Προσευχή αφαίρεσης εμφυτεύματος

« Κάνω έκκληση στον Χριστό

Nα καταργήσει τους φόβους μου και να σβήσει κάθε εξωτερικό μηχανισμό ελέγχου που μπορεί να επηρεάσει αυτή τη θεραπευτική διαδικασία.
Ζητώ από τον Ανώτερο Εαυτό μου να κλείσει την αύρα μου και να δημιουργήσει το κανάλι του Χριστού για τους σκοπούς αυτής της διαδικασίας και μόνο οι ενέργειες του Χριστού να ρέουν προς εμένα ».

Φανταστείτε μια σπείρα να σχηματίζεται γύρω από το σώμα σας και επίσης μέσα στον χώρο.
Αυτή η δονούμενη σπείρα θα συνεχιστεί για μιάμιση ώρα ή ακόμα και όλη τη νύχτα εάν κάνετε αυτή τη διαδικασία πριν από τον ύπνο.

« Καλώ τώρα τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Tης Δέκατης Διάστασης να σφραγίσει και να προστατέψει πλήρως αυτήν την ιερή εμπειρία.

Τώρα καλώ τον Κύκλο Ασφαλείας Δέκατης Διάστασης να σφραγίσει, να προστατεύσει και να αυξήσει πλήρως την ασπίδα του Μιχαήλ και να αφαιρέσει οτιδήποτε δεν έχει την Χριστική ενέργεια και που προς το παρόν υπάρχουν μέσα σε αυτόν τον τομέα.

Απευθύνω έκκληση προς την Αναληφθέντες Δασκάλους

Και τους βοηθούς να καταργήσουν εντελώς και να διαλύσουν το κάθε αρνητικό εμφύτευμα, τα παράσιτα, πνευματικά αρνητικά όπλα και συσκευές, γνωστές και άγνωστες.

Μόλις ολοκληρωθούν όλα αυτά, ζητώ την πλήρη αποκατάσταση και επισκευή του αρχικού ενεργειακού μου πεδίου, εμποτισμένου με τη χρυσή ενέργεια του Χριστού ».

Επαναλάβετε  επτά φορές:

« ΕΙΜΑΙ ελεύθερος/η ».

Για να είναι αυτή η θεραπεία μόνιμη , πρέπει να κλείσουμε τις πόρτες που επέτρεψαν την ανισορροπία.

Στη συνέχεια, επαναλάβετε:

« Εγώ, ο γνωστός ως” (δηλώστε το όνομά σας) “στη συγκεκριμένη ενσάρκωση, ανακαλώ και αποποιούμαι κάθε μία από τις υποσχέσεις πιστότητας, όρκους , συμφωνίες ή/και συμβάσεις σύνδεσης που δεν εξυπηρετούν πλέον το υψηλότερο καλό μου, σε αυτή τη ζωή, σε προηγούμενες ζωές, σε ταυτόχρονες ζωές, σε όλες τις πιθανές διαστάσεις, χρονικές περιόδους και τοποθεσίες, ή οπουδήποτε αλλού στο Νου του Θεού.

Τώρα διατάζω όλες τις οντότητες που συνδέονται με αυτά τα συμβόλαια, οργανισμούς και ενώσεις, από τις οποίες τώρα αποποιούμαι, να σταματήσουν τη δραστηριότητά τους, να εγκαταλείψουν το ενεργειακό μου πεδίο τώρα και για πάντα και αναδρομικά, παίρνοντας μαζί τους όλα τα όργανα κυριαρχίας και ελέγχου, συσκευών και σπαρμένων ενεργειών.

Για να το διασφαλίσω αυτό, απευθύνομαι τώρα στο Άγιο Πνεύμα να δει τη διάλυση όλων των συμβάσεων, των συσκευών και των σπαρμένων ενεργειών που δεν τιμούν τον Πατέρα /τη Μητέρα Θεό.
Αυτό περιλαμβάνει όλες τις διαθήκες και τα όντα που δεν τιμούν τον Πατέρα Θεό /Μητέρα ως Υπέρτατο Να είσαι.

Περαιτέρω, ζητώ από το Άγιο Πνεύμα

Να « δει »την πλήρη απελευθέρωση όλων των συμβάσεων, συσκευών και σπασμένων ενεργειών, γνωστών και άγνωστων, που παραβιάζουν το θέλημα του Πατέρα/της Μητέρας Θεού.
Το δηλώνω προς τα εμπρός και αναδρομικά.
Και έτσι να είναι.

« Τώρα επιστρέφω στην ενίσχυση της συμμαχίας μου με τον Πατέρα/τη Μητέρα Θεό, μέσω της κυριαρχίας του Χριστού στην καρδιά μου, επεκτείνοντας την Ενέργειά Του στα φυσικά, συναισθηματικά και ψυχικά μου σώματα ».

« Αφιερώνω τη ζωή μου εξ ολοκλήρου στην έκλυση της ενέργειας του Χριστού μέσα μου και εξουσιοδοτώ τον Ανώτερο Εαυτό μου και τον Χριστό μέσα μου, να δημιουργήσει τις απαραίτητες αλλαγές για την αφομοίωση αυτών των νέων ενεργειών οριστικά στη ζωή μου, έτσι ώστε να μπορώ να συνεχίσω όπως αυτό, ελεύθερο και εμποτισμένο από τις υψηλότερες εκπομπές Φωτός,

“Και ας είναι όλα αυτά γραμμένα στο Βιβλίο της Ζωής.
Ας είναι έτσι, Γένοιτο ».

Αποφασίστε την Συγχώρεση

Τώρα επιτρέψτε στον εαυτό σας να θεραπεύσει συλλογικά και να συγχωρήσει όλες εκείνες τις πτυχές του εαυτού σας που έκαναν τις συμφωνίες και όλους όσους συμμετείχαν στον περιορισμό σας με οποιονδήποτε τρόπο.
Συμπεριλάβετε σε αυτήν την προσευχή συγχώρεσης όποιον χρειάζεται να συγχωρήσετε συνειδητά, καθώς και αυτούς που σας είναι άγνωστοι.

Επαναλάβετε τα εξής:

« Στο Σύμπαν και σε ολόκληρο το Νου του Θεού και σε κάθε ον σε αυτό, σε όλα τα μέρη που έχω βρεθεί, εμπειρίες στις οποίες έχω συμμετάσχει και σε όλα τα όντα που χρειάζονται αυτή τη θεραπεία, γνωστά ή άγνωστα σε μένα:

Οτιδήποτε μένει ανάμεσα σε εμάς, τώρα θεραπεύω και συγχωρώ.

Καλώ τώρα το Άγιο Πνεύμα, τον Λόρδο Μέτατρον, τον Μελχισεδέκ, τον Μιχαήλ, τον Λόρδο Μαϊτρέγια και τον Σεν Ζερμέν να με βοηθήσουν σε αυτήν τη θεραπεία και να το δω.

Αγαπητοί, σας συγχωρώ, για όλα όσα πρέπει να συγχωρηθούν μεταξύ εσάς και εμένα .
Σας ζητώ να με συγχωρήσετε, για όλα όσα πρέπει να συγχωρεθούν μεταξύ εσάς και εμένα.
Το
πιο σημαντικό, συγχωρώ τον εαυτό μου για όλα όσα πρέπει να συγχωρηθούν μεταξύ των προηγούμενων ενσαρκώσεών μου και της τωρινής μου ύπαρξης με τη βοήθεια του Ανώτερου Εαυτού μου.

Είμαστε πλέον συλλογικά θεραπευμένοι και συγχωρεμένοι, θεραπευμένοι και συγχωρημένοι, θεραπευμένοι και συγχωρεμένοι.

Όλοι πλέον υψωθήκαμε στη Χριστική ενέργεια.
Είμαστε γεμάτοι και περιτριγυρισμένοι από τη χρυσή αγάπη του Χριστού.
Είμαστε γεμάτοι και περιτριγυρισμένοι από το χρυσό Φως του Χριστού.

Είμαστε απαλλαγμένοι από όλους τους κραδασμούς της ενοχής, του φόβου, του πόνου και του θυμού της τρίτης και της τέταρτης διάστασης ».

Επαναλάβετε τρεις φορές:

« Όλες οι ψυχικές χορδές και οι δεσμοί που συνδέονται με αυτές τις οντότητες, εμφυτευμένες συσκευές, συμβόλαια ή σπαρμένες ενέργειες, τώρα απελευθερώνονται και θεραπεύονται ».

Συνέχεια:

« Τώρα απευθύνω έκκληση στον Σεν Ζερμέν να μετατρέψει και να διορθώσει με τη Βιολετή Φλόγα όλες μου τις ενέργειες που μου πήραν και να μου τις φέρει πίσω τώρα στην καθαρισμένη τους κατάσταση.

Μόλις επιστρέψουν αυτές οι ενέργειες σε μένα, ζητώ να διαλυθούν εντελώς αυτά τα κανάλια μέσω των οποίων αποστραγγίστηκε η ενέργειά μου.

Ζητώ από τον Μέτατρον  να μας απελευθερώσει από τις αλυσίδες της δυαδικότητας.

Ζητώ να τοποθετηθεί πάνω μου η σφραγίδα της Χριστικής ενέργειας.
Ζητώ από το Άγιο Πνεύμα να δει αυτό που έγινε.

Και έτσι είναι.

Ζητώ τώρα από τον Χριστό να είναι μαζί μου και να γιατρέψει τις πληγές και τα σημάδια μου.

Ζητώ επίσης από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να με σημαδέψει με τη σφραγίδα του, ώστε να προστατευτώ για πάντα από τις επιρροές που με εμποδίζουν να κάνω το θέλημα του Δημιουργού μας.

Και έτσι να είναι.

Ευχαριστώ τον Θεό, τους Αναληφθέντες Δασκάλους, τους Ελοχίμ, τους Αγγέλους και τους Αρχαγγέλους και όλα τα άλλα Όντα του Φωτός που συμμετείχαν σε αυτή τη συνεχή θεραπεία και ανάταση της ύπαρξής μου».

 Μετά τη Διάταξη

Μην κινείστε για μιάμιση ώρα.
Ξεκουραστείτε στην αγκαλιά της ακτινοβολίας καθώς οι Αιθέριοι Χειρουργοί αφαιρούν εντελώς τα εμφυτεύματα.
Μπορεί να θέλετε να κοιμηθείτε,  διαβεβαιώσατε ότι βρίσκεστε στο δρόμο της Ανάληψης και κανείς δεν μπορεί να παρέμβει στην επίτευξη της Κυριαρχίας.

Αυτή η προσευχή ενεργοποιεί έναν κύκλο καθαρισμού 21 ημερών που θα συνεχίσει να ανοίγει τη ζωή σας με πολλούς τρόπους.
Την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα μπορεί να έχετε ασυνήθιστα όνειρα.
Αυτή είναι μια περίοδος φυσικού καθαρισμού.
Ή μπορεί να μην έχετε καθόλου όνειρα, κάνοντας πολύ βαθιά εργασία επεξεργασίας.

Σε κάθε περίπτωση, μην ανησυχείτε.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις δικές σας αντιλήψεις για τον κόσμο, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν. Μην εκπλαγείτε αν ο κόσμος φαίνεται πολύ πιο φωτεινός και αισθάνεστε πιο ασφαλείς σε αυτόν. Οι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται πιο φιλικοί.
Οι περιοχές που είχαν κλείσει προηγουμένως θα ανοίξουν τώρα.
Αφήστε να περάσουν μερικές εβδομάδες μέχρι να καταλάβετε πλήρως τους πολλούς τρόπους με τους οποίους επηρεάστηκε η ζωή σας και εσείς.

Ορισμένα οφέλη αυτής της διαδικασίας περιλαμβάνουν:

1 – Αίσθηση εσωτερικής ηρεμίας και διαύγειας.
2 – Ψυχική γαλήνη.
3 – Η εσωτερική τάση τελειώνει.
4 – Υπάρχει μια πιο έντονη αντίληψη σχετικά με την αναγνώριση των μηνυμάτων Φωτός και την αντίληψη αυτών που δεν είναι. Αποκτήστε ή βελτιώστε τη δυνατότητα διοχέτευσης.
5 – Αντίληψη μιας νέας αίσθησης σκοπού και νοήματος στη ζωή.
6 – Συναισθήματα αγάπης, ειρήνης, αυθόρμητης και απλής χαράς.
7 – Η ζωή βελτιώνεται σε όλους τους τομείς.
8 – Αίσθημα Ενότητας, αυξημένη πνευματική επίγνωση.
9 – Διάλυση μη παραγωγικών σχέσεων.

 Επανάληψη της Διαδικασίας

Υπάρχει ενσωματωμένη προστασία ενάντια στην εμφύτευση, εν μέρει επειδή μόλις οι όρκοι ανακληθούν εντελώς, η ελεύθερη βούληση και η επιθυμία σας να παραμείνετε ελεύθεροι από εμφυτεύματα και συσκευές πνευματικού περιορισμού θα σας εμποδίσουν να εμφυτευτείτε ξανά. Αιθερικά μπορείτε να δείτε μια ευρεία χρυσή ζώνη που κινείται αμυντικά γύρω από το ενεργειακό σας πεδίο όταν χρειάζεται.

Ωστόσο, η συνειδητή ελεύθερη βούληση και η υποσυνείδητη αντίσταση μπορούν να ακυρώσουν την απελευθέρωση όλων των όρκων.
Εξασφαλίστε την επιτυχία αυτής της διαδικασίας με την ειλικρινή πρόθεσή σας να απελευθερώσετε όλα τα εμφυτεύματα, τους όρκους, τις συμφωνίες και τα συμβόλαια.
Εάν δεν αισθάνεστε ασφαλείς τελειώνοντας αυτή τη διαδικασία, απολύτως καθαρή, επαναλάβετε την άλλη στιγμή.

Πρόταση: Εκτελέστε το τελετουργικό σε τρεις περιόδους είκοσι μία ημερών:
Τις ημέρες 1η, 3η, 5η και 7η, αφήστε να περάσουν οι 21 ημέρες από την πρώτη ημέρα και μετά κάντε το ξανά δύο φορές.

 

{Kryon  Channeling – Μάριο Λιάνι}            

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα