Επιστολή Αποδέσμευσης

Η επιστολή

Της αποδέσμευσης δηλώνει στον Ανώτερο Εαυτό σας και σε όλα τα τμήματα της ύπαρξή σας πως δίνεται πλήρη άδεια σε ότι παραμένει ασυγχώρητο, να απελευθερωθεί με αγάπη.
Λειτουργεί επίσης και ως εργαλείο αυτοσυγχώρεσης, επειδή παραδέχεστε ότι δημιουργήσατε την κατάσταση για να μάθετε και να εξελιχθείτε.

Αντιγράψτε το γράμμα που ακολουθεί παρακάτω σε μια κόλλα χαρτί Α4.
Συμπληρώστε τα κενά, διαβάστε το σε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο, και στη συνέχεια κάψτε το τελετουργικά έξω από το σπίτι.

Επιστολή Αποδέσμευσης

 Ημερομηνία:………………………..                                                            Όνομα:………………………………….

Αγαπημένε Ανώτερε Εαυτέ,

Εγώ, η/ο……………………………………………………………………………………παραχωρώ στον Ανώτερο Εαυτό μου, στην Ψυχή μου, στον Υπερσυνειδητό Νου μου, στο DNA μου, στην κυτταρική μου μνήμη, και σε όλα τα μέρη του εαυτού μου που ίσως επιθυμούν για οποιονδήποτε λόγο να παραμείνουν σε μια κατάσταση μη συγχώρεσης, την άδεια να αποδεσμεύσουν όλες τις εσφαλμένες εντυπώσεις, τις αβάσιμες πεποιθήσεις, τις παρεξηγήσεις και τα παραπλανημένα συναισθήματα, οπουδήποτε και αν βρίσκονται αυτά, είτε στο σώμα μου, είτε στον ασυνείδητο, στον υποσυνείδητο, στον συνειδητό μου νου, στο Dna μου, στα ενεργειακά μου κέντρα, ή ακόμα και στην ψυχή μου και ζητώ από όλους όσοι επιθυμούν το καλύτερο για μένα να με βοηθήσουν σε αυτή την απελευθερωτική διαδικασία.

Εγώ η/ο ……………………………………………………….σε ευχαριστώ, Ψυχή μου, που δημιούργησες τις εμπειρίες οι οποίες με οδήγησαν στην κατάσταση αυτή της μη συγχώρεσης και συνειδητοποιώ ότι σε κάποιο επίπεδο υπήρξαν όλες δάσκαλοί μου και μου έδωσαν τις ευκαιρίες να μάθω και να εξελιχθώ.
Αποδέχομαι τις εμπειρίες χωρίς να τις κρίνω και τις αποδεσμεύω στο τίποτα, από όπου και προήλθαν.

Εγώ η/ο …………………………………………………………………….συγχωρώ τον/την …………………………………
Τον/την αποδεσμεύω προς το ανώτερο καλό του/της. Τον/την ευλογώ που θέλησε να γίνει δάσκαλός μου.
Αποκόβω όλες τις μη υγιείς προσκολλήσεις μου προς το άτομο αυτό και του/της στέλνω την ανιδιοτελή αγάπη και στήριξή μου.

Εγώ η/ο ……………………………………..συγχωρώ τον εαυτό μου, με αποδέχομαι και με αγαπώ ανιδιοτελώς, όπως ακριβώς είμαι, με όλη μου τη δύναμη και μεγαλοπρέπεια.

Εγώ η/ο …………………………………….. αποδεσμεύω τον εαυτό μου προς το ανώτερο καλό μου και διεκδικώ για τον εαυτό μου ελευθερία, εκπλήρωση των ονείρων, των επιθυμιών και στόχων μου, διαύγεια, αγάπη, πλήρη έκφραση, δημιουργικότητα, υγεία, και ευημερία.

Υπογραφή…………………………..                                                          Ημερομηνία…………………………..   

Μάρτυρας…………………………..                                                          Ημερομηνία…………………………..

 

 

{Aπό το βιβλίο Δραστική Συγχώρεση εκδ: Αλκυών}     

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Προειδοποιητικά σημάδια ανεπίλυτου τραύματος – Αναγνώριση των αόρατων ουλών

Το τραύμα είναι μια βαθιά οδυνηρή εμπειρία που μπορεί να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην ψυχική, συναισθηματική και σωματική ευεξία ενός ατόμου, ειδικά εάν πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα