Καρμικές ασθένειες – Προέλευση και συνέπειες

Οι καρμικές ασθένειες είναι συνήθως εμπειρίες που εισάγονται στην πραγματικότητά σας από άλλες ζωές, ως αποτέλεσμα σωματικού τραυματισμού ή παράπονου που διαπράττεται εναντίον ενός άλλου ζωντανού όντος.

Το φυσικό κάρμα μπορεί να περιλάμβανε πολλές πτυχές της άμεσης και έμμεσης βλάβης σε ένα άλλο ον που δεν οδηγεί απαραίτητα σε θάνατο.
Μπορεί να είναι συνέπεια της βλάβης ενός άλλου, συναισθηματικά, σεξουαλικά, διανοητικά ή ψυχολογικά, προκαλώντας επομένως σωματική αντίδραση.

Οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει βλάβη στην υγεία των άλλων ή του εαυτού του είτε σε σωματικό, ψυχικό, συναισθηματικό ή σεξουαλικό πεδίο, μπορεί να προκαλέσει ενεργά φυσικό κάρμα.
Κατά συνέπεια, αυτές οι ασθένειες είναι παρούσες στο πνευματικό μας DNA ως μη ισορροπημένα πρότυπα, και είναι κατοχυρωμένα στα ακασικά μας αρχεία, καθώς όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας έχουν αποθηκευτεί.
Αυτά τα μοτίβα τείνουν να καθορίζουν τι συμβαίνει και τι θα συμβεί στον καθένα μας.
Οι πληροφορίες από τα ακασικά αρχεία θα δοθούν σε ένα άτομο μόνο όταν χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσει τον εαυτό του και το σημαντικό μέρος του θεϊκού σχεδίου που έχει ανατεθεί στην ψυχή για αυτήν την ζωή.

Οι καρμικές ασθένειες μπορεί να εκδηλωθούν στην τρέχουσα ύπαρξη κάποιου ανάλογα με τον βαθμό υποτροπής ή βλάβης που προκαλείται στην ψυχή που εμπλέκεται στη δημιουργία του κάρμα ή της ανισορροπίας.

Έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότερες από τις εκδηλώσεις της καρμικής ασθένειας πέρα ​​από το κάρμα που εμπλέκεται προσφέρουν στοιχεία εμμονών,  στοιχειωμένες και παρατεταμένες ενέργειες παλιών εχθρών, αστρικά μιάσματα που συνεχίζουν να επηρεάζουν τη φυσική εκδήλωση αυτών των διαταραχών.

Ένα παράδειγμα είναι, ότι είναι πολύ συνηθισμένο για τις γυναίκες με το κάρμα των διαδοχικών εκτρώσεων σε άλλες ενσαρκώσεις να επηρεάζονται από ασθένειες στα γυναικεία τους όργανα στην παρούσα ύπαρξη, οι οποίες μπορεί να τις εμποδίσουν ή να τις δυσκολέψουν να γίνουν μητέρες.
Κάθε καρμική ασθένεια έρχεται ως το απόλυτο φυσικό μάθημα που πρέπει να ληφθεί για την ψυχή.

Όταν συμβαίνει αυτό, το πνεύμα που επέλεξε να μετενσαρκωθεί ως παιδί, είναι το αποκολλημένο έμβρυο στην άλλη ζωή που στη συνέχεια δημιουργεί τα βάσανα των μητέρων,  στις περισσότερες περιπτώσεις ενεργητικές επιθέσεις πληγής, θυμού ή εκδίκησης του πνεύματος που απορρίφθηκε.

Υπάρχουν περιπτώσεις, ωστόσο, όπου η μητέρα και το παιδί συνάπτουν συμφωνία πριν από την προεπιλεγμένη μετενσάρκωση.
Σε αυτό το συμβόλαιο, και οι δύο συμφώνησαν να περάσουν από την εμπειρία της εγκυμοσύνης, μπορεί να γεννήσει ένα παιδί με σωματικές αναπηρίες, όπου οι δεσμοί της αγάπης, των ευθυνών και της φροντίδας δοκιμάζονται και θεραπεύονται για όσο ζουν.

Αλλά μπορεί πάντα να θυμόμαστε ότι τα πάντα στο σύμπαν είναι σε συντονισμό εντός των παραμέτρων της θείας δικαιοσύνης, καμία ενέργεια δεν είναι υποθετική ή τυχαία.

Το εν λόγω κάρμα μπορεί να ήταν ατομικό ή συλλογικό.
Παράδειγμα συλλογικού κάρμα είναι οι συμμετέχοντες στην καθολική ιερά εξέταση στον μεσαίωνα που μαζί σκόρπισαν τον τρόμο σε όλο τον κόσμο, βασανίζοντας και σκοτώνοντας Εβραίους, Μουσουλμάνους, «μάγισσες», ομοφυλόφιλους και όσους τολμούσαν να σκεφτούν διαφορετικά.

Συνεπώς, ως οργανισμός τώρα υποφέρει από πολλές μεταγενέστερες ενσαρκώσεις των θυµατοποιηµένων ψυχών από προβλήματα και διώξεις, σε φυσικό επίπεδο, και θα είναι έτσι μέχρι το κάρμα του να εξισορροπηθεί και να μετουσιωθεί.

Σεξουαλική καρμική ασθένεια

Οι καρμικές ασθένειες μπορούν να αποκτηθούν μέσω του σεξουαλικού κάρμα, πέρα ​​από την πράξη του βιασμού ή της πρόκλησης θανάτου μετά από βιασμό, το σεξουαλικό κάρμα μπορεί επίσης να είναι η χρήση της σεξουαλικής μαγείας για να χειραγωγηθεί κάποιος μέσω αποκρυφιστικών πρακτικών με προκαθορισμένους στόχους.

Αυτή η μη ισορροπημένη συχνότητα μπορεί να επεκταθεί στην ενεργειακή μήτρα κάποιου μέσω πολλών ενσαρκώσεων.
Είναι πολύ κοινό με αυτό το είδος δέσμευσης η εμφάνιση και η συχνότητα μετάδοσης αφροδίσιων ασθενειών και ιογενών ασθενειών που λειτουργούν ως τσιπ μέσα στο αστρικό σώμα.

Ψυχική Καρμική Ασθένεια

Η καρμική ασθένεια που προκαλείται μέσω του ψυχικού κάρμα φέρνει μορφές σκέψης που μπορεί να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση της ψυχικής δίωξης στο υποτιθέμενο θύμα.
Ο καταπιεστής εκπέμπει επιθυμίες εκδίκησης, μίσους, πικρίας και κάθε είδους φρικαλεότητας σε νοητικό επίπεδο για να καταστρέψει κάποιον, για κάτι για το οποίο αισθάνεται αδικημένος.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους για ψυχικές ασθένειες και διάφορες άλλες ψυχικές διαταραχές.
Το νοητικό κάρμα μπορεί να αντανακλάται στη ζωή του ατόμου μέσω της κατάθλιψης, της αίσθησης του κενού, των κοινωνικών δυσλειτουργιών, και όλα είναι απόηχοι μορφών σκέψης, μορφές ενέργειας που ονομάζονται στοιχειώδεις.

Στοιχειώδη

Τα στοιχειώδη είναι φορτία ή συχνότητες νοητικής και συναισθηματικής ενέργειας που συνδυάζονται και εκπέμπονται από σκέψεις και συναισθήματα και μπορούν να λάβουν οποιοδήποτε σχήμα ανάλογα με την πηγή δόνησης και την πρόθεση του δημιουργού της.

Υπήρξαν πολλά αρνητικά στοιχεία που διαμορφώθηκαν εδώ και αιώνες από τις εμπειρίες μας μέσα στη χειραγώγηση της μήτρας, οι οποίες έχουν τις ρίζες τους στις ψυχές μας, και επομένως στο DNA μας.
Μερικά παραδείγματα δημιουργίας στοιχειωδών συναισθημάτων: θυμός, μίσος, φθόνος, ζήλια, φόβος, ενοχή, φανατισμός, κατάρες, μεταξύ άλλων.

Ένα στοιχειώδες σχηματίζεται από τα ίδια υλικά και ουσίες του σύμπαντος και ως εκ τούτου μπορεί να αποκτήσει τη δική του ζωή και να δημιουργήσει πολλές απώλειες στο θύμα.
Είναι αποτέλεσμα της ανθρώπινης δημιουργίας.
Είναι πλάσματα, αλλά δεν έχουν ψυχή.
Η διάρκεια της ζωής τους σχετίζεται αναλογικά με το αρχικό συναίσθημα ή το συναίσθημα που τους δημιούργησε. Αν το συναίσθημα πάψει να υπάρχει, το ίδιο κάνουν και αυτοί.

Το όνομα στοιχειώδη προέρχεται από το ότι είναι φτιαγμένο από αρχέγονα στοιχεία της φύσης. Οποιοδήποτε από αυτά τα κύματα που εκπέμπονται από ένα άτομο στο θύμα που έχει την ίδια κωδικοποίηση μπορεί να το επηρεάζει σοβαρά επειδή δονούνται με την ίδια συχνότητα ή έχουν εν αγνοία τους αυτό το ίδιο είδος στοιχειώδους, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί τη δημιουργία νοητικού κάρμα.

Τα συναισθηματικά κάρμα είναι πολύ πιο εκτεταμένα στη φύση τους από το να προκαλούν απλώς θάνατο σε άλλους λόγω πάθους.
Η επιδίωξη αντικειμένων, καταστάσεων και πραγμάτων μέσω καθαρά ικανοποιητικής απληστίας, μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα στο συναισθηματικό και επίσης φυσικό σώμα.

Οποιαδήποτε καρμική ασθένεια, όντας αποτέλεσμα σωματικού, διανοητικού ή συναισθηματικού κάρμα, θα συνεχίσει να επιδρά σε ένα άτομο έως ότου η γεννήτρια καρμικών προτύπων της ανισορροπίας μετασχηματιστεί και εξαγνιστεί.

Αυτές οι καρμικές διαμορφώσεις θα καταχωρηθούν στο πνευματικό μας DNA και επίσης στα ακασικά μας αρχεία, και η πλήρης θεραπεία τους θα περιλαμβάνει αναπόφευκτα μια αφύπνιση και μια ολοκληρωμένη θεραπεία που μπορεί να επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα συνείδησης.

Όταν η ασθένεια δεν αντιμετωπίζεται ως συστημική δομή, συμπεριλαμβανομένου του καρμικού επιπέδου, η θεραπεία μπορεί να συμβεί μόνο σε φυσικό επίπεδο, επειδή η σύγχρονη ιατρική παραδέχεται μόνο μια διάσταση της πραγματικότητας, την πραγματικότητα του φυσικού σώματος.
Αυτός είναι ο λόγος που ορισμένες ασθένειες όπως ο καρκίνος μπορούν να επανεμφανιστούν ξανά στη ζωή κάποιου επειδή δεν αντιμετωπίστηκε η πραγματική απόκρυφη αιτία της ανισορροπίας.
Συμβαίνει γιατί υποσυνείδητα, το άτομο συνεχίζει να αισθάνεται ότι εξακολουθεί να χρωστάει με τη θεϊκή λογιστική και ακόμα δεν εξισορρόπησε τις ευθύνες και τα διδάγματα του.

Αυτός είναι ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος.
Το αρνητικό κάρμα, ωστόσο, παραμένει ενεργό μόνο ενώ η ψυχή δεν επιλέγει το μονοπάτι της θεραπείας που περιλαμβάνει τη μεταλλαγή αρνητικών καρμικών προτύπων και συχνοτήτων και συγχωρεί πρώην και νυν εχθρούς.
Το να αρνείσαι το μονοπάτι της θεραπείας μέσω της συγχώρεσης, σημαίνει να παραμένεις κολλημένος σε συχνότητες φόβου και πόνου και έτσι να γίνεις υπεύθυνος για τη μοίρα.

 

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα