Προσευχή απελευθέρωσης μνήμης των γενεών

Σαν να μην έφτανε το φορτίο του κάρμα και οι αναμνήσεις άλλων ζωών

Kατά τη γέννηση μας δίνεται ένα ακόμη σακίδιο, το γενετικό της οικογένειας, οι αναμνήσεις αρκετών γενεών που γίνονται επαναλαμβανόμενα μοτίβα που μας έρχονται να μας εμποδίσουν να προχωρήσουμε.

Χρειάζεται να γράψετε μια επιστολή, το δικό σας χειρόγραφο ακολουθώντας το παρακάτω μοντέλο, χαλαρώστε, δεν έχει σημασία αν χρειάζεστε αρκετές ημέρες για να το κάνετε, σκεφτείτε όλα όσα γνωρίζετε για την οικογένειά σας, τα εμπόδια τους, τις συμπεριφορές τους εθιστικές ή μη, τα προβλήματα υγείας τους, τις απιστίες, τις καταχρήσεις, στις οικονομικές τους ελλείψεις, τις πεποιθήσεις τους κτλ.

Ο καθαρισμός λειτουργεί για εσάς, αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη που έχουν επηρεαστεί από γενεά σε γενεά.
Λειτουργεί είτε γνωρίζατε  το γενετικό είτε το αγνοούσατε, είτε επειδή προερχόταν από άγνωστο συγγενή, είτε επειδή ήταν οικογενειακό μυστικό, αλλά το οποίο σας προκαλεί σήμερα προβλήματα.

Επιστολή απελευθέρωσης

«Εγώ … (Όνομα και Επώνυμο) σε αυτήν την πράξη του δικού μου χειρογράφου, γράφω αυτό το γράμμα σήμερα ως δώρο στην οικογένεια στην οποία ανήκω.

Με τη βοήθεια, την αγάπη και την παρουσία του Θεού και του Αγίου Πνεύματος, ευλογώ την οικογένειά μου και τους συγχωρώ.

Απελευθερώνω

Την οικογένειά μου και ελευθερώνομαι από αυτήν.
Απελευθερώνω και απελευθερώνω τους προ-προ-παππούδες μου, τους προ-προ-προ-παππούδες μου, τους προ-παππούδες μου, τους προ-προγόνους μου, τους παππούδες μου, τους γονείς μου, τους θείους μου, τους ξαδέλφους μου, τους αδέλφια, τα παιδιά μου (ακόμα κι αν δεν τα έχετε), φίλους ή εχθρούς της οικογένειας, φίλους ή εχθρούς μου, σε όλους γύρω μου και σε όλους όσους ήταν μαζί μου, από όλα τα ασυνείδητα προγράμματα που έχουν κληρονομηθεί από εμένα.

Σας απελευθερώνω

Και επίσης ελευθερώνομαι, από οποιοδήποτε αδίκημα που έχει λάβει άλλη οικογένεια ή άλλο άτομο από την οικογένειά μου ή από μένα, και ζητώ συγγνώμη από όλους εσάς, εξ ονόματος αυτού που έχει προσβάλει εκ μέρους της οικογένειάς μου.

Σήμερα απαλλάσσω τον εαυτό μου και ολόκληρη την οικογένεια και τους γνωστούς μου, από αναμνήσεις οικονομικής απώλειας, κληρονομικών συγκρούσεων, σπατάλης, δολοφονιών, αιφνίδιων ή βίαιων θανάτων, αυτοκτονιών, ψυχικών ασθενειών, σωματικών ασθενειών, ατυχημάτων, βιασμών, μοιχείας, εκτρώσεων, ανεπιθύμητων παιδιών, αγέννητα παιδιά, αγνώριστα παιδιά, εγκαταλελειμμένα παιδιά, αιμομιξία, εγκατάλειψη, σκληρότητα, ξυλοδαρμοί, σωματική βία, συναισθηματική βία, απιστία, απάτη, προδοσία, κακή τύχη στην αγάπη, κατάρες, ξεριζωμός, καταναγκαστική εργασία, σκλαβιά, πόλεμοι, άγνωστα μυστικά, αναμνήσεις πόνου, θλίψης και κλάματος, και όλα όσα είναι ντροπή ή περιορισμός.

Σήμερα απελευθερώνω

Τον εαυτό μου και όλη την οικογένεια και τους γνωστούς μου, από όλα όσα έχουν επηρεάσει τα μέλη της οικογένειάς μου και άλλες οικογένειες, σε άλλες εποχές και γενιές, έτσι ώστε αυτές οι αναμνήσεις να μην κληρονομούνται πλέον μέσω εμού.
Για να μην συνεχίζουν να διαιωνίζονται πλέον στο πρόσωπό μου ή στις επόμενες γενιές.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αρχίσετε να εξατομικεύετε το γράμμα, αφιερώνοντας μερικές γραμμές σε όλους εκείνους τους συγγενείς ή φίλους που θέλετε να απελευθερώσετε και να ελευθερωθείτε, από συγκεκριμένες συμπεριφορές ή στάσεις.

Παράδειγμα:

Σήμερα απελευθερώνομαι και ελευθερώνομαι από τον πατέρα μου (Όνομα), λόγω της κακοποίησης και του αλκοολισμού του.
Σήμερα ελευθερώνομαι και απελευθερώνομαι από τη μητέρα μου (Όνομα), λόγω της υποτακτικής φύσης της και του διαβήτη της.

Σήμερα έκοψα

Όλους τους δεσμούς με αυτές τις αναμνήσεις και απαλλάσσομαι από όλα τα βάρη που δεν μου αντιστοιχούν.

Για το καλό μου και για όλους τους εμπλεκόμενους.
Σήμερα ευχαριστώ τον Θεό, το Άγιο Πνεύμα και το Σύμπαν που με βοήθησαν σε αυτήν την απελευθέρωση.
Σήμερα ξέρω ότι είμαι ελεύθερος και είμαι ελεύθερος για πάντα.
Έχει γίνει.

Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ!

Τελική διαδικασία:

Μόλις το γράψετε, επιλέξτε μια μέρα για να το ξεφορτωθείτε, για να απελευθερωθείτε από όλες αυτές τις κληρονομικές αναμνήσεις.

Ανάψτε ένα κερί ή ένα κερί μέλισσας, διαβάστε το γράμμα δυνατά και στη συνέχεια κάψτε το σε ένα μπολ φροντίζοντας να γίνει στάχτη όλο το χαρτί, δεν πρέπει να μείνει λίγο άκαυτο.

Αφαιρέστε τις στάχτες ξεπλένοντάς τες κάπου με τρεχούμενο νερό (η τουαλέτα λειτουργεί τέλεια), γνωρίζοντας ότι μόλις κάνατε μια μεγάλη πράξη αγάπης για ολόκληρο το γένος σας.
Τώρα δεν έχετε παρά να απολαύσετε τα αποτελέσματα.

 

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Τελετουργικό κοπής ενεργειακού λώρου για αρχάριους

Ασκείτε ενεργειακή υγιεινή κόβοντας ενεργειακούς λώρους ή κορδόνια. Συνειδητά και ασυνείδητα, εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε ενεργητικούς δεσμούς με τους άλλους. Ακριβώς από την εγγύτητα, τη

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα