Να γίνεις φως — Η Ιερή πρακτική της ευθυγράμμισης

Η πρακτική της ευθυγράμμισης είναι ένα κεντρικό μέρος της διαδικασίας κάθαρσης, που μας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε ξανά τη Θεϊκή μας προέλευση και να βιώσουμε το φως και την ολότητα.

Στη γλώσσα του φωτός, και με την κατανόηση ότι η ζωή είναι γεμάτη με το μυστήριο των ορατών και αόρατων κόσμων, η «ευθυγράμμιση» είναι μια πρακτική που μας επιτρέπει να συμμετέχουμε στην ευρύτερη ζωή του πνευματικού σύμπαντος φθάνοντας προς τις υψηλότερες διαστάσεις του φωτός και φέρνοντας φως από αυτές τις διαστάσεις στη φυσική πραγματικότητα στην οποία ζούμε.
Καθώς το κάνουμε αυτό, γινόμαστε πιο ικανοί να επικοινωνούμε με την αγάπη, το φως και την αλήθεια του Θεού και πιο ικανοί να βιώσουμε τον εαυτό μας στο ευρύτερο πλαίσιο της ψυχής.
Η ευθυγράμμιση δημιουργεί μια γέφυρα ανάμεσα στο καθαρά πνευματικό μέρος της ύπαρξής μας και στο φυσικό.
Το τι μεταδίδεται με τον τρόπο του φωτός κατά μήκος αυτής της γέφυρας εξαρτάται από το πόσο καθαροί είμαστε στην ενέργειά μας, πόσο έχουμε καταφέρει να απελευθερωθούμε τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό σκοτάδι,

Ένα κεντρικό μέρος της πρακτικής της ευθυγράμμισης έχει να κάνει με την αναπνοή.
Βασίζεται στην κατανόηση ότι η αναπνοή είναι κάτι περισσότερο από την πρόσληψη φυσικού αέρα προκειμένου να φέρει οξυγόνο στο αίμα και τους πνεύμονές μας.
Η αναπνοή είναι αυτό, αλλά είναι επίσης ο φορέας του φωτός, και από αυτή την άποψη είναι ένας ιερός αγγελιοφόρος που μπορεί να μας εμποτίσει με φως, αποκαθιστώντας και αναζωογονώντας το σώμα, την καρδιά και το μυαλό όταν το χρειαζόμαστε και διατηρώντας μας σε μια φυσική κατάσταση, πνευματική ισορροπία ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το είδος ισορροπίας είναι κάτι που γνωρίζουμε ελάχιστα σήμερα.
Ωστόσο, καθώς το σώμα γίνεται όλο και πιο ικανό να συγκρατεί φως, θα γίνει κατανοητό ότι η πνευματική-σωματική ισορροπία που διατηρείται από την πρακτική της ευθυγράμμισης είναι ο τρόπος με τον οποίο προορίζεται να ζούμε στη Γη.

Η πρακτική της ευθυγράμμισης είναι λιγότερο τεχνική παρά τρόπος ύπαρξης, λιγότερο ένα εργαλείο, παρά μια μορφή προσευχής.
Ουσιαστικά, ζητά από τον Θεό και τις ανώτερες σφαίρες να μας φέρουν σε συμφωνία με την ανώτερη Θέληση και την ιερή πρόθεση, ώστε να μπορούμε να υπηρετήσουμε τον σκοπό της ψυχής μας και τη Θεϊκή πρόθεση, τον σκοπό για τον οποίο ήρθαμε στη Γη.

Κάθε ανάσα που παίρνουμε μπορεί να είναι η έκφραση αυτής της προσευχής:

«Θεέ μου, κάνε με όργανο του θελήματος Σου».

Κάθε αναπνοή μπορεί επίσης να είναι στην υπηρεσία της Γης, έτσι ώστε να γίνουμε σε θέση, ως παιδιά του Θεού, να φέρουμε στους άλλους και στον πλανήτη αυτό που θα τον βοηθήσει να θεραπεύσει και αυτό που θα τον φέρει πληρέστερα στις σφαίρες της αγάπης και του πλανήτη μας.

Όπου αρνητικές ή ασυμβίβαστες ενέργειες στο παρελθόν μπορεί να έχουν εισέλθει στη φυσική δομή του σώματός μας, προκαλώντας συμπτώματα και περιοχές δυσφορίας διαφόρων ειδών, η ευθυγράμμιση με το φως και με τη Θεία πρόθεση μας ανοίγει περαιτέρω στη θεραπεία στο φυσικό επίπεδο.
Διαγράφει κάθε αρνητική ή τρομακτική ενέργεια που κουβαλάμε προτού έχει την ευκαιρία να ενσωματωθεί στη φυσική ή συναισθηματική μας ύπαρξη, διατηρώντας την υγεία και αποτρέποντας την εμφάνιση συμπτωμάτων.
Σήμερα, όλη αυτή η διαδικασία γίνεται πολύ πιο εύκολη από τη μεγαλύτερη παρουσία φωτός στη Γη, και κάθε άτομο που αναζητά έναν τρόπο να επεκτείνει τη συνειδητοποίησή του θα το βρει ευκολότερο από ότι θα ήταν σε οποιαδήποτε στιγμή στο παρελθόν.

Αν και το σκοτάδι στη Γη επηρεάζει τις ζωές πολλών σήμερα με μεγάλο κόστος σε θλίψη και ανθρώπινο πόνο, μέσα σε αυτό γεννιέται μια νέα πραγματικότητα.
Αυτή η νέα και ιερή πραγματικότητα μας ρωτά αν είμαστε έτοιμοι να βγούμε έξω από όλες τις προηγούμενες ταυτότητες που είχαμε και που οι άλλοι έχουν κρατήσει για εμάς, έτσι ώστε παρουσία μεγαλύτερου φωτός, να ανακαλύψουμε κάτι που είναι πιο αληθινό για τον εαυτό μας από εμάς και κάτι που είναι πιο κεντρικό στην καρδιά μας από ότι θα υποπτευόμασταν.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα