Ο σεβασμός δεν είναι δώρο

Ο σεβασμός δεν είναι δώρο

Είναι το εκ γενετής δικαίωμα ενός όντος που έχει ενσαρκωθεί με την ψυχή.
Έρχεται με την περιοχή της ενσάρκωσης, σε μια μορφή που η ψυχή σας σεβάστηκε αρκετά για να σας βάλει μέσα.
Πόσο υπέροχο είναι αυτό;
Όταν εκτιμάς τη μεγαλοπρέπεια της μορφής στην οποία επέλεξε να ενσαρκωθεί η ψυχή σου σε αυτόν τον πλανήτη, ως ανθρώπινο ον, τότε η προθυμία σου να τιμήσεις τα σώματα κάθε ανθρώπου, ανεξάρτητα από το πώς φαίνονται, γίνεται πολύ μεγαλύτερη.
Το δώρο είναι στις ευκαιρίες να εκτιμήσουμε την τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μορφών και εκφράσεων που επέλεξε η θεότητα για τις ανθρώπινες εκφράσεις της σε αυτόν τον πλανήτη.

Όταν η Δημιουργία αποφάσισε να επεκτείνει τις εκφράσεις του εαυτού της, με σεβασμό άνθισε σε πολλαπλές μορφές ύπαρξης, που ενθουσιάστηκαν, που είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τη φυσική ζωή. Καθώς αυτές οι διάφορες μορφές ζωής άρχισαν να αλληλεπιδρούν, ήταν γεμάτοι με καθαρή κατάπληξη για το ότι μπορούσαν να συνδεθούν, να ανακαλύψουν, να συνεργαστούν και να εξερευνήσουν ο ένας τον άλλον.
Σύμφωνα με το συλλογικό κοσμικό φως, η Δημιουργία κατασκευάστηκε για να είναι μια παιδική χαρά ευκαιρίας για την έκφραση της θεότητας σε φυσική μορφή.
Είναι ακόμα και ζούμε σε αυτό.
Ο σεβασμός είναι η έκφραση της θεότητας σε πολλαπλές μορφές.
Η ίδια η ζωή είναι η δόνηση του σεβασμού στην πράξη ως αγάπη.
Η ψυχική αγάπη αγκαλιάζει με σεβασμό όλες τις εκφράσεις της ζωής που συναντά.

Ο σεβασμός

Eίναι μια από τις πιο γενναιόδωρες εμπειρίες που προσφέρει η ψυχή μας γιατί είναι μια αυτόματη απάντηση στη ζωή που συναντά.
Ο σεβασμός και η δημιουργικότητα συνδέονται επειδή η Δημιουργία επέλεξε να επεκταθεί για να βιώσει τη γενναιοδωρία.
Η ανθρωπότητα και όλα τα βασίλεια της φύσης με τα οποία ζούμε δημιουργήθηκαν μέσα από τη γενναιοδωρία του σεβασμού της Δημιουργίας.
Στην ενσάρκωση της ψυχής μας, είμαστε σκληρά συνδεδεμένοι να σεβόμαστε τη ζωή με όποιον τρόπο τη συναντάμε.

Το κοσμικό φως, μας παρουσίασε αυτή την επιβεβαίωση ότι:

Τιμώ την ύπαρξή σας και τιμώ την εμπειρία που έρχεται με την ύπαρξή σας.
Θα σεβαστώ το πώς εκτυλίσσεται.
Οι ψυχές μας συνδέονται συνεχώς, εναρμονίζονται και αναζητούν ισορροπία κάθε λεπτό της κάθε μέρας.
Όταν συνειδητά συνδεόμαστε με τη δύναμη της ψυχής μας και ακολουθούμε την καθοδήγησή της, βιώνουμε αυτόματα σεβασμούς άνευ όρων αγάπης στις σχέσεις, τις καταστάσεις και τα περιβάλλοντα στα οποία βρισκόμαστε.

Η παρουσία σας στη Γη

Ως έκφραση της ενσαρκωμένης θεότητας είναι ο τρόπος με τον οποίο συμβάλλετε στη διεύρυνση της ίδιας της Δημιουργίας.
Είστε ελεύθεροι να εκφράσετε μοναδικά τη θεότητα που ζει μέσα σας και αυτή είναι η έννοια και η εμπειρία της πνευματικά ανεπτυγμένης ζωής με σεβασμό.
Όλοι στο ταξίδι προς την ενσάρκωση της ψυχής υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό να ανακαλύψουν τις μοναδικές συνεισφορές που προσφέρει ο καθένας στο σύνολο.
Αναγνωρίζουμε ότι καθώς ο καθένας από εμάς εξερευνά πώς να χρησιμοποιήσει τη θεϊκότητα μέσα μας, η Ψυχή της Ανθρωπότητας γίνεται πιο καθαρή και δυνατή.
Εξερευνούμε τη θεότητα που κατοικεί μέσα στις υπέροχες εκφράσεις σε κάθε φυλή στον πλανήτη, μέσα από κάθε εμπειρία πίστης σε όλο τον κόσμο, και μέσα από κάθε πολιτισμική απόχρωση που φέρει μέσα της τον ψυχικό σεβασμό για τις μοναδικές συνεισφορές εκείνων που κατοικούν τη Γη.
Στην ενότητά μας, είμαστε πολλοί. Είμαστε όλοι Ένα.

Από την οπτική γωνία του κοσμικού φωτός, το μεγαλείο της ανθρώπινης έκφρασης είναι μάρτυρας της σεβαστής δημιουργικότητας της θεότητας.
Κάθε μέρα οι ψυχές μας εξερευνούν κάθε λεωφόρο και δυνατότητα για να υποστηρίξουν το ταξίδι μας στην ενσάρκωση της ψυχής.
Επιδιώκουν να μας γεμίσουν με μια αίσθηση περιπέτειας και μια γνήσια εκτίμηση για το ενσαρκωμένο ταξίδι που βιώνουμε αυτή τη στιγμή στη Γη.
Σεβόμενοι τη δημιουργικότητα της ψυχής μας, μπορούμε άνευ όρων να αγαπήσουμε τον εαυτό μας μέσα από τη βαθιά αφύπνιση της ψυχής που όλοι βιώνουμε και θα συνεχίσουμε να βιώνουμε.
Οι ψυχές μας βλέπουν αυτό που το εγώ δεν μπορεί καν να οραματιστεί, και τώρα είναι η ώρα να εμπλακούμε σε αυτό, γεμάτοι ψυχή, σεβασμό, άνευ όρων αγάπη, όραμα για να γεννήσουμε έναν πολιτισμό ειρήνης που ενσαρκώνεται από την ψυχή.
Μπορούμε να επιλέξουμε να εκφράσουμε δημιουργικά τη θεότητα μέσα στην ανθρωπότητά μας μέσω δημιουργικής έκφρασης που είναι γεμάτη με εκτίμηση, ευγνωμοσύνη και σημαντική εκτίμηση για όσα φέρνει ολόκληρη η ανθρωπότητα στο τραπέζι από το οποίο όλοι γιορτάζουμε.
Με βαθύ σεβασμό και απόλυτη εκτίμηση για τις εκφράσεις της δημιουργικότητας που εξερευνά τον εαυτό της στη Γη, η αγάπη συνεχίζει να ζει και να μεγαλώνει.

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα