Η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα

Οι παραδόσεις του πνευματικού κόσμου

Λένε ότι προς την κατεύθυνση όλων των φαινομένων του Συστήματός μας, υπάρχει μια κοινότητα αγνών πνευμάτων και εκλεγμένη από τον Ανώτατο Κύριο του Σύμπαντος, στα χέρια του οποίου φυλάσσεται η ζωή όλων των πλανητικών συλλογών φως.

Η Λευκή Αδελφότητα μπορεί να οριστεί ως μια μεγάλη μονάδα φωτεινών και ευφυών συνθηκών που σχηματίζεται από ένα σύνολο πολλαπλών μονάδων φωτεινής ενέργειας.
Αυτές οι ιεραρχικές μονάδες, με τη σειρά τους, εισάγονται σε άλλες μεγαλύτερες μονάδες, καθώς και σε καθεμία από αυτές υπάρχουν μικρότερες μονάδες.
Όλοι έχουν τα δικά τους καθήκοντα και αποστολές, με στόχο την υλοποίηση στόχων και την ανάπτυξη αρχών στην ανθρωπότητα.

Το νήμα καθοδήγησης

Που τους ενώνει, για να το πούμε, είναι το Φως της Καθολικής Αγάπης στις θεϊκές κοσμικές συχνότητες.
Κάθε μία από τις ιεραρχικές ενότητες είναι σε τέλεια ένωση και εναρμονισμένη με το Καθολικό Δημιουργικό Φως.
Η ιεραρχία ακολουθεί ένα πυραμιδικό σύστημα, όπου τα πιο εξελιγμένα βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα.
Καθώς όλοι υπάρχουν μέσα σε μια φωτεινή ενότητα συνείδησης, δημιουργούν ένα πλανητικό πυραμιδικό σύστημα το οποίο, με τη σειρά του, βρίσκεται μέσα σε ένα άλλο μεγαλύτερο σύστημα, το οποίο είναι η Ηλιακή Ιεραρχία, και ούτω καθεξής.
Εκείνοι που βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο εξυπηρετούν τόσο αυτούς στο ίδιο επίπεδο όσο και αυτούς που βρίσκονται πάνω και κάτω, αφού όλοι σχηματίζουν διαφορετικά πυραμιδικά συστήματα.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν τόσες πολλές συζητήσεις για την ιεραρχία.

Η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα ενσωματώνεται

Από την Ουράνια Αυλή: Λόγοι, Ελοχίμ, Μάνους, Τσόχαν, Αναληφθέντες Δάσκαλοι, Αρχάγγελοι, Σεραφείμ, Χερουβείμ, Ντέβες, Άγγελοι,
Στοιχεία, που είναι οι Κοσμικοί Βοηθοί και Αγγελιοφόροι του Θεού, που σχηματίζουν μια Ιεραρχία Φωτεινών όντων, στην εργασία στην εξέλιξη των ζωντανών όντων στη Γη.

Η Ιεραρχία των Διαφωτισμένων είναι η Κρυφή Κυβέρνηση του Κόσμου, η οποία υπάρχει σε ουράνιο επίπεδο και υπερισχύει όλων όσων συμβαίνουν στη Γη, από τη δημιουργία, την υποστήριξη και όλους τους μετασχηματισμούς, έτσι ώστε να εκπληρωθεί το Θείο Σχέδιο.
Πολλοί από αυτούς τους Φωτισμένους συμμετέχουν επίσης σε άλλες Ανώτερες Ιεραρχίες και Ανώτατα Συμβούλια των Φωτισμένων, ακόμη και σε άλλους γαλαξίες.

Η Μεγάλη Λευκή Παγκόσμια Αδελφότητα, είναι μια αδελφότητα που υπάρχει στα Ανώτερα και Αναβαθμισμένα Επίπεδα, που σχηματίζεται από όντα που έχουν ήδη ζήσει στη Γη και τα οποία, μέσω διαφόρων εμπειριών, αντικατέστησαν τις ανάγκες τους για μετενσάρκωση, και έτσι έγιναν οι λεγόμενοι Αναληφθέντες Δάσκαλοι.
Είναι όντα προικισμένα με μεγάλη γνώση στον τομέα και στη γνώση της φυσικής ύλης, στη μετάδοση της ύλης και, κυρίως, στην ίδια την πορεία της ανάβασης.

Οι κύριοι δάσκαλοι, γνωστοί ως Δάσκαλοι των Επτά Ακτινών, είναι:

Master El Morya (Πρώτη Ακτίνα – Μπλε),
Master Confucius (Δεύτερη Ακτίνα – Κίτρινη),
Master Rowena (Τρίτη Ακτίνα – Ροζ),
Master Seraphis Bey (Τέταρτη Ακτίνα – Λευκή),
Master Hilarion (Πέμπτη Ακτίνα – Πράσινη)
Master Nada (Έκτη Ακτίνα – Χρυσή Ρουμπίνι),
Mestre Saint Germain (Έβδομη Ακτίνα – Βιολετί).

Κάθε ένας από αυτούς τους δασκάλους είναι ο Chohan μιας συγκεκριμένης ακτίνας.
Οι ακτίνες είναι θεϊκές εκπομπές που αντιπροσωπεύουν αρετές, χαρακτηριστικά απαραίτητα για την ανθρώπινη εξέλιξη και ανάληψη.
Ο καθένας από εμάς διέπεται από μια συγκεκριμένη ακτίνα της Δημιουργίας.

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα