Μην προσπαθήσετε να θεραπεύσετε το σώμα σας χωρίς να θεραπεύσετε την ψυχή σας

Η Πνευματική Θεραπεία 

Είναι μια ανοιχτή έκκληση για όλους, μια ενεργειακή θεραπεία που χρησιμοποιείται σε όλους τους πολιτισμούς από αμνημονεύτων χρόνων.

Κυριαρχεί στο πλαίσιο ενεργειακών και δονητικών θεραπειών, πνευματικής Θεραπείας ή θεραπείας και η θεμελιώδης αρχή του βασίζεται στο να θεωρούμε ότι ο άνθρωπος είναι συμμετέχων στη φυσική και πνευματική πραγματικότητα.

Αυτή η έννοια της Πνευματικής Θεραπείας γεννιέται από την επιρροή που έχουν οι πνευματικές ενέργειες στα ανθρώπινα όντα , μια εξαιρετικά μεγάλη και σημαντική επιρροή, πολύ περισσότερο από όσο πιστεύουν οι άνθρωποι.

Με βάση ότι η κατάσταση της υγείας ή της ασθένειας των ανθρώπων δεν περιλαμβάνει μόνο το φυσικό σώμα αλλά και το κατώτερο ψυχικό, αιθερικό και αστρικό ή συναισθηματικό σώμα, είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί ότι τα πάντα στη ζωή των ανθρώπων καθορίζονται από τον βαθμό «τριβή» που υπάρχει ανάμεσα στην ψυχή και την προσωπικότητα.

Οι πρακτικές της Πνευματικής Θεραπείας

Η Πνευματική Θεραπεία είναι θεραπείες και πρακτικές που μαζί σχηματίζουν ένα πλήρες και συνεκτικό σύστημα μέσω μιας αλληλεπίδρασης μεταξύ των διαφόρων διαστάσεων του ανθρώπου που μπορεί να αλλάξει τη χημεία του εγκεφάλου και επίσης να βελτιώσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Χάρη στην επαρκή προετοιμασία του ασκούμενου και του θεραπευτή, δουλεύοντας με δονήσεις της «καθολικής ενέργειας», είναι δυνατό να διοχετεύονται δονήσεις υψηλής συχνότητας προς τον ασθενή.

Αυτές οι μικρές δονήσεις μήκους κύματος είναι αυτές που διαλύουν όλα τα μπλοκαρίσματα και μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική ενέργεια, παρέχοντας τάξη στις διαφορετικές διαστάσεις της ανθρώπινης ύπαρξης, αποκαθιστώντας την αρμονία.

Κάθε φορά που μια αρνητική σκέψη έρχεται στο μυαλό ενός ατόμου, αυτή η κατάσταση βλάπτει την ψυχή του και επίσης το σώμα του και εκεί είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί μια αρχή που λέει:

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ»

Αυτό σημαίνει ότι η πραγματική ρίζα ενός πόνου ή ασθένειας πηγάζει από την ψυχή και για να θεραπευτεί είναι απαραίτητο να θεραπευτεί η ψυχή.

Ο νους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα αλλά με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί με τον αντίθετο τρόπο, δηλαδή η δύναμη του νου μπορεί να θεραπεύσει το σώμα.
Η Πνευματική Θεραπεία βοηθά στην αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας, ανακουφίζοντας τον πόνο και προάγοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η  τεχνική της Πνευματικής Θεραπείας επιτρέπει την πρόσβαση σε ένα ισχυρό εργαλείο αυτογνωσίας που θα βοηθήσει πολύ για να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει στο άτομο, αλλά είναι επίσης ο τρόπος να θυμηθούμε ποιος είναι και τι έχει φτάσει να κάνει σε αυτή τη ζωή.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα