Επίκληση του Ενιαίου Τσάκρα

Αναπνέω φως

Μέσα από το κέντρο της καρδιάς μου ανοίγοντας την καρδιά μου σαν μια όμορφη σφαίρα Φωτός και επιτρέποντάς μου να επεκταθώ.

Αναπνέω φως

Μέσω του κέντρου της καρδιάς μου, επιτρέποντας στο Φως να επεκταθεί για να τυλίξει το τσάκρα του λαιμού μου και το ηλιακό μου πλέγμα σε ένα ενιαίο  πεδίο Φωτός, μέσα και γύρω από το σώμα μου.

Αναπνέω φως

Μέσα από το κέντρο της καρδιάς μου, επιτρέποντας στο Φως να επεκταθεί για να τυλίξει το τσάκρα των φρυδιών μου και το ιερό μου τσάκρα σε ένα ενιαίο πεδίο Φωτός, μέσα και γύρω από το σώμα μου.

Αναπνέω φως

Μέσα από το κέντρο της καρδιάς μου, επιτρέποντας στο Φως να επεκταθεί για να τυλίξει τα τσάκρα του κεφαλιού και της ρίζας μου σε ένα ενιαίο πεδίο Φωτός, μέσα και γύρω από το σώμα μου.

Αναπνέω φως

Μέσω του κέντρου της καρδιάς μου, επιτρέποντας στο Φως να επεκταθεί, τυλίγοντας τα Άλφα και τα Ωμέγα τσάκρα μου σε ένα ενοποιημένο πεδίο Φωτός, μέσα και γύρω από το σώμα μου.
Επιτρέπω στη δόνηση του Μέτατρον να αντηχεί μεταξύ τους.
ΕΙΜΑΙ ένα με το Φως.

Αναπνέω φως

Μέσω του κέντρου της καρδιάς μου, επιτρέποντας στο Φως να επεκταθεί γύρω από το όγδοο τσάκρα μου και τους άνω μηρούς μου σε ένα ενιαίο πεδίο Φωτός, μέσα και γύρω από το σώμα μου. Επιτρέπω στο Συναισθηματικό Σώμα μου να συγχωνευτεί με το φυσικό μου σώμα.
ΕΙΜΑΙ ένα με το Φως.

Αναπνέω φως

Μέσω του κέντρου της καρδιάς μου, επιτρέποντας στο Φως να επεκταθεί τυλίγοντας το δικό μου ένατο τσάκρα και το κάτω μέρος των μηρών μου σε ένα ενιαίο πεδίο Φωτός, μέσα και γύρω από το σώμα μου.
Επιτρέπω στο Ψυχικό Σώμα μου να συγχωνευτεί με το φυσικό μου σώμα.
ΕΙΜΑΙ ένα με το Φως.

Αναπνέω φως

Μέσω του κέντρου της καρδιάς μου, επιτρέποντας στο Φως να επεκταθεί γύρω από το δέκατο τσάκρα μου και τα γόνατά μου σε ένα ενιαίο πεδίο Φωτός, μέσα και γύρω από το σώμα μου.
Επιτρέπω στο Πνευματικό Σώμα μου να συγχωνευτεί με το φυσικό μου σώμα.
ΕΙΜΑΙ ένα με το Φως.

Αναπνέω φως

Μέσω του κέντρου της καρδιάς μου, επιτρέποντας στο Φως να επεκταθεί για να τυλίξει το ενδέκατο τσάκρα μου και την περιοχή κάτω από τα γόνατα σε ένα ενιαίο πεδίο Φωτός, μέσα και γύρω από το σώμα μου.
Επιτρέπω στην Ανώτατη Ψυχή μας να συγχωνευτεί με το ενοποιημένο πεδίο.
ΕΙΜΑΙ ένα με το Φως.

Αναπνέω φως

Μέσω του κέντρου της καρδιάς μου, επιτρέποντας στο Φως να επεκταθεί για να τυλίξει το δωδέκατο τσάκρα μου και τα κάτω πόδια μου σε ένα ενιαίο πεδίο Φωτός, μέσα και γύρω από το σώμα μου.
Επιτρέπω στην Υπέρτατη Ψυχή του Χριστού να συγχωνευτεί με το ενιαίο πεδίο.
ΕΙΜΑΙ ένα με το Φως.

Αναπνέω φως

Μέσω του κέντρου της καρδιάς μου, επιτρέποντας στο Φως να επεκταθεί για να τυλίξει το δέκατο τρίτο τσάκρα και τα πόδια μου σε ένα ενοποιημένο πεδίο Φωτός, μέσα και γύρω από το σώμα μου.
Επιτρέπω στην Ανώτατη Ψυχή του ΕΓΩ να συγχωνευτεί με το ενοποιημένο πεδίο.
ΕΙΜΑΙ ένα με το Φως.

Αναπνέω φως

Μέσω του κέντρου της καρδιάς μου, επιτρέποντας στο Φως να επεκταθεί, τυλίγοντας το δέκατο τέταρτο τσάκρα μου και τον χώρο κάτω από τα πόδια μου σε ένα ενιαίο πεδίο Φωτός, μέσα και γύρω από το σώμα μου.
Επιτρέπω στην Παρουσία Πηγής να ρέει μέσα από το ενοποιημένο πεδίο.
ΕΙΜΑΙ ένα με το Φως.

Αναπνέω Φως

Μέσα από το κέντρο της καρδιάς μου.
Ζητώ από το υψηλότερο επίπεδο του Πνεύματός μου να συνεχίζει να ακτινοβολεί από το κέντρο της καρδιάς μου, γεμίζοντας πλήρως το ενοποιημένο πεδίο.
Συνεχίζω να εκπέμπω Φως μέχρι σήμερα.
ΕΙΜΑΙ ένα με το Πνεύμα.

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

 

Προειδοποιητικά σημάδια ανεπίλυτου τραύματος – Αναγνώριση των αόρατων ουλών

Το τραύμα είναι μια βαθιά οδυνηρή εμπειρία που μπορεί να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην ψυχική, συναισθηματική και σωματική ευεξία ενός ατόμου, ειδικά εάν πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα