Μην αφήνετε την προσωπικότητά σας να σας καθοδηγεί άλλο, βρείτε το αληθινό φως.

Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν πληγώθηκες, απορρίφθηκες, ταπεινώθηκες, εγκατέλειψες, ούτε βίωσες καμία προδοσία και αδικία.
Ανήκει στην προσωπικότητα, σε αυτό που πιστεύεις και νομίζεις ότι είσαι.
Νομίζεις ότι είσαι αυτό το σώμα, αλλά στην πραγματικότητα είσαι η ψυχή που κατοικεί σε αυτό το σώμα, είσαι η συνείδησή του, αυτή η μορφή που προστατεύει τη Ζωή, μάλλον το φως σου, σου επιτρέπει να ζήσεις τη σχέση με τη δική σου πραγματικότητα.

Γιατί, αυτή τη στιγμή, πιστεύετε ότι βιώνετε αυτό το πόνο και αυτές τις πληγές, καθώς και αυτούς τους φόβους;
Για τον απλούστατο λόγο ότι η ψυχή σου ζει αυτή την εμπειρία μέσα από αυτή την ανθρώπινη μορφή ώστε να συνειδητοποιήσεις ότι όλα πηγάζουν από το πνεύμα, από τον δημιουργικό σου λόγο.

Μπορεί να πιστεύετε ότι υπάρχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, αλλά σκεφτείτε ξανά γιατί όλα είναι η εκδήλωση της παρούσας στιγμής, η Ζωή είναι η εκδήλωση του πνεύματος, της συνείδησης, του δημιουργικού ρήματος που εκδηλώνεται εδώ και τώρα.

Αυτό το μεγάλο παιχνίδι, όλος αυτός ο χωροχρόνος, όποια και αν είναι η διάσταση, η συχνότητα, το σύμπαν, ο κόσμος, τα πάντα είναι η συνειδητοποίηση του πνεύματος, της μιας και της ίδιας συνείδησης.
Νομίζεις ότι είσαι χωρισμένος από αυτή τη συνείδηση ​​γιατί σε αφήνει να ζήσεις τη ζωή σου όπως θέλεις, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η υπερσυνείδηση ​​σε βοηθά, σε κάνει να μάθεις, να βιώσεις μέσα από αυτές τις ψευδαισθήσεις το μεγαλείο, την ομορφιά της.

Ό,τι κι αν περνάς, όλα ενορχηστρώνονται από την ψυχή σου για να σε κάνουν να εξελιχθείς ως συνείδηση ​​για να καταλάβεις ότι είσαι ο δημιουργός αυτής της πραγματικότητας.
Εναπόκειται σε εσάς να αλλάξετε την εμφάνισή σας και την αντίληψή σας για να δείτε κάτι άλλο, αυτό που σας επιτρέπει να αντιληφθείτε η προσωπικότητά σας με αυτές τις πεποιθήσεις.

Η ομορφιά στην ανάγνωση αυτών των λίγων προτάσεων είναι να επιτρέπεις στη συνείδησή σου να αντιληφθεί αυτό το άλλο πράγμα, ώστε να αλλάξεις την αντίληψή σου και έτσι να έχεις μια εντελώς νέα ματιά γεμάτη συνείδηση.

Συνειδητοποιώντας ότι δεν είστε χωρισμένοι, ότι είστε ο συνδημιουργός ακριβώς για να σας κάνει να δείτε τις θεϊκές σας δυνατότητες και να τις χρησιμοποιήσετε για όλες τις συνειδήσεις που επιθυμούν να απελευθερωθούν από τις πεποιθήσεις τους, τις πληγές τους, τα βάσανα και τους φόβους τους, απλώς φως της αγάπης που αγαπά τα πάντα με το φως του, γιατί ξέρει ότι όλα συνδέονται, ότι όλα προέρχονται από αυτή τη δημιουργική δύναμη.

Αγάπα λοιπόν τα πάντα σαν να μην έχεις πληγωθεί ποτέ.
Κάντε τα πράγματα όπως θα θέλατε για τον εαυτό σας, αγαπήστε δίνοντας στον εαυτό σας αυτή τη χαρά να μοιράζεστε χωρίς προσδοκίες.
Εκτιμήστε την παρούσα στιγμή και δείτε πάντα το Φως της Αγάπης, τη θετική πλευρά ακόμα και των πιο δραματικών καταστάσεων.
Πείτε στον εαυτό σας ότι όλα μαθαίνουν, ότι όλα έχουν το σκοπό τους, ότι είστε εδώ για να φωτίσετε αυτόν τον κόσμο με το Φως της Αγάπης.

Μην αφήνετε την προσωπικότητά σας να σας καθοδηγεί, απλά να είστε σε ειρήνη, σε αρμονία, σε απόλυτη αγάπη με όλα αυτά, θα βρείτε το σύνολο της ψυχής σας, να είναι αυτό που σας δίδασκε πάντα. Να είσαι, το Φως της Αγάπης για να είσαι σε ειρήνη, αρμονία, σε απόλυτη αγάπη με ότι είναι.
Έτσι το δημιουργικό σας ρήμα θα σας αντανακλά ως το Φως της Αγάπης.

 

 

{Από τον Régis Raphaël Violette_Awakener of Consciousness, Guide of Light}

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα