Οφέλη της Πέτρας Σοδαλίτη – Σύνδεση με τον εσώτερο εαυτό

Υπεύθυνη για την ενεργοποίηση της αντίληψης του ατόμου, ο κρύσταλλος σοδαλίτης ξυπνά τη διαίσθηση και επιτρέπει μια μεγαλύτερη σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σας.
Για αυτούς και άλλους λόγους, ο σοδαλίτης χρησιμοποιείται ευρέως κατά τη διάρκεια διαλογιστικών διεργασιών, οι οποίες μπορούν να εκτελεστούν ακόμη και στο συγκεκριμένο τσάκρα της.
Η απόδοσή του είναι στον λάρυγγα, που βρίσκεται στο λαιμό.
Με ανοιχτό μπλε χρώμα, το τσάκρα δρα στον ήχο, τις δονήσεις και την επικοινωνία.

Οφέλη του Σοδαλίτη

Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού , ο σοδαλίτης δέχεται μια βαθιά επίδραση του τρίτου ματιού στην πνευματική κυκλοφορία, ανοίγοντας τα μάτια σας σε όλα όσα είναι σημαντικά και απαραίτητα στη ζωή σας.
Είναι μέσω αυτής της διεύρυνσης της διόρασης που το άτομο μπορεί να καταλήξει σε πιο λογικά συμπεράσματα.

Από άλλες απόψεις, η πέτρα ξεχωρίζει για τη μεγάλη της δύναμη να επιφέρει τεράστιες αλλαγές στη συμπεριφορά του χρήστη.
Αυτό οφείλεται στην εναρμονιστική της ενέργεια, που εξισορροπεί το μυαλό, απομακρύνει φόβους και ψευδαισθήσεις.
Εάν τοποθετηθεί κάτω από το μαξιλάρι, ο σοδαλίτης μπορεί να βοηθήσει να διαλύσει τους φόβους και τα συναισθήματα ενοχής που σας καταθλίβουν και σας εμποδίζουν να κοιμηθείτε.

Εάν βρεθείτε σε εσωτερικές συγκρούσεις, όποια και αν είναι η φύση τους, η πέτρα μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε ανάμεσα στο συνειδητό και το υποσυνείδητο , δίνοντάς σας αρκετή δόση θάρρους.
Ένα άτομο με ξεκάθαρα συναισθήματα γίνεται πολύ πιο σίγουρο για τον εαυτό του, αποφασιστικό και εκφραστικό.

Η πέτρα, όντας το φυλαχτό καλλιτεχνών και άλλων δημιουργικών επαγγελματιών, ευνοεί τη διανόηση, την έμπνευση, τη δημιουργικότητα, τη λογική και ορθολογική σκέψη.

Όχι μόνο ενεργώντας στο συναισθηματικό και ενεργητικό πεδίο του χρήστη,  είναι επίσης ένα ισχυρό εργαλείο για τη θεραπεία και τη συντήρηση του φυσικού σώματος.
Μεταξύ των πιο σημαντικών χαρακτηριστικών της, η ισορροπία του μεταβολισμού είναι μεταξύ αυτών.

Λόγω της σύνθεσής της με υψηλά επίπεδα μεταλλευμάτων όπως αλάτι , ψευδάργυρος, αλουμίνιο, ασβέστιο και μαγγάνιο,ο σοδαλίτης μπορεί να εναρμονίσει τους αδένες του σώματος, το λεμφικό σύστημα, εκτός από το να ευνοεί την απώλεια βάρους.
Επιπλέον, καταπραΰνει και δυναμώνει τον οργανισμό, μειώνοντας τη συχνότητα πιθανών λοιμώξεων και φλεγμονών.

Λόγω αυτής της συμβατότητας ορυκτών μεταξύ της πέτρας και του ανθρώπινου σώματος, στην περίπτωση του σοδαλίτη έχουμε ένα αποτέλεσμα που απευθύνεται ειδικά στο νευρικό σύστημα, βοηθώντας τη νοητική ανάπτυξη και σταθεροποιώντας τα επίπεδα ενέργειας.
Τις ημέρες που αισθάνεστε κουρασμένοι, αδύναμοι ή έχετε προβλήματα με τον ύπνο, προσπαθήστε να έχετε ένα αντίγραφο σοδαλίτη δίπλα στο σώμα σας.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δρα στο λαρυγγικό τσάκρα, έχει δηλαδή δύναμη στην ομιλία και στο λαιμό γενικότερα.
Ως εκ τούτου, μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετικά αποτελέσματα στη βελτίωση των συνθηκών σε αυτόν τον τομέα, όπως δυσλειτουργίες του θυρεοειδούς, πόνος, βήχας, βραχνάδα και άλλα.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Τελετουργικό κοπής ενεργειακού λώρου για αρχάριους

Ασκείτε ενεργειακή υγιεινή κόβοντας ενεργειακούς λώρους ή κορδόνια. Συνειδητά και ασυνείδητα, εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε ενεργητικούς δεσμούς με τους άλλους. Ακριβώς από την εγγύτητα, τη

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα