Προσευχή απελευθέρωσης για τέλος του χρόνου

Εγώ, συνειδητοποιώντας τις πράξεις μου και αναλαμβάνοντας τον έλεγχο όλων αυτών που “Είμαι”, σβήνω από το υποσυνείδητο μου και το αιθερικό μου αρχείο, όλη την καταγραφή και την μνήμη κάθε διχαστικού γεγονότος που έζησα φέτος.

Συγχωρώ ολόψυχα, και ξεχνάω για πάντα, κάθε αηδία, χρέος, επιθετικότητα, προδοσία, κακία και μίσος που μου έχει προκαλέσει οποιοδήποτε ανθρώπινο ον, κατάσταση ή πράγμα.

Σε όλους εκείνους που έφυγαν από την πλευρά μου για άλλη ομάδα, δουλειά, αγώνα ή κύκλο φίλων, τους απελευθερώνω και τους αφήνω να φύγουν χωρίς να διεκδικήσω τίποτα, δίνοντας τους την πληρότητα της αγάπης μου να τους ευλογήσω και να τους ευημερώ όπου κι αν έχουν πάει και όπου βρίσκονται.

Αποκηρύσσω με όλη την πληρότητα της ύπαρξής μου σε κάθε προσκόλληση σε αντικείμενα, καταστάσεις, υπάρχοντα και πάνω απ’ όλα στους ανθρώπους, δηλώνω ότι τίποτα και κανείς δεν με δεσμεύει με τίποτα, και είμαι ελεύθερος, αλλά εντελώς και απολύτως ελεύθερος, να παραδώσω, να προστατεύω και να καταφύγω στον Θεό και μόνο στον Θεό, για πάντα.

Διαγράφω, διαγράφω και διαγράφω όλα όσα μου έχουν συμβεί φέτος, που δεν είναι ένα βήμα στη διαδικασία της Ανάληψης μου, και εξαφανίζω από τη ζωή μου κάθε εμπόδιο που με εμποδίζει να πετάξω προς την ελευθερία, που είναι η φυσική κατάσταση της ύπαρξής μου.

Καλύπτω κάθε δευτερόλεπτο, λεπτό, ώρα, ημέρα, εβδομάδα και μήνα αυτού του έτους που καταλήγει με την λαμπερή ουσία της Ιόχρους Φλόγας, για να σβήσω όλη την αρνητική ενέργεια  και τώρα τα τυλίγω όλα με την πυρακτωμένη λάμψη της Λευκής Φωτιάς της Αναλήψεως.

Ελεύθερη προσωπικότητα, εγωισμός, παρελθόν, μνήμη και κακό κάρμα, δίνω το Ρεύμα Ζωής μου στη Μοναδική Υπηρεσία του Φωτός, ώστε, από εδώ και πέρα, να ακούω μόνο το Φως, να νιώθω το Φως, να βλέπω το Φως, να γεύομαι το Φως, να μυρίζω το Φως και να σκέφτομαι το Φως μέχρι να φτάσω στην αιωνιότητα.

 

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα