Η Δύναμη της Violet Flame με το Reiki

Η Βιολετί Φλόγα με το Reiki

Εάν έχετε εξασκήσει το Ρέικι, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα,τότε μπορείτε να το συνδυάσετε άνετα με την ενέργεια της Ιόχρους Φλόγας.
Συχνά η θεραπεία Ρέικι,με την πάροδο του χρόνου αρκεί για να επαναφέρει το σώμα σε κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας.
Ωστόσο, υπάρχουν κάποια είδη μπλοκαρισμάτων που είναι πολύ πεισματάρικα και αντιστέκονται στον καθαρισμό τους.
Θα μπορούσαμε να τα παρομοιάσουμε,  με λούκια νερού που έχουν φράξει με διάφορα εμπόδια και δεν αφήνουν το νερό να κυλήσει.
Nα καθαρίσει την διαδρομή της ροής, μέχρι να αφαιρέσουμε τα εμπόδια αυτά.
Με αποτέλεσμα να χρειάζεται να δοθεί περισσότερο χρόνος και χώρος στο ρέικι να λειτουργήσει, μέσα από μια σειρά συνεδριών.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, το Ρέικι σε συνδυασμό με την Ιόχρους Φλόγα είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία.

 

Ιόχρους Φλόγα

Η Ιόχρους Φλόγα έχει την δυνατότητα να μετατρέψει το κάρμα.
Nα καθαρίσει το καρμικό χρέος.
Nα μετουσιώσει τις αρνητικές ενέργειες σε θετικές.

Nα αυξήσει τις ψυχικές μας ικανότητες και να επουλώσει τις κυτταρικές μνήμες.

Έχει ακριβώς όλες τις θεραπευτικές υψηλές συχνότητες του Καρούνα Ρέικι, οπότε σε μια θεραπεία ρέικι, ή σε μια μεμονωμένη παγιωμένη κατάσταση, αν επικαλεστούμε την δύναμη της ενέργειας της Ιόχρους Φλόγας, τότε το δυναμικό της θεραπείας ενισχύεται.

Η πρακτική της Ιόχρους Φλόγας με το ρέικι, μας επαναφέρει στην καλοσύνη της προσωπικής μας δύναμης να συνδεθούμε με την αγάπη, την συμπόνια και την φλόγα του ελέους της Αναληφθείσας Διδασκάλου Κουαν Γιν (Kwan Yin) και του Αναληφθέντα Διδασκάλου Σαιν Ζερμαίν (Saint Germain),  που είναι υπεύθυνος για τη διάθεση της Ιόχρους Φλόγα στην ανθρωπότητα και που ανήκουν και οι δύο στην 7η ακτίνα της Συγχώρεσης, της Μεταμόρφωσης και του Ελέους.

Όπως και στο Καρούνα Ρέικι που είναι το Ρέικι της Συμπόνιας, επικαλούμαστε την Κουαν Γιν  να μας βοηθήσει σε μια θεραπεία Ρέικι, να απελευθερώσει, μετουσιώσει και καθαρίσει σε κυτταρικό επίπεδο, ή καρμικό, έτσι και τώρα συνδυαστικά στην θεραπευτική και των δύο ενεργειών: Ρέικι – Violet Flame, μπορούμε να την επικαλεστούμε μαζί με τον Άγιο Γερμανό για να ενισχύσουν την θεραπεία μέσα από την φλόγα του ελέους.

Έλεος είναι παιδί της συγχώρεσης, της κατανόησης και αγνοεί το παρελθόν, επειδή δεν ενδιαφέρεται να το θυμάται.
Τα μαγικά χέρια του Ελέους, τυλιγμένα με συμπόνια και αγάπη, σηκώνουν τους πεσμένους, ισιώνουν ότι έχει λυγίσει  και θεραπεύουν τα σημάδια από τις πληγές της ψυχής, γλυκά και τρυφερά, μέσα από δονήσεις αγάπης.

 

Ο συνδυασμός της ενέργειας ρέικι,  με την ενέργεια της Ιόχρους φλόγας,  γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματικός όταν κάποιος έχει συντονιστεί στην ενέργεια της Ιόχρους Φλόγας και έχει εξασκηθεί με τα Degree της ( Eπικλήσεις – Διατάγματα).

Γίνονται πολύ πιο ευαίσθητοι στην ενέργεια της Ιόχρους Φλόγας και μπορούν να κατευθύνουν το Ιερό Πυρ όπου χρειάζεται για επούλωση, θεραπεία, κάθαρση και μεταμόρφωση.

Ας λάβουμε όμως υπ’όψιν ότι όσο μεγαλύτερο είναι ένα μπλοκάρισμα,και επειδή ο συνδυασμός, του Ρέικι με την Ιόχρους Φλόγα είναι μια υψηλή δονητική συχνότητα, ενεργειακής θεραπείας, μερικές φορές μπορεί να ακολουθήσουν κάποιες θεραπευτικές κρίσης.

 

Εξασκηθείτε στο Ρέικι παράλληλα χρησιμοποιώντας την Ιόχρου Φλόγα

Το Ρέικι που είναι απαλό θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση των ενεργειών του σώματος και θα προκαλέσει μια βαθιά κατάσταση χαλάρωσης,δημιουργώντας έτσι γόνιμο έδαφος για την θεραπεία.
Διαφορετικά εργαζόμαστε συνδυαστικά μόνο εάν νιώθουμε πολύ άνετοι και με τις δύο θεραπευτικές ενέργειες.

Και βάση με την όποια καθοδήγηση λάβουμε κατά την διάρκεια μιας θεραπείας και εφόσον είμαστε σίγουροι, ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε την οποιαδήποτε θεραπευτική κρίση που μπορεί να παρουσιαστεί κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας.
Καθώς εργαζόμαστε με υψηλές δονητικές συχνότητες είναι σημαντικό μετά από μια ενεργειακή θεραπεία να παραμείνουμε γειωμένοι.

Βγείτε έξω, περπατήστε στη φύση, μιλήστε με φίλους, γελάστε, διασκεδάστε, βγείτε στον δρόμο και περπατήστε γύρω από το οικοδομικό σας τετράγωνο ( αν δεν έχετε φύση κοντά σας ή κήπο), ασχοληθείτε με τις δουλειές του σπιτιού και γενικά αφιερώστε χρόνο σε όλες τις γήινες δραστηριότητες που υπάρχουν.

Εάν η γείωση μας δεν ισορροπήσει και να διατηρηθεί,τότε το σύστημά μας θα υπερφορτωθεί με τις υψηλότερες δονητικές ενέργειες και να προκαλέσει κάποιες ανισορροπίες πχ. το να είμαστε εντελώς αφηρημένοι ή από το αλλού φερμένο.

Δεν ξεχνάμε πάντα μετά από μια συνεδρία να γειώνουμε και τον δέκτη μας.

Όπως σημαντικό είναι να λάβουμε υπ’όψιν επίσης, ότι αυτή είναι μία ενεργειακή θεραπεία και δεν αποτελεί υποκατάστατο οποιασδήποτε ιατρικής παρακολούθησης,  που μπορεί να χρειάζεται κάποιος για τα προβλήματα υγείας του.

 

{ Νεκταρία Σπυροπούλου}

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα