Θεϊκό παιδί

Θεϊκό παιδί

Που ζεις μέσα στην καρδιά μου, έρχομαι να σου πω, ότι με την αγνότητά και την αγάπη σου, με βοηθάς να σβήσω όλες τις τοξικές και οδυνηρές αναμνήσεις που είναι μέσα μου, που είναι εμποτισμένες στα κύτταρά μου, στερεωμένες στο μυαλό μου, αγκυροβολημένες στην ψυχή μου και δεν με αφήνουν να δω τον εαυτό μου με τον ίδιο τρόπο που βλέπεις εσύ εμένα, μια καθαρή και ελεύθερη ψυχή.

Σου ζητώ

Λοιπόν να με κάνεις να χαμογελάσω και πάλι, έτσι ώστε η φρεσκάδα της αρχέγονης χαράς να εκδηλώνεται σε όλες τις ενέργειές μου.
Σου ζητώ επίσης να ανοίξεις την καρδιά μου έτσι ώστε ο ενήλικος μου εαυτός να είναι σε θέση να σε φροντίζει.

Ο εαυτός μου να γίνει ο πιο δυνατός και να ακουστεί, να φροντιστεί, να αγαπηθεί, να προστατευθεί, να σεβαστεί, να εκτιμηθεί, έτσι ώστε να μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, μέσω αυτής της προσωπικότητας που επέλεξε η ψυχή μου.

Όντας αγνό και Θεϊκο

Βοήθησέ με να τους αναγνωρίσω, να τους τιμήσω και να τους σεβαστώ και να ενώσουμε χορδή με χορδή εκείνη την σπίθα που κρατάς στην καρδιά σου.

Θεϊκό μου παιδί

Που ζεις μέσα στην καρδιά μου, γνωρίζω ότι με την δύναμη της αρχικής σου αγνότητας και του στοργικού αυθορμητισμού σου, είναι δυνατόν να επανενσωματωθώ με τη θεία ευγένεια και απλότητα.
Και τότε, ω ναι, θα ελευθερωθώ από το βάρος που φέρνω στα χρόνια, και έτσι θα εκδηλωθεί η χαρά της ζωής, το γενετήσιο δικαίωμα μου.
Σε ευχαριστώ που με ακούς Θεϊκό παιδί μου, που μέσα στην καρδιά μου κατοικείς.
Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου δίνεις, και εγώ σε αγαπώ και ακούω την καρδιά σου.
Εκείνη την καρδιά, σαν χτύπος στην καρδιά μου.
Σε ευχαριστώ.
Και έτσι είναι

 

 

( Νεκταρία Σπυροπούλου)     

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα