Κρύσταλλοι ως ισχυρά εργαλεία θεραπείας

Οι κρύσταλλοι

Είναι γνωστοί για τις ισχυρές θεραπευτικές τους ικανότητες από τους προγονικούς χρόνους. Χρησιμοποιήθηκαν για το σκοπό αυτό σε αρχαίους πολιτισμούς, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου, τους έχουν μεταβιβάσει με άλλους διαφορετικούς τρόπους για να τους χρησιμοποιήσουμε και να τους ενσωματώσουμε στη ζωή μας.
Ωστόσο, ο λόγος πίσω από τη δύναμή τους είναι άγνωστος για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, και παρόλο που πολλοί άνθρωποι κρατούν στην ψυχή τους τη γνώση της ιερότητάς τους, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν χάσει τη σύνδεσή τους με αυτόν τον τρόπο θεραπείας.
Γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θεραπευτικά εργαλεία, για να μας επανασυνδέσουν μαζί τους και με το Θείο.

Ο λόγος για τον οποίο οι κρύσταλλοι είναι τόσο ισχυροί είναι επειδή είναι φυσικές εκδηλώσεις ακτίνων φωτός.
Αυτό σημαίνει ότι είναι απευθείας κανάλια προς τον Ένα Άπειρο Δημιουργό, τον Θεό, την Πηγή, την Άπειρη Νοημοσύνη,  τη θεϊκή δύναμη της δημιουργίας.
Οι Λόγοι που προήλθαν από αυτό το σύμπαν χρησιμοποίησαν ακτίνες φωτός για να δημιουργήσουν μοτίβα και μορφές, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου απέκτησαν αρκετή πυκνότητα ώστε να γίνουν φυσικοί.
Τα πρώτα όντα που υλοποιήθηκαν σε φυσική μορφή ήταν οι κρύσταλλοι (η φυσική εκδήλωση των ακτίνων του φωτός που έστειλε ο Λόγος).
Στη συνέχεια, αυτοί οι κρύσταλλοι εξελίχθηκαν σε άλλες μορφές ως αποτέλεσμα της τριβής, η οποία έδωσε πιο εξελιγμένη ζωή.

Έτσι με αυτή την έννοια

Μπορούμε να πούμε ότι η δύναμη των κρυστάλλων προέρχεται από την καθαρή φύση τους.
Είναι αυτοί που έχουν τη λιγότερη παραμόρφωση σε σύγκριση με άλλα όντα σε φυσική μορφή.
Όλοι οι κρύσταλλοι έχουν ιδιαίτερες ιδιότητες που τους κάνουν μοναδικούς.
Ανεξάρτητα από το ποια απήχηση έχουν περισσότερο σε εμάς: αμέθυστος, καθαρός χαλαζίας, κιτρίνης, τουρμαλίνη κλπ, όλοι μπορούν να μας βοηθήσουν να καθαρίσουμε και να επουλώσουμε την ενέργειά μας.

Εάν ο κρύσταλλος

Χρησιμοποιείται από ένα καθαρό κανάλι, θα γίνετε όργανο για τον Ένα Άπειρο Δημιουργό που μεταδίδει θεραπευτική ενέργεια, όχι μόνο στο ενεργειακό σας πεδίο, αλλά και στους ανθρώπους γύρω σας.
Εάν έχετε επιτύχει αρκετό επίπεδο ισορροπίας μέσα σας και κρατάτε έναν κρύσταλλο στα χέρια σας, θα νιώσετε ότι δονείται και εναρμονίζεται με το σώμα σας.
Αλλά είναι πολύ σημαντικό να γίνετε ένα καθαρό κανάλι πρώτα.
Εάν υπάρχει δυσαρέσκεια, θυμός, φόβος, ενοχή, άγχος, θλίψη, κτλ., στην καρδιά του θεραπευτή, η εναρμόνιση με τους κρυστάλλους δεν θα συμβεί και το άτομο δεν θα είναι σε θέση να διοχετεύσει αυτόν τον τύπο θεραπείας.

Επιπλέον, για να γίνετε αγωγός για θεραπεία, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι δεν είστε εσείς που κάνετε τη θεραπεία, αλλά ο Ένας Άπειρος Δημιουργός μέσα από εσάς.
Είστε απλώς ένα κανάλι του φωτός και της αγάπης του Θεού, και δεν πρέπει να είναι το Εγώ ή η λανθασμένη αίσθηση της προσωπικότητάς σας που πρέπει να λάβει την αναγνώριση για τη διαδικασία θεραπείας.

Για να θεραπεύσει

Ο Θεραπευτής την Άπειρη Νοημοσύνη μέσω της χρήσης κρυστάλλων, είναι πολύ σημαντικό να φτάσει στην ισορροπία μεταξύ σοφίας και συμπόνιας και να δονείται μέσα στον Νόμο της ολότητας, αυτό σημαίνει ότι καταλαβαίνει ότι είμαστε όλοι ένα και ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.
Μια βαθιά γνώση ότι όλα τα όντα είναι εκδηλώσεις της ίδιας ιερής ενέργειας.

Αλλά περισσότερο από την απλή κατανόησή της στο επίπεδο του νου, αυτός ή αυτή πρέπει να ενσωματώσει αυτήν τη γνώση μέσα στην ψυχή και να αγκαλιάσει όλους με αγάπη.
Εάν έχετε μια καθαρή πρόθεση στην καρδιά σας να βοηθήσετε το Θείο, θα είστε σε θέση να εκπέμπετε την αγάπη του ενός Άπειρου Δημιουργού στον κόσμο.

Εάν θέλετε να είστε ένας αγωγός για θεραπεία και να αισθάνεστε ότι έχετε καταφέρει να ισορροπήσετε, το καλύτερο μέρος για να φορέσετε κρύσταλλα είναι τα βραχιόλια στο δεξί χέρι και μπροστά από το τσάκρα της καρδιάς σας.
Θυμηθείτε ότι, είτε άντρας είτε γυναίκα, κρατάμε τη Θεία Ανδρική ενέργεια στη δεξιά πλευρά του σώματός μας, που είναι η ενέργεια που δίνει.
Εάν τοποθετήσετε κρύσταλλα στο δεξί σας χέρι, μπορείτε να μεταδώσετε επούλωση από το τσάκρα της καρδιάς σας και μέσω των κρυστάλλων στον κόσμο.

Το ίδιο με το τσάκρα της καρδιάς σας, το οποίο όταν εκτίθεται σε κρύσταλλο βρίσκει καταλύτη για να προβάλει την επούλωση της ενέργειας προς τα έξω.
Το τσάκρα της καρδιάς σας έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την Άπειρη Νοημοσύνη μέσω της αγάπης που αισθάνεστε για τους άλλους και την πρόθεσή σας να τους βοηθήσετε.

Ένας θεραπευτής

Που έχει επιτύχει εναρμόνιση με τους κρυστάλλους έχει τότε τη δυνατότητα να κάνει πλανητική θεραπεία μέσω οραματισμών.
Απλά κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε τη θεραπευτική πράσινη ενέργεια από το τσάκρα της καρδιάς σας να συγχωνεύεται με την ενέργεια του κρυστάλλου και να την στέλνει μέχρι να καλύψει τη Γη.

Οραματισμός με οτιδήποτε καλύπτεται με αγάπη και φως θα ενισχύσει τη θεραπεία σε πολλά επίπεδα, καθώς θα παρέχει την ενέργεια που απαιτείται από όλα τα όντα που είναι πρόθυμα και έτοιμα να θεραπευτούν.
Με την πρόθεσή σας μπορείτε να εκπέμπετε θεραπευτικό φως για ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Τελετουργικό κοπής ενεργειακού λώρου για αρχάριους

Ασκείτε ενεργειακή υγιεινή κόβοντας ενεργειακούς λώρους ή κορδόνια. Συνειδητά και ασυνείδητα, εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε ενεργητικούς δεσμούς με τους άλλους. Ακριβώς από την εγγύτητα, τη

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα