Κοσμική Προσευχή Καθαρισμού και Διαλογισμός

Επικαλούμαι ολόκληρη την Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία για να με βοηθήσει να εφαρμόσω αυτόν τον διαλογισμό για μένα τώρα.
Ζητώ Κοσμική και Πλανητική αξονική ευθυγράμμιση.
Ζητώ από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να δημιουργήσει έναν Χρυσό Θόλο Προστασίας για αυτήν την τοποθεσία τώρα.

Ζητώ από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο Vywamus και τους Αρχαγγέλους να φέρουν τα χρυσά τους χέρια με τη μορφή ενός διχτυού, για να καθαρίσουν κάθε αρνητική ενέργεια στο ενεργειακό μου πεδίο.

Ζητώ από τον Μελχισεδέκ, τον Μαχάτμα και τον Μέτατρον να αγκυρώσουν ένα Πλέγμα Πλατίνας καθαρίζοντας το ενεργειακό μου πεδίο με έναν ακόμη βαθύτερο τρόπο.
Ζητώ από τον Λόρδο Αρκτούρο και τους Αρκτούριους να αγκυροβολήσουν τη «Μηχανή Πράνα» τους μέσα μου.

Οραματιστείτε αυτή τη Μηχανή Prana ως έναν τύπο ανεμιστήρα που είναι αγκυροβολημένος στο ηλιακό πλέγμα και να φυσά και να απομακρύνει όλη την ανεπιθύμητη ενέργεια από το αιθερικό σύστημα του σώματος.
Οραματιστείτε τη Μηχανή Πράνα να βγαίνει από το πεδίο του Λόρδου Αρκτούρο και τους Αρκτούριους.

Τώρα επικαλούμαι τον Κουτούμι, τους Επτά Τσόχαν, τον Λόρδο Μαϊτρέγια, τον Αλλάχ Γκόμπι, τον Λόρδο Βούδα και τους Κοσμικούς Διδάσκαλους για να εδραιώσουν το πρόγραμμα αφαίρεσης της Μήτρας του Φόβου.
Το οποίο είναι αγκιστρωμένο στο σύστημα των τεσσάρων σωμάτων και ενισχύει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια ή μπλοκάρισμα στο ενεργειακό σας πεδίο.
Ξεκινάω ζητώντας να αφαιρεθούν όλοι οι προγραμματισμοί φόβου και τα μπλοκ, ώστε να μπορέσω να επιτύχω την ανάβασή μου στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Οραματιστείτε αυτούς τους φόβους να απαγκιστρώνονται, καθώς μαύρες ρίζες μπλέκονται στο ενεργειακό πεδίο και να αφαιρούνται από τους Δασκάλους μέσω του τσάκρα του στέμματος  από έναν τύπο ηλεκτρικής σκούπας.

Παρακαλώ, Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία, αφαιρέστε όλες τις σκέψεις χωρισμού από το σύστημα των τεσσάρων σωμάτων τώρα.
Καταργήστε τώρα όλο τον προγραμματισμό κρίσης από το σύστημα τεσσάρων σωμάτων τώρα.
Παρακαλούμε αφαιρέστε όλη την αγνωμοσύνη από το σύστημα των τεσσάρων σωμάτων τώρα.

Νιώθοντας αυτές τις αρνητικές πτυχές να αποσύρονται από το ενεργειακό πεδίο μέσω του τσάκρα του στέμματος σαν ζιζάνια που τραβήχτηκαν από έναν όμορφο κήπο.

Παρακαλώ, Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία, απομακρύνετε κάθε ανυπομονησία και αρνητικό θυμό.
Παρακαλώ αφαιρέστε κάθε εγωισμό, εγωκεντρισμό και ναρκισσισμό.
Αφαιρέστε από το σύστημα των τεσσάρων σωμάτων τυχόν αρνητικές μορφές σκέψης, αρνητικά συναισθήματα και μη ισορροπημένα αρχέτυπα.

Αφαιρέστε όλες τις σκέψεις ανωτερότητας και κατωτερότητας που δημιουργούνται από το αρνητικό εγώ.
Αφαιρέστε όλες τις πτυχές της ενοχής και της ντροπής από τη συνείδησή σας που δημιουργήθηκε από το αρνητικό εγώ.

Παρακαλώ αφαιρέστε γενικά όλους τους προγραμματισμούς αρνητικού εγώ και κάθε προγραμματισμό που βασίζεται στον φόβο.
Καθαρίστε και αφαιρέστε όλα τα εξωγήινα εμφυτεύματα και τα αρνητικά στοιχεία.
Επικαλούμαι τον καθαρισμό και την απομάκρυνση όλων των ανεπιθύμητων αστρικών οντοτήτων.

Ζητώ από τον Μελχισεδέκ, τον Μαχάτμα και τον Μέτατρον να κάνουν μια Κοσμική Ιική αναρρόφηση, να αφαιρέσουν τυχόν κλινικούς ή υποκλινικούς ιούς που υπάρχουν στο ενεργειακό μου πεδίο.
Αφαιρέστε όλα τα αρνητικά βακτήρια με το πρόγραμμα αναρρόφησης κοσμικών βακτηρίων.

Ζητώ από τους Αρχαγγέλους και τα Ελοχίμ να αφαιρέσουν όλη την ενέργεια της ασθένειας από τα φυσικά, αιθερικά, αστρικά και νοητικά οχήματα.
Καλώ τους Θεραπευτικούς Αγγέλους των ανώτερων πεδίων να θεραπεύσουν και να επιδιορθώσουν τυχόν ερεθισμούς, λεκέδες και διαρροές στην αύρα μου.

Καλώ τον Μελχισεδέκ, τον Μαχάτμα, τον Μέτατρον, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τους Αρχαγγέλους να αφαιρέσουν όλα τα ακατάλληλα θραύσματα ψυχής.
Ζητώ επίσης όλα τα θραύσματα ψυχής που μου ανήκουν και βρίσκονται στο Σύμπαν, να μου επιστραφούν σύμφωνα με τη Θεία Διαταγή.

Επικαλούμαι την Αιθερική θεραπευτική ομάδα και ζητάω το αιθερικό σώμα να επισκευαστεί τώρα και να επανέλθει στην Τέλεια μοναδική μήτρα του.
Ζητώ το τέλειο Θεϊκό Σώμα μοναδικής μήτρας να γειωθεί τώρα, για να χρησιμοποιηθεί, από αυτή τη στιγμή και στο εξής, να επιταχύνει τη θεραπεία και την πνευματική ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα για το υπόλοιπο αυτής της ενσάρκωσης.

Ζητώ πλήρη κάθαρση της γενετικής και προγονικής μου καταγωγής.
Ζητώ από τον Λόρδο Αρκτούρο να φέρει τον Χρυσό Κύλινδρο για να αφαιρέσει και να σκουπίσει με ηλεκτρική σκούπα όση αρνητική ενέργεια παραμένει στο ενεργειακό μου πεδίο.
Ζητώ κάθαρση όλων των περασμένων και μελλοντικών ζωών.
Επικαλούμαι τον καθαρισμό και τον εξαγνισμό όλου του κάρμα.

Τώρα ζητώ τη μεγαλύτερη δυνατή κάθαρση του κάρμα μου.
Καλώ τον Μελχισεδέκ, τον Μαχάτμα και τον Μέτατρον, να αγκιστρώσουν το Κοσμικό Πυρ για να κάψει απαλά όλα τα αστρικά, νοητικά, αιθερικά και γκρίζα σύννεφα από το ενεργειακό μου πεδίο.

Ζητώ τον Μελχισεδέκ, τον Μαχάτμα, τον Μέτατρον, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τους Αρχαγγέλους, τα Ελοχίμ και τον Θεό, η μεγαλύτερη διαδικασία Καθαρισμού που γνώρισε ποτέ ο Κόσμος.
Ζητώ τον Απόλυτο Κοσμικό Καθαρισμό και Κάθαρση, πίσω στην αρχική μας διαθήκη με τον Δημιουργό, στην «Αρχική μας Πνευματική Δημιουργία».

Μείνετε σιωπηλοί για λίγα λεπτά για να λάβετε αυτήν την Ευλογία και τη Χάρη.

Ζητώ από όλους τους Πλανητικούς και Κοσμικούς Διδάσκαλους που συγκεντρώθηκαν εδώ, μια βροχή Φωτός της «Ουσιαστικής Αγάπης» και των δασκάλων «Χριστός, Βούδας και Μελχισεδέκ», να γεμίσουν τη θέση όλων όσων έχουν αφαιρεθεί, καθαριστεί και εξαγνιστεί, με τη χάρη του Θεού και της Πλανητικής και Κοσμικής Ιεραρχίας.
Καλώ τον Αρχάγγελο Σάνταλφον και τη Μητέρα Γη να με βοηθήσουν να ενσωματωθώ και να αγκυροβολήσω ξανά στο φυσικό μου σώμα.
Επικαλούμαι τους Θεραπευτικούς Αγγέλους των Ανώτερων Επιπέδων, για να ισορροπήσω τέλεια τα τσάκρα και τα συστήματα του σώματός μου.

Ο Καθαρισμός και εξαγνισμός έχει ολοκληρωθεί.
Η ισορροπία και η ευθυγράμμιση έχει επιτευχθεί.
Ευχαριστώ.

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Τελετουργικό κοπής ενεργειακού λώρου για αρχάριους

Ασκείτε ενεργειακή υγιεινή κόβοντας ενεργειακούς λώρους ή κορδόνια. Συνειδητά και ασυνείδητα, εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε ενεργητικούς δεσμούς με τους άλλους. Ακριβώς από την εγγύτητα, τη

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα