Προσευχή για μεταμόρφωση

Κάντε την ακόλουθη προσευχή, την οποία θα επαναλαμβάνετε για 7 λεπτά μία ή περισσότερες φορές την ημέρα.

Ευχαριστώ τη Γη, τις Δυνάμεις του Σύμπαντος και ολόκληρη την ουράνια ιεραρχία που παρενέβησαν για να μας βοηθήσουν να βγούμε από αυτή την εμπειρία, να μεγαλώσουμε και να ελευθερωθούμε από τις αλυσίδες μας.

Ευχαριστώ τη Γη, τις Δυνάμεις του Σύμπαντος και ολόκληρη την ουράνια ιεραρχία για τη φροντίδα, την προστασία, τη διαβεβαίωση, την υποστήριξη από όλες τις απόψεις όλων των ασθενειών, ανησυχιών, περιορισμένων όντων, καθώς και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για την κοινότητα.

Ευχαριστώ τη Γη, τις Δυνάμεις του Σύμπαντος και ολόκληρη την ουράνια ιεραρχία που ευαισθητοποίησαν την ανθρωπότητα να αποκηρύξει κάθε μορφή σκληρότητας μεταξύ των ανθρώπων, των ανθρώπων και των ζώων, των ανθρώπων και της γης.

Ευχαριστώ τη Γη, τις Δυνάμεις του Σύμπαντος και ολόκληρη την ουράνια ιεραρχία που έβαλαν σοφία σε όλους, ώστε η έννοια της δύναμης και του προσωπικού συμφέροντος να καταργηθεί.

Ευχαριστώ τη Γη, τις Δυνάμεις του Σύμπαντος και ολόκληρη την ουράνια ιεραρχία που μας ανέβασαν πέρα ​​από τα βάσανα και τις αρνητικότητες, ώστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και με τη σειρά μας να μεταδώσουμε αγάπη και φως.

Βάζω στο κέντρο αυτού του κύκλου – (πείτε τα ονόματα που θέλετε και μπορείτε να βάλετε και τον εαυτό σας μαζί).

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Τελετουργικό κοπής ενεργειακού λώρου για αρχάριους

Ασκείτε ενεργειακή υγιεινή κόβοντας ενεργειακούς λώρους ή κορδόνια. Συνειδητά και ασυνείδητα, εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε ενεργητικούς δεσμούς με τους άλλους. Ακριβώς από την εγγύτητα, τη

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα