Προβλήματα με τις χορδές του πέμπτου τσάκρα

Οι χορδές

Που προβάλλουν από το πέμπτο τσάκρα αντιπροσωπεύουν μια γεμάτη ασφάλεια εμπιστοσύνης στην ανώτερη βούληση της σχέσης, καθώς επίσης και το να προσφέρουμε και να δεχόμαστε, μέσα σε μια γεμάτη ειλικρίνεια επικοινωνία.
Όταν το τσάκρα του λαιμού είναι ανοιχτό και λειτουργεί σωστά, αμέσως λέμε την αλήθεια για ότι συμβαίνει και η αλήθεια αυτή αυτόματα ευθυγραμμίζεται με την ανώτερη θέληση.

«Εν Αρχή ην ο Λόγος….. Και ο Θεός ην ο Λόγος».

Ο λόγος εκδηλώθηκε.

Ό,τι λέμε εκδηλώνεται στον υλικό κόσμο.

Όταν οι χορδές των σχέσεών μας είναι υγιείς, οι αλήθειες που λέμε μεταξύ μας όταν έχουμε μια σχέση αποφέρουν μια θετική εκδήλωση της σχέσης αυτής, η οποία είναι ευθυγραμμισμένη με την ανώτερη θέληση της σχέσης, οπότε και μπορούμε να εκπληρώσουμε τον σκοπό της σχέσης αυτής.
Όταν οι χορδές του Πέμπτου τσάκρα δεν λειτουργούν, δεν ξέρουμε πώς να εκφράσουμε την αλήθεια της ανώτερης θέλησης της σχέσης μας.

Η εκπλήρωση του σκοπού της σχέσης αυτής μας προκαλεί μεγάλες δυσκολίες και η ίδια η σχέση γίνεται οδυνηρή

Όλες οι σχέσεις δημιουργούνται με σκοπό τη μάθηση.
Η ανώτερη θέληση της κάθε σχέσης συνδέεται πάντοτε με αυτό που πρέπει να μάθουμε από τη σχέση. Μερικές σχέσεις μπορεί να δημιουργούνται μόνο και μόνο για να εκπληρωθεί κάποιο κάρμα.
Το κάρμα είναι απλώς τα μαθήματα που δεν έχουμε μάθει και που μεταφέρονται από τη μια ζωή στην άλλη, είναι εμπειρίες που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.
Στο παρελθόν, κάποιος εκδήλωσε τη πρόθεση να μάθει ένα μάθημα, και αν δεν το μάθει, τότε αυτό μεταφέρεται σε μια επόμενη ζωή του για να το διδαχθεί.

Δημιουργούμε ένα σχέδιο ζωής μέσα στο οποίο υπάρχουν τα είδη των σημαντικών σχέσεων που θα πρέπει να δημιουργήσουμε για να μάθουμε τα μαθήματά μας.
Τους γονείς και την οικογένειά μας, τους διαλέγουμε εμείς οι ίδιοι.
Οι χορδές στο πέμπτο τσάκρα, μπορεί να πάθουν ζημιές κατά τις οξύτατες αντιπαραθέσεις σχετικά με την αλήθεια στις σχέσεις και με την ανώτερη θέληση.
Μπορεί επίσης να έχουν μεταφερθεί από προηγούμενες ζωές, οπότε το άτομο είτε προδόθηκε είτε πρόδωσε άλλους.

Μπορεί να έχουν επίσης τραυματιστεί κατά την παιδική ηλικία από δυνατές αντιθέσεις σχετικά με την αλήθεια, όπως π.χ ένας γονέας ή κάποιο άλλο άτομο που έχει εξουσία (δάσκαλος…κτλ) δεν πιστεύει ότι το παιδί λέει την αλήθεια.

Άλλη μια αιτία είναι όταν οι γονείς δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη τους για τον ρόλο τους.
Για παράδειγμα, ένας από τους ρόλους του πατέρα είναι να προστατεύει το παιδί από κάθε κακό.
Αν όμως εκείνος δεν το προστατεύει και αν ακόμα χειρότερα, μεταφέρει στο παιδί τις δικές του απογοητεύσεις μέσω της σωματικής κακοποίησης, τότε προδίδει την ανώτερη θέληση της σχέσης τους.
Το παιδί δεν θα έχει εμπιστοσύνη σε σχέσεις με άλλα αρσενικά άτομα που βρίσκονται σε θέση εξουσίας.

Συνήθεις ασθένειες που προκαλούνται από κατεστραμμένες χορδές του Πέμπτου τσάκρα

Οι ασθένειες που εμφανίζονται συχνά, περιλαμβάνουν υπολειτουργίες του θυρεοειδή, βρογχοκήλη, στρεβλώσεις του αυχένα και πνευμονοπάθειες.
Με άλλα λόγια ,οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δυσκολίες στις χορδικές συνδέσεις πολλών από τα τσάκρας μας,και χρειάζεται πολύς χρόνος για την θεραπεία τους, ιδίως αν δεν ξέρουμε καν ότι υπάρχουν, οπότε και δεν δουλεύουμε απευθείας πάνω τους.

 

 

{Το φώς της Ζωής_Barbara Ann Brennan}

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα