Η έννοια αγάπη και φως – Η καθαρή δύναμη της ενέργειας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για το νόημα της αγάπης και του φωτός;

Είναι μια κοινή φράση στην κοινότητα του Ρέικι και της Νέας Εποχής, αλλά πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν απλώς τις λέξεις χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά τι σημαίνουν.
Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν μερικοί, δεν είναι απλώς μια ωραία φράση χαιρετισμού ή αποχαιρετισμού, αν και είναι και τα δύο.

Υπάρχει δύναμη σε αυτή την ειδική φράση.
Για να ανακαλύψουμε το αληθινό νόημα, θα εμβαθύνουμε στην προέλευση της χρήσης αυτών των λέξεων και στα απτά αποτελέσματα που μπορούν να έχουν όταν χρησιμοποιούνται με κατανόηση και πρόθεση.

Τι ιδιαίτερο έχει λοιπόν το «Αγάπη και Φως»;

Όταν κάποιος λέει αυτή την ειδική φράση, παρέχει ένα είδος ενεργειακής υποστήριξης.
Όταν κάποιος ζητά να του σταλεί, ζητάει αυτή την υποστήριξη.
Το να εύχεσαι μόνο καλά στους ανθρώπους και να στέλνεις ευλογίες, μπορεί να έχει βαθύ αντίκτυπο με τρόπους που ούτε καν μπορείς να φανταστείς.

Ακόμη και μερικά λεπτά με το να σκέφτεσαι κάποιον, να στέλνεις δονήσεις αγάπης ή να εύχεσαι σε κάποιον θετικές ευχές, μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν την τροχιά τους και να ευθυγραμμιστούν με την αληθινή ψυχική τους πορεία.

Είμαστε όλοι αλληλένδετοι

Και το να αφιερώνετε χρόνο για να εστιάσετε την προσοχή σας σε αγνές, στοργικές σκέψεις για κάποιον άλλο, είναι θεραπευτικό.
Η ομάδα των αγγέλων και των πνευματικών οδηγών σας είναι πάντα διαθέσιμη για να βοηθήσει εσάς και τους ανθρώπους που ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε πιο θετικές αλλαγές στο φως της ημέρας.

Έννοια της «αγάπης»

Ποιο είναι το νόημα της Αγάπης;
Πρώτον, αφήστε στην άκρη τις αντιλήψεις σας για το τι σημαίνει.
Το είδος της αγάπης για το οποίο όλοι μιλάμε στην καθημερινότητά μας είναι ξεχωριστό, ακόμα κι αν αυτά τα δύο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.
Δεν μιλάμε για το συναίσθημα, το οποίο είναι απλώς μια εκδήλωση της ικανότητάς μας να αποθηκεύουμε και να μεταφέρουμε συγκεκριμένα μήκη κύματος ενέργειας.
Μάλλον, μιλάμε για την ίδια την ενέργεια.
Η αγάπη είναι ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος ενέργειας και είναι το υλικό της δημιουργίας.

Για να δείτε αυτό το μήκος κύματος ενέργειας, σκεφτείτε την επίδραση που έχει το μίσος στον κόσμο.
Το μίσος είναι υπεύθυνο για την καταστροφή των πραγμάτων, τίποτα δεν δημιουργήθηκε ποτέ με μίσος, αλλά πολλά πράγματα έχουν καταστραφεί.
Η αγάπη, από την άλλη, οδηγεί τη δημιουργία.
Είναι η δύναμη πίσω από το πάθος, τη δημιουργικότητα και το κίνητρο.
Μέσω της ενέργειας της αγάπης, οι ψυχές μας τρέφονται και η δύναμή μας αυξάνεται.
Το φως ακολουθεί ένα παρόμοιο μοτίβο.

Έννοια του “φωτός”

Το «φως» είναι μια άλλη λέξη που έχει μια εγκόσμια, φυσική σημασία καθώς και μια μεταφυσική.
Σε κάθε μέρα μας, ίσως εννοούμε πραγματικό φως, που αποτελείται από φωτόνια, τον ​​τύπο που μπορούμε να δούμε.
Ενώ η Αγάπη είναι ένα είδος ενέργειας, ωστόσο, το Φως είναι καθαρή ενέργεια.

Όταν μιλάμε για θετική και αρνητική ενέργεια ή για υψηλές και χαμηλές δονήσεις, αυτό που στην πραγματικότητα περιγράφουμε είναι η παρουσία του Φωτός και πώς δρα όταν εκτελούμε μια συγκεκριμένη ενέργεια.
Όταν είμαστε ευγενικοί και ευσυνείδητοι, τόσο το απορροφούμε όσο και το μεταδίδουμε, ενώ όταν ενεργούμε άσχημα, το καταναλώνουμε.
Όσοι είναι γεμάτοι σοφία περιγράφονται ως μεγάλοι φάροι ή ως φωτεινοί.

Όπως πολλοί είπαν, το φως είναι το μέσο της σοφίας, το μυστικό αυτού βρίσκεται στο εύρος του.
Μπορεί να μεταφερθεί σε όλους τους άλλους τύπους ενέργειας.
Μπορεί να λάβει οποιαδήποτε συχνότητα και μήκος κύματος, βοηθώντας κάθε ενέργειά μας.

Αυτός είναι ο λόγος που τίποτα δεν μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός, είναι καθαρό δυναμικό.
Ισχύει για τα πάντα.

Πώς να στείλετε αγάπη και φως

Η αποστολή φωτός και αγάπης είναι απλή, αλλά ισχυρή.
Είναι η τέχνη του να λαμβάνεις και να ανταποδίδεις όλο αυτό το όμορφο φως μέσα στο κέντρο της καρδιάς σου.
Το να μοιραζόμαστε αυτήν την αγάπη μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι θεϊκά όντα, συνδεδεμένα μέσω των νημάτων της αγάπης, της ειρήνης και του φωτός όπου θαύματα και άπειρες δυνατότητες μπορούν πραγματικά να συμβούν μέσα στην ανθρωπότητά μας.

Βοηθά στη σταθεροποίηση των μεταβαλλόμενων ενεργειών και στην ανύψωση αυτών που περνούν δύσκολες στιγμές.
Το να παραμένετε θετικοί και να κρατάτε αυτήν την ενέργεια αγάπης, ενθάρρυνσης, συμπόνιας και χαράς βοηθά τους ανθρώπους να αντέχουν κάθε αρνητικότητα.
Τα θαύματα συμβαίνουν συνεχώς, και χρειάζεται μόνο ένας πιστός της ελπίδας, της αγάπης, της ειρήνης και της μαγείας για να βοηθήσει τους άλλους να απελευθερώσουν το παρελθόν, να έχουν πίστη στο μέλλον και να θεραπεύσουν το παρόν.
Το να στέλνετε δέσμες αγάπης, δονούμενου φωτός είναι ό,τι πιο στοργικό μπορείτε να κάνετε για κάποιον που το χρειάζεται.

Μην τροφοδοτείτε τους φόβους

Και αντί αυτού επαναφέρετε την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και τη γνώση ότι αυτός είναι ο τρόπος για να επιστρέψετε στην ειρήνη.
Αυτός είναι ο τρόπος για να υποστηρίξετε τους άλλους και να ζήσετε με μεγαλύτερο φως, αγκυροβολώντας περισσότερο φως στο παρόν και βλέποντας το καλύτερο στους ανθρώπους και σε όλες τις καταστάσεις.

Εάν υπάρχει ένα αγαπημένο πρόσωπο που αντιμετωπίζει δυσκολίες και προκλήσεις, στέλνοντας αγάπη και φως και κρατώντας την πρόθεση να ξεδιπλωθούν οι υψηλότερες και καλύτερες δυνατότητες, θα φέρει πράγματι θετική αλλαγή.

Παρόλο που μπορεί να μην δείτε αμέσως αποτελέσμα για αυτό, οι σκέψεις, οι προσευχές και οι κραδασμοί σας έχουν κυματιστικές επιπτώσεις στην ποιότητα της ζωής κάποιου, τις συνθήκες και την ικανότητα να βλέπει τις υψηλότερες πιθανότητες να αναδύονται γι’ αυτόν.

Το ίδιο ισχύει και για τις ειδήσεις, την οικονομία και την πολιτική που διέπουν την κοινωνία στο σύνολό της.
Η αγκύρωση στο φως και η διατήρηση του χώρου για ευλογίες και θετικά αποτελέσματα παίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της δόνησης της κοινωνίας στο σύνολό της.
Ένα άτομο που επιλέγει την αγάπη και την ειρήνη κάθε φορά είναι πραγματικά αυτό που μπορεί να δημιουργήσει θετικές αλλαγές σε παγκόσμια κλίμακα.

Οραματιστείτε το άτομο στο οποίο θέλετε να στείλετε αγάπη και φως

Τώρα, εστιάστε σε ένα άτομο ή σε μια γεωγραφική τοποθεσία στην οποία θα θέλατε να στείλετε αγάπη και φως.

Φανταστείτε αυτό το μέρος ή το άτομο να περιβάλλεται εντελώς από αγγέλους και με φως.

Φανταστείτε το φως σε ακτίνες, να ρέει στο παρόν σημείο του χρόνου, να διασκορπίζει το σκοτάδι και την αρνητικότητα και να τα φωτίζει σε κάθε επίπεδο με το φως του Θείου.

Ρωτήστε τους αγγέλους και τους οδηγούς σας:  «Άγγελοι, σας ευχαριστώ που περιβάλλετε, αυτό το άτομο ή την τοποθεσία , με φως και αγάπη».

Συνεχίστε να οραματίζεστε το φως να λάμπει γύρω τους, φωτίζοντας πλήρως το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα τους.

Όταν οραματίζεστε ένα άτομο, δείτε τον ως τον καλύτερο εαυτό του που στέλνει πολλές ευλογίες στο δρόμο του.

Παρατηρήστε την ομορφιά, την αξία, τη δύναμη και το φως τους που φωτίζει από την ψυχή τους και μέσα στο εσωτερικό σας όραμα.
Τιμήστε την παρουσία τους και φανταστείτε όλη την αγάπη και την υποστήριξη που παίρνουν.

Στέλνοντας όχι μόνο αγάπη και φως, αλλά και ευλογίες, διαύγεια, διορατικότητα και επίγνωση που ξεχύνεται μέσα από το υποσυνείδητό τους, καθοδηγώντας τους στο ταξίδι τους.

Και τώρα που έχετε γεμίσει πλήρως και φωτιστεί επίσης με φως, μπορείτε επίσης να φανταστείτε το φως να ρέει από την καρδιά σας.

Κρατήστε το ίδιο είδος θεϊκής αγάπης που εκτείνεται και ξεχύνεται προς τα έξω για να αγκαλιάσει ολόκληρο τον κόσμο και κάθε ζωντανό, θεϊκό ον.
Γιατί πάλι, είσαι γεμάτος φως , οπότε τώρα μπορείς να το ρέεις προς τα εμπρός.

Γεμίστε πρώτα τον εαυτό σας

Μπορείτε επίσης να περιβάλλετε τον εαυτό σας με αγάπη και φως, που είναι στην πραγματικότητα ένα θεμελιώδες κομμάτι για την αποστολή του.

Για να στείλεις αγάπη και φως, πρέπει πρώτα να γεμίσεις τον εαυτό σου με αγάπη και φως.

Για να το κάνετε αυτό τώρα, εστιάστε συνειδητά στην αναπνοή σας καθώς χαλαρώνετε και εστιάζετε μέσα σας.

Εστιάστε στην περιοχή που είναι το κέντρο του στήθους σας, στην περιοχή του τσάκρα της καρδιάς σας, φαντάζεστε την καρδιά σας να αρχίζει να λάμπει από το φως του Θεού και, στη συνέχεια, απλώς τοποθετήστε την πρόθεση:

«Τώρα ζητώ από τους οδηγούς μου, τους αγγέλους και το Θείο, να με περιβάλλουν με αγάπη και φως, παρακαλώ να με γεμίσουν με αγάπη και φως, τώρα».

Καθώς ορίζετε αυτήν την πρόθεση

Φανταστείτε το φως να λάμπει λαμπρά παντού γύρω σας, να γεμίζει την καρδιά σας, να γεμίζει ολόκληρη τη σπονδυλική σας στήλη και να ενεργοποιεί όλα τα τσάκρα σας μαζί ως ένα λαμπερό λευκό φως.
Καθώς το φως ρέει μέσα και γύρω σας, αφήστε τον εαυτό σας να δονηθεί ψηλότερα, αφήστε το φως σας να λάμψει πιο φωτεινά, με απίστευτο φως, φέρνοντας όλη σας την επίγνωση και την ενέργειά σας σε αυτή τη στιγμή.

Αφήστε τον εαυτό σας να είναι πλήρως παρών στη στιγμή, χωρίς να σκέφτεται το παρελθόν ή να ανησυχεί για το μέλλον.
Δεν επικεντρώνεται στην ενέργεια κάποιου άλλου ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.
Αυτήν τη στιγμή, απλώς εστιάστε στην αναπνοή σας, στην υψηλότερη δόνηση και στο να γεμίσετε με φως.

Φανταστείτε αυτό το φως να σας δίνει τη δυνατότητα να συντονιστείτε στην εμπειρία της ζεστασιάς και της αγάπης της θεϊκής ενέργειας μέσα σας.
Αυτό που σας βοηθά να αφήσετε το βάρος που δεν χρειάζεται πλέον να κουβαλάτε και, αντί αυτού, να το απελευθερώσετε στο φως.

Μπορεί να σας βοηθήσει να φανταστείτε ότι στέκεστε σε έναν καταρράκτη φωτός, σε μια σφαίρα φωτός ή ότι ελαφροί ατμοί ρέουν παντού γύρω σας.
Αναπνεύστε στο φως. Γεμίστε με φως. Αφήστε το φως σας να λάμψει.
Και έτσι, καθώς εισπνέετε, νιώστε φως να ρέει μέσα από το στέμμα σας και κατά μήκος της σπονδυλικής σας στήλης. Λάμπεις ζωηρά από το φως.

Και έτσι φτάνουμε στην ουσία

Ας ελπίσουμε ότι τώρα που καταλαβαίνετε, το νόημα έχει γίνει πιο προφανές.
Όταν στέλνετε Αγάπη και Φως σε κάποιον, τον θρέφετε.
Σαν ένα λουλούδι τη νύχτα, που είναι κλειστό, αλλά όταν στέλνεις αυτή την ενέργεια είναι σαν ανατολή και το μπουμπούκι ανοίγει.
Τα φύλλα του ξεδιπλώνονται και απορροφούν τις θρεπτικές ακτίνες, βοηθώντας τα να γειωθούν και να αναπτυχθούν.
Το να τους μιλάς με πρόθεση αυξάνει μέσα σου τη δύναμη να έχεις θετική επίδραση σε ένα άλλο άτομο, αντλώντας ενέργεια από τη Μητέρα Γη και διοχετεύοντάς την εκεί που χρειάζεται περισσότερο.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα