Η ψυχή ενώπιον του Καρμικού Δικαστηρίου στο Ναό του Ελέους και της Αγάπης

Μια ομάδα θεϊκών όντων

Είναι αυτή που σχηματίζει το λεγόμενο Καρμικό Δικαστήριο, του οποίου η λειτουργία είναι να βλέπει ότι η «Θεία Δικαιοσύνη» δίνεται σε όλα τα άτομα, με έλεος και συμπόνια τις αρχές που τα μετριάζουν.
Αυτοί που απαρτίζουν αυτό το Δικαστήριο έχουν περάσει από τη διαδικασία της εξέλιξης, κατά την οποία η ψυχή του ανθρώπου ενσαρκώνεται σε ένα φυσικό σώμα για να μάθει να παίρνει τον έλεγχο, προκειμένου να κατατάσσεται για να καλύψει ορισμένες πνευματικές θέσεις στο λεγόμενο «Σχέδιο της Καθολικής Εξέλιξης».

Ενώ είναι αλήθεια ότι πολλά όντα επιλέγουν να μην ενσαρκωθούν, για να μιλήσουν για το Καρμικό Δικαστήριο είναι απαραίτητο να λάβουν υπόψη τους εκείνους που επέλεξαν εθελοντικά να αναλάβουν τη φυσική ενσάρκωση.
Και το κάνουν ως «φύλακες» των ανθρώπων ή για να έχουν περισσότερη εμπειρία στο θέμα της ενέργειας ως μέρος της εξέλιξης.
Αυτό το Δικαστήριο των Ουράνιων Όντων, είναι υπεύθυνο για τη λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με όλες τις διαθέσεις των υποθέσεων της ανθρωπότητας.

Θεϊκά όντα με μεγάλη καλοσύνη, έλεος και φως, τα μέλη του Καρμικού Δικαστηρίου βρίσκονται στο Ναό του Ελέους και της Αγάπης, στον τόπο όπου οι ψυχές φτάνουν όταν αποσαρκώνονται ή ενσαρκώνονται.
Αλλά, ο Καρμικός πίνακας δεν τιμωρεί ποτέ και οι κρίσεις του, σύμφωνα με τον Κοσμικό Νόμο, βασίζονται στο γεγονός ότι η ψυχή θερίζει μόνο ότι έχει σπείρει και ο τρόπος με τον οποίο η ψυχή έχει χρησιμοποιήσει τις ευκαιρίες στη Γη είναι αυτός που θα καθορίσει τις μελλοντικές αναθέσεις.

Η ψυχή ενώπιον του Δικαστηρίου

Όταν μια ψυχή εμφανίζεται μπροστά τους, συνοδεύεται από τους οδηγούς της και ένα μεγάλο αγγελικό ον είναι υπεύθυνο να την καλέσει μαζί με αυτούς, οι οποίοι είναι γενικά Αναληφθέντες Δάσκαλοι, να λογοδοτήσουν για τη χρήση που έχει δώσει στη ζωή της.

Το Δικαστήριο της αναθέτει μια συγκεκριμένη τάξη, ώστε να μάθει να βελτιώνεται και να ξεπερνά τα λάθη της προηγούμενης ζωής της και να την προετοιμάζει να είναι πιο τέλεια στη μελλοντική της ζωή.
Έτσι, μεταξύ των καθηκόντων του Καρμικού Δικαστηρίου είναι να αποφασίσει ποιος θα ενταχθεί στη Γη είτε προς όφελος του ανθρώπινου γένους είτε για κάθε άτομο να πληρώσει για τα προηγούμενα λάθη του χωρίς πρόθεση τιμωρίας.

Λειτουργεί πάντα για το καλό του ατόμου και για την εξέλιξή του, δεν υπάρχουν δύο άτομα που μπορούν να κριθούν με τον ίδιο τρόπο, γιατί σε κάθε ρεύμα της ζωής η συνείδηση, τα ταλέντα και η εξέλιξη είναι διαφορετικά και κάθε άτομο κρίνεται σύμφωνα με το δικό του δικό του φως.
Τέλος, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι κάθε «Είναι» όταν αποσαρκώνεται, καλείται να εμφανιστεί ενώπιον του Καρμικού Δικαστηρίου, ένα μέρος όπου μπορεί να αναλύσει τη χρήση και τον χαρακτηρισμό της θεϊκής ενέργειας που του δόθηκε στην προηγούμενη ενσάρκωσή του.

 

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα