Πέντε λόγοι που κατατάσσουν το Reiki ως μια ισχυρή θεραπεία

Το Ρέικι είναι μία από τις πιο γλυκές και ευγενείς ενεργειακές θεραπείες.
Εάν είστε ασκούμενος Reiki, γνωρίζετε σίγουρα την ειρήνη και την άνεση που αισθάνεστε κάθε φορά που τοποθετείτε τα θεραπευτικά σας χέρια πάνω στο σώμα.
Το Ρέικι είναι το τέλειο παράδειγμα μιας θεραπείας που είναι ευγενής αλλά ισχυρή.

Ακολουθούν πέντε λόγοι που κατατάσσουν το Reiki ως μια ισχυρή Θεραπεία:

 

1. Ολότητα και Αρμονία:

Το Ρέικι είναι η Συμπαντική Ζωτική Δύναμη που ζωντανεύει το φυσικό σώμα και διατηρεί τα τσάκρα και το ενεργειακό πεδίο σε εξισορρόπηση.
Η πρακτική του Ρέικι συμβάλλει στην εναρμόνιση της ροής ενέργειας μεταξύ των φυσικών και των αιθερικών σωμάτων, δημιουργώντας έτσι μια αίσθηση ευεξίας.
Αυτή η ισορροπία φέρνει την φυσική κατάσταση και την υγεία ενός ατόμου.
Έτσι, όταν ασκούμε το Ρέικι, συντονίζουμε την εσωτερική ζώνη της φυσικής ισορροπίας και ευεξίας, ανεξάρτητα από το τι μπορούμε να βιώνουμε από τους εξωτερικούς παράγοντες.
Ακόμη και ένα άρρωστο σώμα μπορεί να πάρει μια γεύση της ολότητας και της αρμονίας όταν διοχετεύεται με την ενέργεια του Ρέικι.
Έτσι μπορεί ένα ανήσυχο μυαλό να ησυχάσει ή μια τραυματισμένη καρδιά να επουλωθεί και να βρουν αρμονία.

2. Ενεργειακό Καθαρισμό:

Το Reiki δρα ως ένα απαλό ενεργειακό καθαρτικό και σταδιακά καθαρίζει τις ενεργειακές τοξίνες που συσσωρεύονται στην αύρα.
Εάν είστε θεραπευτής του Reiki, θα γνωρίζετε τα οφέλη του, το να κάνετε αυτοθεραπεία, όταν νιώθετε φορτισμένος από την εξάντληση ή την απώλεια ενέργειας.
Ακριβώς όπως ένα ντους ξεπλένει το σώμα, το Reiki βοηθά στο να ξεπλένει τις ακάθαρτες ενέργειες που παίρνουμε συνεχώς από το περιβάλλον γύρω μας, αποκαθιστώντας έτσι την ισορροπία και την κάθαρση.
Επίσης βοηθάει στο να απελευθερώσουμε και να καθαρίσουμε, βαθιές ριζωμένες πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν πουθενά.
Μας βοηθάει στο να ξεκαθαρίσουμε άτομα και καταστάσεις που δεν βοηθούν στην ανάπτυξή μας και στην πορεία της εξέλιξή μας.

3. Χρόνος με τον Εαυτό μας:

Μια περίοδος αυτοθεραπείας δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να απολαύσουμε λίγο χρόνο με εμάς. Ο λίγος χρόνος που περνάμε με τον εαυτό μας μέσα από μια αυτοθεραπεία είναι ένα σημαντικό μέρος της αυτό-φροντίδας μας.
Μας θυμίζει το πόσο αξίζουμε σαν άτομα και το πόσο φροντίζουμε τον εαυτό μας με αγάπη και του προσφέρουμε αυτό το υπέροχο δώρο για μια στιγμή.

4. Αυξημένη ευαισθητοποίηση:

Το ρέικι πρακτικά ρυθμίζει την ευαισθητοποίησή μας.
Αυξάνει την παρατήρησή μας και την επίγνωσή μας ώστε να γνωρίζουμε πολύ καλά όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Γνωρίζοντας καλύτερα τι λειτουργεί για εμάς και τι δεν λειτουργεί.
Αυξάνει την επίγνωση ώστε να αναγνωρίζουμε τις προκλήσεις μας και γιατί συμβαίνουν εκείνη την χρονική στιγμή και τι μάθημα μπορούν να θέλουν να μας δώσουν.
Αναγνωρίζουμε πλέον σιγά σιγά το τι πρέπει να κρατάμε και τι να αφήσουμε να φύγει.
Η διαίσθησή μας γίνεται ισχυρότερη και προχωράμε με αυτοέλεγχο και ενδυνάμωση.

5. Πνευματική Εργασία και Ψυχική Ανάπτυξη:

Το Ρέικι είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία στην επούλωση των αιθερικών σωμάτων μας αυξάνοντας αρμονικά το πεδίο των λεπτοφυιών δονήσεων σε υψηλότερες συχνότητες.
Η συνεχή πρακτική με την ενέργεια του Ρέικι ανοίγει αυθόρμητα τις σφαίρες των λεπτών ενεργειών, όπως τις Αγγελικές Σφαίρες.
Μας βοηθάει επίσης να συνεχίζουμε την πνευματική εργασίας μας και την ψυχική μας ανάπτυξη και να διερευνήσουμε την επούλωση της ζωής μας στο παρελθόν σ ‘ένα βαθύτερο επίπεδο.
Επίσης το ίδιο το Ρέικι μας καθοδηγεί στο να αναβαθμίσουμε τον εαυτό μας μέσα από την εξερεύνηση άλλων ενεργειακών θεραπειών.

Για να έχουμε ειρήνη στον εξωτερικό κόσμο μας, πρέπει να φέρουμε την ειρήνη στον εσωτερικό κόσμο μας, ώστε να αντανακλά στον εξωτερικό μας κόσμο.
Χρειάζεται να εργαστούμε με τον εαυτό μας και να θεραπευτούμε, καθώς αλλάζουμε εμείς, αλλάζει όλο το ενεργειακό μας πεδίο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αλλάζουν όλοι και όλα γύρω μας.

 

 

{Από Νεκταρία Σπυροπούλου}

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Τελετουργικό κοπής ενεργειακού λώρου για αρχάριους

Ασκείτε ενεργειακή υγιεινή κόβοντας ενεργειακούς λώρους ή κορδόνια. Συνειδητά και ασυνείδητα, εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε ενεργητικούς δεσμούς με τους άλλους. Ακριβώς από την εγγύτητα, τη

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα