεται εναρμονίζοντας το σώμα, το μυαλό και την καρδιά, σχηματίζοντας το ένα τέλειο διαμάντι, Εσάς.

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα