Κρύσταλλα για εμμηνόπαυση

Το 70% των γυναικών

Που πλησιάζουν την εμμηνόπαυση επηρεάζονται από συμπτώματα εμμηνόπαυσης που προκαλούνται από την αλλαγή των ορμονικών επιπέδων στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα.
Τα κοινά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης περιλαμβάνουν εξάψεις, νυχτερινές εφιδρώσεις, ακανόνιστες περιόδους και άλλα.

Η μετάβαση στην εμμηνόπαυση διαρκεί συνήθως μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’50 και τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης μπορεί να διαρκέσουν για ολόκληρη την περίοδο ή μερικές φορές για το υπόλοιπο της ζωής μιας γυναίκας.

Οι κρύσταλλοι ως φυσική θεραπεία για την εμμηνόπαυση

Η εμμηνόπαυση είναι ένα φυσικό μέρος της ζωής και οι φυσικές θεραπείες για ορισμένα από τα συμπτώματά της είναι άφθονες.
Για παράδειγμα, πέρα ​​από τις φυσικές ρυθμίσεις θεραπείας με Reiki, μπορείτε επίσης να περιβάλλετε τον εαυτό σας με θεραπευτικούς κρυστάλλους, που ο καθένας έχει διαφορετικό θεραπευτικό ρόλο.

Η εμμηνόπαυση προορίζεται να είναι ένας εορτασμός μιας νέας φάσης της ζωής και με τη βοήθεια ορισμένων κρυστάλλων, μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο σε αυτήν την πτυχή της μετάβασης.

Χρησιμοποιήστε τους κρυστάλλους όπως ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο ζωής σας.
Είτε δημιουργήστε ένα κρύσταλλο για το βωμό σας ή κρατήστε επιλεγμένα κάτω από το μαξιλάρι σας, μεταφέρετε μερικά στην τσάντα ή στην τσέπη σας ή δημιουργήστε μερικά περιδέραια και βραχιόλια που σας βοηθούν να θεραπεύσετε και να σταματήσετε να υποφέρετε από συγκεκριμένες ή γενικές ανεπιθύμητες καταστάσεις εμμηνόπαυσης, όπως ως αϋπνία, κατάθλιψη, λήθη ή άλλη ορμονική ανισορροπία.

Κρύσταλλοι

Άμεθυστος: Ο αμέθυστος μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της αϋπνίας και ως ανακούφιση από το άγχος.

Καρνεόλη: Βοηθά στην εξισορρόπηση του ιερού τσάκρα, καθαρίζει και εκπέμπει θεραπευτική ενέργεια στο αναπαραγωγικό σύστημα καθώς περνά από αυτήν τη μετάβαση.

Κιτρίνης: Μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο των εξάψεων και στην εξισορρόπηση του yin και του yang.  Συμβουλή: κρατήστε ένα κομμάτι κιτρίνη στην τσέπη σας ή κάτω από το μαξιλάρι σας τη νύχτα.

Χαλαζίας: Βοηθά στη συγκέντρωση και στη λήψη αποφάσεων.

Lapis Lazuli: Εξομαλύνει πνευματικά και σωματικά τις μεταβάσεις.

Φεγγαρόπετρα: Εξισορροπεί τις ορμόνες και βοηθά στην ανακούφιση του στρες.

Οψιδιανός Νιφάδα: Φέρνει μια ισορροπία στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

 Ροδοχρουσιτης: Έχει μεγάλη σχέση με την θηλυκή ενέργεια. Μας δίνει τη δυνατότητα να αναληφθούμε την προσωπική μας δύναμη όσον αφορά το θηλυκό αρχέτυπο της δημιουργίας.

Αυτοί οι κρύσταλλοι μπορεί επίσης να είναι κατάλληλοι εάν πλησιάζετε στην ηλικία της εμμηνόπαυσης ή έχετε προβλήματα με τις ορμόνες.
Αν και έχει περιγραφεί μόνο ένα χαρακτηριστικό για κάθε θεραπευτικό κρύσταλλο, οι περισσότεροι κρύσταλλοι έχουν μια λίστα θεραπευτικών ιδιοτήτων.

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα