Η δύναμη της σκέψης

Η δύναμη της σκέψης

Η ουσία μας ως μεμονωμένα ανθρώπινα όντα είναι το αποτέλεσμα των σκέψεων και των συναισθημάτων μας και η ουσία της ανθρωπότητας συνολικά, αποτέλεσμα συλλογικών σκέψεων.

Αναγνωρίζοντας, προφανώς, την ύπαρξη της ανθρώπινης σκέψης και παραδεχόμενοι ότι είναι ενέργεια, θα ήταν παράλογο να μην υποθέσουμε τη δύναμη ότι άλλα ενεργειακά κύματα, όπως αυτά του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, έχουν ήδη αναγνωριστεί, όπως είναι μεταξύ άλλα, αυτή της επέκτασής του σε όλο το Σύμπαν.

Έχουν διεξαχθεί πολλαπλά πειράματα στον υπνωτισμό, την τηλεπάθεια ή την τηλεκίνηση, όλα φαινόμενα ανεπαίσθητα στο ανθρώπινο μάτι, όπως ο ηλεκτρισμός, τα μικροκύματα ή τα ραδιοτηλεοπτικά κύματα, χωρίς ωστόσο αυτό να τα εμποδίζει να υπάρχουν και να διαπερνούν τον χώρο που μας περιβάλλει.

Από την επιστημονική άποψη

Από αυτή την άποψη είναι αποδεδειγμένο ότι ο εγκέφαλος λειτουργεί με μικρό ηλεκτρικό ρεύμα ή ενέργεια πολύ χαμηλής συχνότητας.
Αυτά τα ηλεκτρικά κύματα μετρώνται με CPS (κύκλοι ή παλμοί ανά δευτερόλεπτο).
Τα εγκεφαλικά κύματα ποικίλλουν κατά τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με διάφορους παράγοντες:
ύπνο ή εγρήγορση, διέγερση ή χαλάρωση, συγκέντρωση ή απόσπαση της προσοχής, υγεία ή ασθένεια κλπ.

Κανονικά ο εγκέφαλός μας λειτουργεί μεταξύ 14 και 21 CPS.
Τα υψηλά εγκεφαλικά κύματα επηρεάζουν αρνητικά το μυαλό και το σώμα μας.
Κάτω από 15 CPS, το άτομο είναι πιο ήρεμο, το νευρικό και ανοσοποιητικό του σύστημα ενισχύεται και αναρρώνει πιο εύκολα από σωματικά ή ψυχολογικά προβλήματα.

Όταν κάνουμε μια καλή χαλάρωση σε κατάσταση διαλογισμού, χαμηλώνουμε τα εγκεφαλικά κύματα μεταξύ 7 και 14 CPS, μπαίνοντας σε μια κατάσταση συνείδησης μεγάλης γαλήνης και ηρεμίας, χωρίς χώρο ή χρόνο, έχοντας τη δυνατότητα να έχουμε εξωαισθητηριακές αντιλήψεις.
Ο διαλογισμός ωφελεί όλους και όσο περισσότερο εξασκείται, τόσο περισσότερο γίνονται αισθητά τα οφέλη του σε όλα τα επίπεδα.

Πρόσφατη επιστημονική έρευνα στη Ρωσία δείχνει ότι το DNA μπορεί να επηρεαστεί και να επαναπρογραμματιστεί από λέξεις και συχνότητες, όχι μόνο είναι υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά χρησιμεύει επίσης ως αποθήκη πληροφοριών και επικοινωνίας.
Ο Ρώσος βιοφυσικός και μοριακός βιολόγος Pjotr ​​​​Garjajev, μαζί με άλλους συναδέλφους του, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι λέξεις και οι προτάσεις της ανθρώπινης γλώσσας μπορούν να επηρεάσουν το DNA, ακόμη και να το επαναπρογραμματίσουν.

Συμπίπτει λοιπόν με τους πνευματικούς και θρησκευτικούς δασκάλους της αρχαιότητας, που για χιλιάδες χρόνια διδάσκουν ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να προγραμματιστεί μέσω της γλώσσας, των λέξεων και της σκέψης.
Με αυτόν τον τρόπο, με τη γλώσσα, μπορούσε κανείς να δημιουργήσει και να καταστρέψει προσθέτοντας τη δύναμη της πρόθεσης.

This contains an image of: Illustration, balloon on my mind.

Το Heart Math Institute πιστεύει στην ύπαρξη μιας υπερ-επικοινωνίας, ενός είδους δικτύου, κάτω από το οποίο θα συνδέονται όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί.
Τι θα οδηγούσε στην ύπαρξη της λεγόμενης συλλογικής συνείδησης, του Καρλ Γιουνγκ.

Σύμφωνα με τον Gary Schwartz, τα ανθρώπινα όντα είναι δέκτες και πομποί αόρατων πληροφοριών που λειτουργούν σαν κεραία τηλεόρασης, επομένως το μυαλό μεταδίδει ενέργεια, μπορεί να ελέγξει την αρτηριακή πίεση και να επηρεάσει την ανάπτυξη ασθενειών.

Ο Έλμερ Γκριν μελέτησε και επαλήθευσε την ηλεκτρική ενέργεια που εκπέμπουν οι θεραπευτές.

Ο φυσικός William Tiller έδειξε με τους θεραπευτές ότι οι κατευθυνόμενες σκέψεις παράγουν αποδεδειγμένη φυσική ενέργεια, ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις.

Ο Bernard Grad, έδειξε σε πειράματα που έγιναν με το νερό, ότι σε κατευθυνόμενες σκέψεις παράγονταν χημικές αλλαγές ή αλλοιώσεις της μοριακής φύσης της ύλης.

Οι Schvartz και Connor ανακάλυψαν την απόδειξη ότι μια σκέψη με κατευθυνόμενη πρόθεση εκδηλώνεται τόσο ως ηλεκτροστατική όσο και ως μαγνητική ενέργεια.

Ο Γερμανός φυσικός Fritz-Albert Popp κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα ζωντανά όντα εκπέμπουν μια συνεχή ροή φωτονίων (μικροσκοπικά σωματίδια φωτός).
Η σκέψη είναι μια επικοινωνία ικανή να μεταφέρει πληροφορίες προς το εξωτερικό και το εσωτερικό αυτών, μέσω κυμάτων αντί χημικών ουσιών.
Αυτές οι συχνότητες αποθηκεύονται στο DNA των κυττάρων.
Έχει βρεθεί ότι οι καρκινοπαθείς εκπέμπουν λιγότερα φωτόνια.

Ο Schvartz και ο Creath ήταν οι πρώτοι επιστήμονες που παρατήρησαν εικόνες φωτός που προέρχονταν από ένα ζωντανό ον, καθώς και ότι η πρόθεση θεραπείας δημιούργησε τα πιο οργανωμένα κύματα φωτός στη φύση.
Ένα ρεύμα φωτονίων προερχόταν από τα χέρια των θεραπευτών.
Τα ανθρώπινα όντα εκπέμπουν και λαμβάνουν κβαντικά σήματα.
Μια καλά κατευθυνόμενη σκέψη μοιάζει με φως λέιζερ που επηρεάζει τα πάντα στο πέρασμά της.

Ο Cleve Bakster, διαπίστωσε ότι οι ζωντανοί οργανισμοί, όπως τα φυτά, που καταγράφουν τις σκέψεις ενός ατόμου και ανταποκρίνονται σε αυτές, φαινόταν να βρίσκονται σε συνεχή κβαντική ή τηλεπαθητική επικοινωνία.
Έτσι, ένα φυτό του οποίου το φύλλο είχε καεί μπορούσε να διακρίνει, μεταξύ των διαφορετικών ανθρώπων που έμπαιναν στο μέρος όπου είχε αποτεθεί, την αιτία του εγκαύματος.

Ο Ολλανδός ψυχολόγος Van Wijk παρατήρησε πώς τα φωτόνια που εκπέμπονται από έναν θεραπευτή προς έναν ασθενή επηρέασαν ένα φυτό και το περιβάλλον του.

Οι σύζυγοι Kirlian κατάφεραν να αποτυπώσουν τη ζωτική ενέργεια ανθρώπων, ζώων και αντικειμένων μέσα από φωτογραφίες.

Ο φυσικός Constantin Kovotkov ολοκλήρωσε επιστημονικά τα πειράματα του Cleve Bakster.
Σκέψεις μίσους ή αγάπης επηρέασαν τα φυτά, μειώνοντας ή αυξάνοντας την ενέργειά τους.
Τα θεωρούσε ως ένα ρεύμα φωτονίων που επηρεάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους.
Μέτρησε την ανθρώπινη βιοενέργεια για να καθορίσει την υγεία.

Η Elisabeth Targ απέδειξε επιστημονικά, στο «πείραμά της αγάπης», ότι η πρόθεση που τοποθετήθηκε σε μια σκέψη επηρέασε σωματικά τον αποδέκτη της.

Ο δάσκαλος του Qi gong Yamamoto διαπίστωσε ότι κάθε φορά που ένας δάσκαλος εξέπεμπε ενέργεια Κι, ο μαθητής του είχε αύξηση στον αριθμό των εγκεφαλικών κυμάτων άλφα στον δεξιό μετωπιαίο λοβό, όπου λαμβάνεται το μήνυμα της πρόθεσης.

Ο Mitch Krucoff, έδειξε στα πειράματά του ότι η προσευχή είχε τη μεγαλύτερη θεραπευτική επίδραση μεταξύ όλων των εναλλακτικών θεραπειών.

Το Κέντρο Φροντίδας Πληγών στο Ρέντινγκ της Πενσυλβάνια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θυμός, η ενοχή, η χαμηλή αυτοεκτίμηση, το άγχος κλπ., επιβράδυναν την επούλωση των πληγών.

Οι Tom Rosenbaun, Sai Gosh, Anton Zeilinger ανακάλυψαν ότι τα κβαντικά φαινόμενα συμβαίνουν στον φυσικό ή υλικό κόσμο.
Οι νόμοι των μεγάλων αντικειμένων είναι ίδιοι με αυτούς των κβαντικών σωματιδίων.
Υπάρχει μια μεταφορά πληροφοριών μεταξύ όλων των ζωντανών όντων.

Οι σκέψεις είναι μια άλλη μορφή ενέργειας.
Κάθε σκέψη, κάθε κρίση έχει αποτέλεσμα.
Μπορούν να θεραπεύσουν ασθένειες και να επηρεάσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Κάθε σκέψη έχει τη δύναμη να πάρει μια φυσική μορφή.
Ο άνθρωπος δημιουργεί τη δική του πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τους William Tiller και Kohane, η πρόθεση που τέθηκε στη σκέψη μιας ομάδας ανθρώπων, έκανε τις προνύμφες της μύγας να αναπτυχθούν 15% γρηγορότερα από το κανονικό, προκαλώντας ότι στην ενήλικη κατάσταση, τόσο αυτοί όσο και οι απόγονοί τους, βελτίωσαν την υγεία τους με σεβασμό σε αυτούς που χρησίμευσαν ως έλεγχοι.

Ο γιατρός Roger Nelson, χρησιμοποιώντας μια γεννήτρια τυχαίων συμβάντων, εντόπισε μια συνείδηση ​​πεδίου ή μεγαλύτερη τάξη σε ιερούς χώρους, λόγω των σκέψεων που εκπέμπονται εκεί.

Για τον Dean Rodin, η πρόθεση των θεραπευτών επηρέασε την ιονίζουσα ακτινοβολία του φόντου, αποδεικνύοντας τη διαρκή επίδραση της πρόθεσης που δρα στα ανθρώπινα εγκεφαλικά κύτταρα.
Παρήγαγε μεγαλύτερη συνοχή, τάξη ή κβαντικό αποτέλεσμα σε κενό χώρο ή πεδίο μηδενικού σημείου.

Η ηλεκτρομυογραφία αποδεικνύει ότι ο εγκέφαλος στέλνει τις ίδιες οδηγίες στο σώμα, είτε η κίνηση είναι φανταστική είτε πραγματική.
Η ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου είναι η ίδια, είτε σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι είτε πραγματικά να το κάνουμε.
Η κατευθυνόμενη σκέψη μπορεί να αναπτύξει μυϊκή αύξηση, να βελτιώσει την υγεία κλπ.

Ο Δρ Daniel Benor, μέτρησε τις επιπτώσεις των σκέψεων σε βακτήρια, μύκητες, έντομα, ζώα κλπ.

Ο Αυστριακός ψυχίατρος Βίλχελμ Ράιχ, μαθητής του Φρόιντ, έδωσε το όνομα της οργόνης στην πανταχού παρούσα κοσμική ενέργεια που μας περιβάλλει και που έχει θεραπευτική δύναμη.

Ο ψυχολόγος Dick Blasband, μέτρησε τις εκπομπές φωτός που παράγουν τα ζωντανά όντα και διαπίστωσε ότι οι αρνητικές σκέψεις είχαν επίσης αποτελέσματα, όπως συμβαίνει σε κατάρες κλπ.

Από κλινική άποψη

Μια σκέψη είναι μια ενεργειακή ώθηση που προκαλεί τον εγκέφαλο να παράγει μια χημική ουσία που ονομάζεται νευροπεπτίδιο του οποίου η φυσική μορφή, ανιχνεύεται από τα λευκά αιμοσφαίρια του ανοσοποιητικού μας συστήματος που ονομάζονται μονοκύτταρα, με τέτοιο τρόπο ώστε οποιαδήποτε σκέψη ή συναίσθημα επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου.

Έτσι, μεταξύ άλλων περιστατικών, η χαρά μπορεί να δημιουργήσει ιντερλούνες που είναι αντικαρκινικές ουσίες.
Μεταξύ των χημικών προϊόντων που μπορούν να δημιουργήσουν σκέψεις, υπάρχει η ενδορφίνη, ένα φάρμακο πιο ισχυρό από τη μορφίνη, που μπορεί να επηρεάσει την υγεία, παράγοντας ή θεραπεύοντας ασθένειες.

Μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι η ουσία μας, ως μεμονωμένα ανθρώπινα όντα, είναι το αποτέλεσμα των σκέψεων και των συναισθημάτων μας, και αυτή της ανθρωπότητας συνολικά, αποτέλεσμα συλλογικών σκέψεων.
Έτσι, εάν μπορούσαμε να αλλάξουμε, υπό μια ορισμένη έννοια, τις σκέψεις και τα συναισθήματα ενός ατόμου, και στη συνέχεια εκείνα μιας συγκεκριμένης ομάδας, θα πετυχαίναμε να ενταχθούν και οι άλλες ομάδες και τελικά όλη η ανθρωπότητα.

Εξ ου και η ευθύνη που έχει ο κάθε άνθρωπος, τόσο για τη δική του κατάσταση όσο και για εκείνη της ομάδας στην οποία βρίσκεται από συγγένεια.

Από μεταφυσική άποψη

Κάθε σκέψη που δημιουργείται είναι για τον διορατικό ικανό να δει πέρα ​​από το απλώς φυσικό, κάτι που δονείται και ζει με καθορισμένο σχήμα και χρώμα, επιμένοντας λίγο-πολύ στο χρόνο, σύμφωνα με τη θέληση που προβάλλει σε αυτήν ο δημιουργός του.

Εκτός από τις δικές του νοητικές δημιουργίες, έλκονται και οι πιο όμοιες των άλλων, έτσι ώστε, σε πολλές περιπτώσεις, πράξεις όπως ανθρωποκτονίες, ληστείες, βιασμοί κλπ., ευνοούνται από ξένες ψυχικές δονήσεις, οι οποίες έχουν προηγουμένως διευθετηθεί, με παρόμοιες σκέψεις.

Σύμφωνα με αυτή την άποψη, η σκέψη είναι η αρχή της δράσης.
Σκέψεις δικαιοσύνης, ειλικρίνειας, καλοσύνης, ανεκτικότητας κλπ., θα προάγουν προσωπικές καταστάσεις με αυτές τις ίδιες ιδιότητες, ενώ οι σκέψεις μίσους, τρόμου, κριτικής ή μισαλλοδοξίας θα προάγουν προσωπικότητες με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον μεταφυσικό νόμο της δόνησης, οι υψηλότερες συχνότητες σκέψης κυριαρχούν στις χαμηλότερες.
Αυτό που ονομάζουμε καλό είναι μια πολύ υψηλή ενέργεια σε δόνηση, και αυτό που ονομάζουμε κακό είναι η κάθοδος αυτής της υψηλής συχνότητας δόνησης.
Ό,τι δεν είναι επιθυμητό εξαλείφεται, αλλάζοντας την πολικότητα του.

Η ενέργεια του σύμπαντος βρίσκεται παντού.
Ο σπόρος είναι η σκέψη.
Γινόμαστε κυριολεκτικά αυτό που σκεφτόμαστε πιο συχνά.
Οι θετικές σκέψεις δονούνται σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Τα χρώματά τους είναι φωτεινά, καθαρά και φωτεινά.
Η αρνητική σκέψη δονείται αργά και τα χρώματά της είναι θαμπά.
Τα πάντα δονούνται.
Η ειρήνη είναι κίνηση σε αρμονία.

Επίλογος

Η σκέψη δονείται σε διαφορετικές συχνότητες, μεταφέροντας συναισθήματα και πληροφορίες άλλου είδους.
Η ενέργεια κάθε ανθρώπου αποτελείται από ένα εύρος συχνοτήτων που αποτελούν την ατομική του δόνηση.
Μερικές φορές οι διαφορετικές ενεργειακές συχνότητες με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή είναι διασπαστικές ή ασυμβίβαστες με τις δικές μας.

Όλα τα ζωντανά όντα έχουν ενέργεια.
Η ενέργεια είναι μια φυσική ουσία αιθερικού τύπου.
Ανταλλάσσεται σε όλες τις ανθρώπινες επικοινωνίες.
Επηρεαζόμαστε λοιπόν από τη δική μας ενέργεια, αυτή των άλλων ανθρώπων και αυτή του περιβάλλοντος.

Μεταφέρεται από το ένα άτομο στο άλλο και ανάμεσα σε όλα τα έμβια όντα.
Όλοι μας ανταλλάσσουμε συνεχώς ενέργεια, τόσο μεταξύ μας όσο και με τη φύση.
Είμαστε βαθιά επηρεασμένοι από αυτή τη θεμελιώδη αλλαγή, αν και φαίνεται πολύ λεπτή.
Για εμάς, το να συνειδητοποιούμε τις ενέργειες που μας περιβάλλουν είναι σαν, ένα ψάρι, να συνειδητοποιεί το νερό στο οποίο κολυμπάει.
Αυτή είναι μια βασική πραγματικότητα, αν και δεν γίνεται αντιληπτή.

Η ψυχική ενέργεια είναι σαν τον ηλεκτρισμό.
Είναι απαραίτητο να συγκεντρώσετε και να κατευθύνετε με τον σωστό τρόπο, επαρκή ποσότητα ενέργειας ώστε να γίνεται εύκολα αντιληπτή.

Βιώνουμε μια ευχάριστη αίσθηση όταν ένα άλλο άτομο εστιάζει τις σκέψεις του πάνω μας, τόσο για καλό όσο και για κακό, ως αίσθηση ζέστης ή κρύου, μυρμήγκιασμα ή κάτι παρόμοιο με τον στατικό ηλεκτρισμό.
Οι ψυχικές αντιλήψεις διαφορετικών ανθρώπων ποικίλλουν ελαφρώς.

Το αόρατο ή αιθερικό μας σώμα παράγει ενέργεια με τον ίδιο τρόπο που το φυσικό σώμα παράγει θερμότητα.
Το αιθερικό ή ενεργειακό μας σώμα δονείται στη συγκεκριμένη συχνότητά του και είναι τόσο μοναδικό όσο τα δακτυλικά σας αποτυπώματα.
Στην καθημερινή μας ζωή, οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας αντανακλώνται ως ενέργεια και το ψυχικό περιεχόμενο που μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες μεταφέρεται μεταξύ των ανθρώπων καθώς επικοινωνούν.
Συσσωρεύεται στα σώματα των ανθρώπων, στα δωμάτια, ακόμη και σε κοσμήματα, ιδιαίτερα σε χρυσό και ασήμι.

Όλοι μας ανταποκρινόμαστε στα συναισθήματα που μεταφέρει η ενέργεια, αλλά, λόγω των διαφορετικών εμπειριών μας, ανταποκρινόμαστε με διαφορετικούς τρόπους.
Ότι είναι θετικό για έναν μπορεί να είναι αρνητικό για άλλον.
Αυτό που βιώνει ένα άτομο ως παρηγορητική και προστατευτική αγάπη, προκαλεί ένα άλλο άτομο να αντιδρά σαν να βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα συναίσθημα ελέγχου και ασφυξίας.

Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε μια δόνηση ως καθαρή ή βρώμικη.
Ο θετικός ή αρνητικός χαρακτήρας του εξαρτάται από το άτομο.
Οι ενέργειες των διαφορετικών ανθρώπων είναι ατομικές και μοναδικές και δεν εναρμονίζονται πάντα.

Η ψυχική βρωμιά δεν μας επηρεάζει μόνο συναισθηματικά, αλλά μας επηρεάζει και σωματικά.
Μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε νευρικοί, κουρασμένοι ή μπορεί να σας δυσκολέψει τον ύπνο.
Κάνει ακόμη και τους μύες ενός ατόμου αδύναμους σε ένα τυπικό τεστ κινησιολογίας.

Οι διαφορετικοί κραδασμοί και τα συναισθήματα μεταφέρονται από τη δύναμη της σκέψης, έτσι ώστε οι πληροφορίες να μπορούν να μεταδοθούν συνειδητά μέσω της ενέργειας που αποστέλλεται σε άλλους ανθρώπους.
Αυτή η τεχνική είναι χρήσιμη σε καταστάσεις όπου θέλετε να γίνει αντιληπτή η παρουσία ή η στάση σας χωρίς να χρειάζεται να πείτε ούτε μια λέξη.

Οι σκέψεις των περισσότερων ανθρώπων καθοδηγούνται και αναμιγνύονται με τα συναισθήματά τους.
Τα συναισθήματα είναι γενικά πιο δυνατά και διαρκούν περισσότερο από τις σκέψεις.
Όλοι ανταποκρίνονται στα συναισθήματα που μεταφέρει η ενέργεια.
Η πρόκληση είναι να είμαστε ανοιχτοί στην πληροφόρηση.

Επομένως η ψυχική ενέργεια μπορεί να μεταδώσει συναισθήματα.
Μπορεί επίσης να μεταφέρει πληροφορίες πιο πνευματικής τάξης και πιο συγκεκριμένης φύσης.
Εφόσον ανταλλάσσουμε ενέργεια σε όλες τις ανθρώπινες επαφές, υπάρχει πάντα ένα ορισμένο ποσό ενέργειας στο σώμα μας που δεν έχει μετατραπεί σε δόνηση μας.

Όποιος θέλει να συμβάλει στη βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων και στο χάος μέσα στο οποίο εκτυλίσσονται σε πολλές περιπτώσεις, πρέπει να εκπέμπει σκέψεις αγάπης.
Φανταζόμαστε έναν κόσμο χωρίς βία, χωρίς διεφθαρμένους πολιτικούς ή ιερείς, χωρίς ψέματα, όπου κυριαρχεί μόνο η αγάπη, όπου όλοι έχουν όλα όσα χρειάζονται, όπου όλες οι γνώσεις είναι προσβάσιμες σε όλους.
Με αυτόν τον τρόπο θα οικοδομήσουμε μια εσωτερική επιθυμία που θα εξευμενίσει έναν τέτοιο κόσμο.

Όσο περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να φανταστούν και να στείλουν τέτοιου είδους σκέψεις, τόσο πιο εύκολα μπορεί να κατευθύνεται η εξέλιξη αυτού του πλανήτη σε θετική κατεύθυνση.
Πρέπει να αναζητούμε τη φωνή έσω μας ή της ψυχής μας μόνο στη σιωπή, χωρίς άγχος ή θόρυβο.
Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν ασυνείδητα, συγκεντρωμένοι, καθημερινά, μέσα στο μίσος, τον φθόνο, τις διαμάχες και την αλαζονεία, χαρακτηριστικά των λιγότερο εξελιγμένων.

Το νόημα της ζωής είναι η εξέλιξη της συνείδησής μας και η αγάπη μας που είναι το κλειδί για την εξέλιξη σε ανώτερες μορφές ύπαρξης.

 

 

{Miguel Llanes Belmar_Συγγραφέας του “A Light in the Darkness”}

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα