Προγονική Θεραπεία

Είμαστε οι απόγονοι του παρελθόντος.
Είμαστε το βιολογικό συλλογικό αποτέλεσμα αμέτρητων γενεών που έζησαν, έμαθαν, δίδαξαν, δημιούργησαν και ονειρεύτηκαν.
Δημιούργησαν συλλογικά τη φυσική μας πραγματικότητα μέσα από τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους.

 

Οι ενέργειες των προηγούμενων γενεών μας αναπόφευκτα επηρεάζουν τη σημερινή μας

 

Τα κύτταρα του σώματός μας περιέχουν τους απόηχους των οικογενειακών αναμνήσεων των προγόνων μας.
Είναι σημαντικοί παράγοντες που καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και αντιμετωπίζουμε την τρέχουσα πραγματικότητά μας.

Η επανασύνδεση με την καταγωγή μας, μας βοηθά να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και από πού προερχόμαστε.
Μπορούμε στη συνέχεια να προσδιορίσουμε τι χρειάζεται για να ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας και να μας ελευθερώσουμε από τον Τροχό της Σαμσάρα ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της Ψυχής μας.

Πολλοί πολιτισμοί έχουν ενεργές παραδόσεις να τιμούν τους προγόνους κάποιου, αλλά το να τιμάς αληθινά τους προγόνους σου υπερβαίνει τον απλό σεβασμό στην αναγνώριση τόσο του θετικού όσο και του αρνητικού τους αντίκτυπου στην τρέχουσα ζωή μας.

Πρέπει να υιοθετήσουμε μια θεραπευτική στάση απέναντι στους προγόνους μας.
Το μήνυμα που μεταδίδουν μέσα στο χρόνο είναι ένα μήνυμα συνέχισης, γνώσης και αγάπης.
Για να τιμήσετε σωστά τους προγόνους σας, πρέπει να είστε ανοιχτοί να τους συγχωρήσετε άνευ όρων, γιατί μόνο μέσω της συγχώρεσης και της Θεραπείας τους μπορείτε να απελευθερώσετε την αρνητική σας κληρονομιά.

Η επανευθυγράμμιση της διαδικασίας των προγόνων μας είναι μια απαραίτητη αναδιοργάνωση που θα επιτρέψει την απελευθέρωση των ενεργητικών μπλοκαρισμάτων στη ζωή κάποιου και στις ζωές των απογόνων του.
Είναι μια έντονη και βαθιά διαδικασία πολυδιάστατης συγχώρεσης που περικλείει μια σφαίρα πέρα ​​από τον χρόνο, τον χώρο, τις διαστάσεις και τις συχνότητες.
Είναι μια πράξη ευλάβειας, τιμής και αποδοχής, που θα απελευθερώσει το παλιό παράδειγμα, θα θεραπεύσει αρχαίες πληγές και θα καθαρίσει τους πόνους φάντασμα που είναι αποτυπωμένοι στα κύτταρα της μνήμης μας και στο πονόσωμα.

Λαμβάνοντας τα μαθήματα και τις ευλογίες που έχει αποκτήσει η καταγωγή μας και να τη φέρουμε σε ένα νέο επίπεδο αφύπνισης και ολοκλήρωσης με τον Εαυτό.

 

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα