Προβλήματα με τις χορδές του έβδομου τσάκρα

Οι χορδές

Από το έβδομο τσάκρα,οι οποίες συνδέονται επίσης με τα ανώτερα πεδία, αντιπροσωπεύουν τη δύναμη του να βρισκόμαστε μέσα στο Θεϊκό νου του Θεού, σε μια σχέση με τον Θεό, με το σύμπαν. Αντιπροσωπεύουν επίσης την ικανότητα να καταλαβαίνουμε το τέλειο πρότυπο μιας σχέσης, καθώς και τη δυνατότητα να ενσωματώνουμε τον υλικό και τον πνευματικό κόσμο στις σχέσεις.

Οι χορδές του έβδομου τσάκρα έχουν την τάση να παθαίνουν βλάβες πριν από την γέννηση, κατά τη σύλληψη ή μέσα στη μήτρα, και πάντα σχετίζονται με τις δυσχέρειες που εμφανίζει η εισχώρηση της συνειδητότητας της προσερχόμενης ψυχής στο σώμα, καθώς και η ίδια η διαδικασία της ενσάρκωσης.

 

Η βλάβη στις χορδές

Αυτές έχει ως αποτέλεσμα είτε να έχουμε προσκολληθεί στο σώμα μας χωρίς πνευματικές συνδέσεις ή να έχουμε προσκολληθεί στον πνευματικό κόσμο και να μην μπορούμε να κατέβουμε ολοκληρωτικά στον υλικό.

Τα καθυστερημένα παιδιά, για παράδειγμα, δεν κατόρθωσαν να εισχωρήσουν απόλυτα στο σώμα τους και φαίνεται να φοβούνται πολύ να το κάνουν.
Το αίτιο ποικίλλει ανάλογα με την περίπτωση και οπωσδήποτε, με τον σκοπό της ζωής.
Τα παιδιά αυτά είναι σπουδαίοι δάσκαλοι και μερικές φορές ενσαρκώνονται εθελοντικά σε αυτή την κατάσταση για να βοηθήσουν την οικογένεια μέσα στην οποία γεννιούνται.

Υπάρχει ένας σοβαρός λόγος που πολλοί από εμάς δεν έχουμε έρθει απόλυτα μέσα στο σώμα μας, οπότε και έχουμε προβλήματα με τις χορδές του έβδομου τσάκρα μας, και αυτός είναι ότι χρησιμοποιούμε την πνευματική σύνδεση για να ξεφεύγουμε από την ενσάρκωση και να αποφεύγουμε να αντιμετωπίζουμε σήμερα τη ζωή σαν άνθρωποι επί της γης.
Για να το πετύχουμε αυτό, αρκεί να μεταθέτουμε σταθερά τη συνειδητότητά μας έξω από τη κορυφή του κεφαλιού μας.

 

Συνήθεις ασθένειες που προκαλούνται από κατεστραμμένες χορδές του έβδομου τσάκρα

Βλάβες στις χορδές του τσάκρα αυτού μπορεί να καταλήξουν σε κατάθλιψη, αδυναμία της κανονικής ανάπτυξης του υλικού σώματος δια της διαδικασίας της ωρίμανσης, πονοκεφάλους και νοητικές διαταραχές.

 

 

{Το φώς της Ζωής_Barbara Ann Brennan}

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα