Ο νόμος της αβλάβειας

Η ανθρωπότητα, τα Βασίλεια του πλανήτη και ο ίδιος ο πλανήτης διέπονται από κοσμικούς νόμους που κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει ή να τους αποφύγει.
Ένας από αυτούς είναι ο νόμος της αβλάβειας.
Για να φέρουμε την αβλάβεια στη ζωή μας οφείλουμε να πειθαρχήσουμε την προσωπικότητα σε ότι αφορά τα κατώτερα σώματά μας – φυσικό – νοητικό – συναισθηματικό.

Ο άνθρωπος οφείλει να είναι προσεκτικός στο πως χειρίζεται τις σκέψεις του, τα συναισθήματά του, τις πράξεις του και τα λόγια του και να μην προξενεί οποιαδήποτε βλάβη με αυτά.
Όταν η βλάβη εκφράζεται από το Νοητικό Σώμα, δημιουργεί σκέψεις, σκεπτομορφές, που στέλνονται σαν βέλη προς το στόχο από αυτόν που κάνει τις σκέψεις.
Τα βέλη όμως αυτά, που είναι μια μορφή ενέργειας, δεν έχουν αποδέκτη μόνο τον άνθρωπο εναντίον του οποίου εξακοντίζονται,αλλά επηρεάζουν και πολλούς άλλους ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται στην ίδια συχνότητα με την ποιότητα αυτής της ενέργειας.

Και επειδή οι σκεπτομορφές, ανάλογα με τη δύναμή τους και τη δύναμη αυτών που τις δημιουργούν, μπορεί να υλοποιηθούν,τότε είναι φανερό πόσο επηρεάζεται ανάλογα η ζωή και ο κόσμος γύρω μας.
Αν είναι θετική η σκέψη, ο αποδέκτης ευλογείται και ταυτόχρονα ευλογούνται κι άλλοι άνθρωποι του ίδιου κραδασμού.
Αν είναι αρνητική , ο αποδέκτης βλάπτεται, αλλά και πολλοί άλλοι άνθρωποι της ίδιας συχνότητας.
Εκείνος που σκέφτεται οφείλει να σκέφτεται σωστά, και η σκέψη του να βασίζεται στην νοήμονα αγάπη.
Η αβλάβεια στη σκέψη μας κάνει επίσης να ελέγχουμε και τα λόγια μας, γι αυτό είμαστε προσεκτικοί στη κρίση και στην επίκρισή μας.

Με την αβλάβεια λειτουργούμε σαν ψυχή, που η φύση της είναι αγάπη, έλεος, συγχώρεση και ανιδιοτελής προσφορά, κάνοντας μας καλούς αγωγούς αυτών των ενεργειών στον κόσμο που ζούμε.
Η αβλάβεια στις πράξεις έχει σαν αποτέλεσμα τη σωστή εφαρμογή των κοσμικών νόμων στη ζωή μας και την αποφυγή λανθασμένων καταστάσεων.
Η Αλίκη Μπέϊλη μας λέει ότι ακόμη και βίαιη πνευματική έφεση και ο ενθουσιασμός, κακά τοποθετημένα και μη ορθά κατευθυνόμενα, μπορούν εύκολα να βλάψουν έναν συνάνθρωπό μας.
Έτσι, καλό θα είναι να μην ενδιαφερόμαστε μόνο για τις λαθεμένες τάσεις μας, αλλά και για τη χρήση των αρετών μας.

Δεν επεμβαίνουμε ποτέ στην Ελεύθερη Βούληση του άλλου και πάντα τον προσεγγίζουμε σύμφωνα με τον Νόμο της Αβλάβειας.
Γι αυτό,όταν αποστέλλουμε ενέργειες ή εκτελούμε πνευματικές θεραπείες, επικαλούμαστε τον Νόμο της Αβλάβειας όχι γιατί έχουμε αμφιβολίες για τη νοημοσύνη και τη δράση των ενεργειών, αλλά γιατί εμείς πολλές φορές δεν γνωρίζουμε αν αυτό που ζητάμε είναι το καλύτερο για μας ή για τον άλλο άνθρωπο και δεν γνωρίζουμε πως να τις κατευθύνουμε και σε τι ένταση.
Έτσι, κατευθύνουμε την ενέργεια σαν Φως, ζητάμε να γίνει ότι είναι το καλύτερο για μας ή για τον άνθρωπο αυτόν, σύμφωνα πάντα με το σχέδιο της Ψυχής του και αφήνουμε τις ενέργειες να δράσουν σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο.

Δεν βλάπτουμε καμιά εκδήλωση της ζωής, είτε αυτή η ζωή είναι ένας συνάνθρωπος, είτε ένα μέρος από τα βασίλεια της Γης.
Εάν βλάψουμε άθελά μας, πρέπει να επανορθώσουμε.
Αν βλάψουμε τη γη, ή ένα φυτό,ή ένα ζώο, θα πρέπει και αυτό να αποκατασταθεί.
Αν αυτό γίνει λόγω ανάγκης,θα πρέπει να ευλογήσουμε όλο το Γένος, να μιλήσουμε προς αυτό, να του δείξουμε σεβασμό, αναγνώριση, αγάπη και να ζητήσουμε συγνώμη για τη βλάβη που προξενήσαμε.
Να είμαστε αβλαβείς, σημαίνει να ζούμε μια ζωή πλημμυρισμένη από την εσωτερική καλοσύνη και να ακολουθούμε το δρόμο που μας έδειξε ο Χριστός.
Μέσα από την Αγάπη, την Συγχώρεση, την Προσφορά και την Αβλάβεια θα οδηγηθούμε στην τελείωση.

 

{Ιόχρους Φλόγα_Βίκυ Αρχοντούς}.

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα