Προγονική σεξουαλικότητα γυναικών

Κάθε γυναίκα φέρνει στη μήτρα τη μνήμη μιας προγονικής γυναικείας σεξουαλικότητας.

Αυτός ο δίσκος αναφέρεται σε εκείνη τη σεξουαλική ιστορία που είναι παλιότερη στον χρόνο, τόσο παλιά όσο η έβδομη γραμμή των προγόνων και τόσο παλιά όσο και η ίδια η ζωή.
Περιέχει ότι είναι σημαντικό να θεραπεύσει, τα ποιο οικεία φώτα και σκιές όλων των γυναικών.

Η ιστορία της προγονικής σεξουαλικότητας διατηρείται στη μήτρα κάθε γυναίκας, μεταδίδεται μέσω του κόκκινου νήματος των γενεών από την κοιλιά στην κοιλιά, από την ψυχή στην ψυχή, από την καρδιά στην καρδιά.

Λέμε ότι η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι αρχαία, μυστηριώδης και σοφή γιατί θυμάται πάντα.
Εάν η μνήμη του οικογενειακού δέντρου παρουσιάζει ημιτελείς σεξουαλικές πληγές που δεν είχαν την ευκαιρία να επουλωθούν, θα υπάρξουν αλυσίδες και βάρη που θα δεσμεύσουν τον διάδοχο να επαναλάβει ασυνείδητα μοτίβα από το παρελθόν, έως ότου κάποιο μέλος της γενεαλογίας ξυπνήσει και γενναία κοιτάξει να αποσυνδέσει τα μπερδεμένα νήματα της δημιουργικής σεξουαλικής ενέργειας.

Η τεράστια δύναμη της γυναικείας σεξουαλικής ενέργειας, επίσης, κληρονομείται μέσω γενεαλογίας, που έχει απεριόριστο δυναμικό αναγέννησης.
Με αυτόν τον τρόπο, κάθε γυναίκα που απελευθερώνεται από τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα του παρελθόντος και από τις εξαιρετικά τραυματικές πληγές που δεν ανήκουν στην ιστορία της, παίρνει το σώμα της με αυθεντικότητα, κυριαρχία και ελευθερία, ακόμη και αν κανείς δεν το έχει ζήσει έτσι στο κόκκινο νήμα του.
Με αυτόν τον τρόπο, αυτός ο διάδοχος σηματοδοτεί ένα πριν και ένα μετά στις γενιές.
Η πρόκλησή της είναι να ξεπεράσει την ενοχή της απόλαυσης και του εαυτού της.

Γι αυτό αυτή η προγονική σεξουαλικότητα

Ως μέρος της γυναικείας ψυχής, λαχταρά να υπάρχει σε μια εποχή στην ιστορία του κόκκινου νήματος, όταν μια γυναίκα ξυπνά και αποφασίσει να τερματίσει την επανάληψη των μοτίβων που την συνδέουν με το παρελθόν.
Κάνοντας το ασυνείδητο, συνειδητό, εκφράζοντας το μη εκφρασμένο και προκαλώντας το αόρατο, μέχρι τότε, οι γυναίκες του παρόντος και του μέλλοντος καταφέρνουν να ζήσουν τη σεξουαλικότητα τους ελεύθερα και αυθεντικά.

Σε αυτό, θεραπεύει επίσης  την συνειδητή και ασυνείδητη σεξουαλική μνήμη, αποσυνδέοντας κόμπους, κόβοντας αλυσίδες και απελευθερώνοντας συντριπτική πίστη προς τις ηλικιωμένες γυναίκες και επίσης για τις μελλοντικές γυναίκες.

Όταν μια γυναίκα θεραπεύει αυτές τις αναμνήσεις, πρέπει να ξέρει ότι το κάνει για εκείνη, για όλα αυτά που φέρνει στο αίμα της και έτσι επίσης για όλα αυτά που θα έρθουν και για τις γυναίκες του ιστού της ανθρωπότητας.
Επιτρέποντας στο κόκκινο νήμα να εξελιχθεί στην αγάπη, τη συνειδητότητα και τη σοφία.

Το να θεραπεύεις την σεξουαλική ενέργεια, είναι να καθαρίσεις το ποτάμι της δημιουργικής ζωτικής ροής, να στραγγίξεις και να καθαρίσεις, τα σκοτεινά στάσιμα νερά.
Αυτό όχι μόνο θα οδηγήσει σε μια υγιέστατη σεξουαλική ανταλλαγή με μια άλλη και πλήρη απόλαυση με τον εαυτό της, αλλά θα της επιτρέψει επίσης να διοχετεύσει την ενέργεια εκεί που πρέπει να πάει, μόλις βάλει την ζωτική, δημιουργική ενέργεια της ύπαρξής της, στην υπηρεσία της ζωής.

 

 

{Από το βιβλίο Tales of the pitcher_ Ximena Noemí}     

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα