Μάθετε πως να φτιάξετε έναν βωμό αγγέλων για προστασία

Ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις σας, όλοι μας μπορούμε και πρέπει να ζητάμε προστασία από το Θείο.
Υπάρχει ένα ανώτερο ον που μας προσέχει, βάζοντας το στην πρώτη γραμμή των πράξεων και των σκέψεών μας, μας δίνει τη διαύγεια και την προστασία να συνεχίσουμε την καθημερινή μας ζωή και να μας κρατάει στο μονοπάτι του καλού.
Για να ενισχύουμε αυτό το αίτημα κάθε μέρα και να διώχνουμε τις αρνητικές ενέργειες που θέλουν να μας εκτρέψουν από το μονοπάτι μας, μπορούμε να φτιάξουμε έναν βωμό αγγέλων στο σπίτι.

Βωμός των Αγγέλων

Ο βωμός των αγγέλων είναι ένας χώρος προσευχής, που φέρνει προστασία, ειρήνη και απομακρύνει τις αρνητικές, ασύμφωνες ενέργειες από το σπίτι σας.
Είναι επίσης για εσάς να κάνετε αιτήματα και να ευχαριστείτε τους αγγέλους.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 Βρείτε ένα ήρεμο και γαλήνιο μέρος στο σπίτι σας, με το οποίο ταυτίζεστε και όπου αισθάνεστε καλά. Προτιμήστε ευάερα μέρη που δέχονται το φως του ήλιου στο πλάι.

Τοποθετήστε μια λευκή και καθαρή πετσέτα ή τραπεζομάντηλο πάνω από το βωμό.

Όλα τα αντικείμενα που θα είναι μέρος αυτού του βωμού πρέπει να ενεργοποιούνται με χοντρό αλάτι . Βάλτε τους αλάτι για 24 ώρες πριν στήσετε το βωμό των αγγέλων σας.

Στο κέντρο του βωμού σας, πρέπει να τοποθετήσετε ένα μπλε ή διαφανές πεντάκτινο αστέρι, είτε από χαρτί είτε από γυαλί. Πρέπει να είναι μεγάλο και επιδεικτικό, και ξαπλωμένο στην κορυφή του βωμού σας, θα τοποθετήσετε τα αντικείμενα του βωμού σας πάνω του.
Μπορείτε να φτιάξετε το αστέρι σας στο σπίτι ή να εκτυπώσετε ένα από το διαδίκτυο.

Εικονογράφηση με αφηρημένο πεντάκτινο μπλε βιτρό αστέρι, απομονωμένο σε λευκό φόντο - Διάνυσμα, εικόνα

Στο επάνω σημείο του αστεριού σας, πρέπει να τοποθετήσετε έναν πράσινο χαλαζία .
Αυτή η πέτρα σημαίνει ευημερία και έχει τη δύναμη να σας δώσει το κουράγιο να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

Στο δεξί και στο πάνω άκρο (το πρώτο που πηγαίνει δεξιόστροφα) θα πρέπει να τοποθετήσετε μια εικόνα του φύλακα αγγέλου σας, ο οποίος θα είναι αυτός που θα προστατεύσει το βωμό από τους αγγέλους και θα δημιουργήσει προστασία για εσάς και το σπίτι σας.

Στο επόμενο άκρο, τοποθετήστε μια θήκη θυμιατού.
Εκεί θα πρέπει να ανάβετε καθημερινά ένα λιβάνι πατσουλί , το οποίο έχει τη δύναμη να προστατεύει το φυσικό και πνευματικό σας σώμα.

Στην επόμενη άκρη, τοποθετήστε ένα ελληνικό μάτι. The evil eye history and meaning to our Greek culture. - Marie Artistic JoyΘα προστατεύσει το βωμό σας από κάθε φθόνο και το κακό μάτι.

Η τελευταία συμβουλή θα προορίζεται για τις επιθυμίες σας.
Γράψτε την ευχή σας σε χαρτί και τοποθετήστε την μέσα σε μια λευκή μεταξωτή τσάντα δεμένη με μια κίτρινη κορδέλα.

Κάντε το αίτημα και τις προσευχές σας μπροστά στο βωμό κάθε μέρα.
Όταν το αίτημα σας πραγματοποιηθεί, ευχαριστήστε τον άγγελό σας και αφαιρέστε το αίτημα από την τσάντα, ρίχνοντας το χαρτί κάτω από τρεχούμενο νερό ή κάψτε το.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή με μια άλλη ευχή, θυμηθείτε να ενεργοποιήσετε ξανά όλα τα αντικείμενα στον βωμό των αγγέλων σας.

 

Καλή Επιτυχία.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα