Προσευχή για να σπάσεις τις ασύμφωνες και αρνητικές ενέργειες των προγόνων

Υπάρχουν εκείνοι που βιώνουν στη ζωή τους τις συνέπειες του παρελθόντος της οικογένειάς τους.
Αυτό το πρόβλημα είναι γνωστό ως «καταραμένη κληρονομιά» και οι κακές ενέργειες συνήθως στοιχειώνουν όσους είναι ζωντανοί στη τωρινή γήινη ύπαρξη.
Μπορείτε να σπάσετε αυτήν την αλυσίδα μέσω αυτής της προσευχής, να διαβάσετε και να μάθετε πώς.

Ενδείξεις

Το να σπάσετε συμφωνίες ή να διακόψετε τις αρνητικές ενέργειες των προγόνων σας δεν είναι απλή υπόθεση.
Η παρακάτω προσευχή θα σας επιτρέψει να το αντιμετωπίσετε στην καθημερινή σας ζωή, αλλά για να μπορέσετε να σπάσετε αυτόν τον κύκλο, πρέπει να λέτε αυτήν την προσευχή κάθε μέρα μέχρι να νιώσετε ότι είστε ελεύθεροι από αυτές τις δυνάμεις.

Μην συγχέετε την προσευχή ως μια μορφή αχαριστίας, αλλά μάλλον ως μια ενέργεια για να εξαγνίσετε αυτήν την αρνητική δόνηση που συνόδευε τους προγόνους σας και σας συνοδεύει σήμερα.
Θα χρησιμεύσει ακόμη και ως ένας τρόπος για να απελευθερώσετε τους προγόνους σας, βοηθώντας όχι μόνο εσάς, αλλά και τιμώντας τους.

Έννοια

Η προσευχή σας δίνει τη δυνατότητα να αποκρούσετε όλο το κακό που έχει οδηγήσει την οικογένειά σας μέχρι αυτό το σημείο, σπάζοντας τις συμφωνίες και τις συμμαχίες που θα μπορούσε να είχε κάνει κάποιος από τους προγόνους σας και που σήμερα επηρεάζει αρνητικά τους πάντες.
Τότε προσευχηθείτε για το όνομα του Ιησού Χριστού που είναι ο μόνος που θα μπορέσει να τους ελευθερώσει από αυτή την κατάρα.

Έτσι, θα δεσμεύσετε επίσης, ώστε εκείνες οι βαριές ενέργειες που είναι η πηγή αυτής της καταραμένης κληρονομιάς να υποκύψουν και να σταματήσουν να βασανίζουν τους προγόνους σας και την οικογένειά σας.
Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να ζητήσετε συγχώρεση εκ μέρους των προγόνων σας.

Προσευχή

Η προσευχή για να σπάσετε συμφωνίες και κακή ενέργεια από τους προγόνους είναι μια εναλλακτική λύση για να προστατεύσετε την οικογένειά σας και να απελευθερώσετε τους προγόνους σας από αυτή την καταραμένη κληρονομιά που μπορεί να έχει δημιουργήσει κάποιος από αυτούς.

Μάθετε πώς να το κάνετε:

« Εκ μέρους της οικογένειάς μου, (δηλώστε το πλήρες όνομά σας), απορρίπτω κάθε κακή επιρροή που μου μεταφέρθηκε από την οικογένειά μου, τους προγόνους μου (αναφέρετε το όνομα/επίθετο κάθε προγόνου από την πλευρά της μητέρας και του πατέρα).

Σπάω όλες τις διαθήκες, τις διαθήκες αίματος, όλες τις συμφωνίες, στο όνομα του Ιησού Χριστού. (Σήμα του Σταυρού 3 φορές)
Τοποθετώ το Αίμα του Ιησού και τον Σταυρό του Ιησού ανάμεσα σε κάθε γενιά μου.
Και στο όνομα του Ιησού (Κάνε το σημείο του Σταυρού στο μέτωπό σου).

Δένω όλα τα πονηρά κληρονομικά πνεύματα των γενεών μας και τα διατάζω να φύγουν στο όνομα του Ιησού Χριστού. (Σήμα Σταυρού)

Πατέρα, εκ μέρους της οικογένειάς μου, σου ζητώ συγχώρεση για όλες τις αμαρτίες του πνεύματος, για όλες τις αμαρτίες του νου και για όλες τις αμαρτίες του σώματος.
Ζητώ συγχώρεση για όλους τους προγόνους μου.

Μητέρα, εκ μέρους της οικογένειάς μου, σου ζητώ συγχώρεση για όλες τις αμαρτίες του πνεύματος, για όλες τις αμαρτίες του νου και για όλες τις αμαρτίες του σώματος.
Ζητώ συγχώρεση για όλους τους προγόνους μου.

Ζητώ τη συγχώρεση σας για όλους όσους έχουν πληγώσει με οποιονδήποτε τρόπο και δέχομαι συγχώρεση εκ μέρους των προγόνων μου για όσους τους έχουν πληγώσει.
Επουράνιο Πατέρα, με το Αίμα του Ιησού, σήμερα ζητώ να φέρεις όλους τους νεκρούς συγγενείς μου στο φως του ουρανού.

Σε ευχαριστώ, ουράνιο Πατέρα, για όλους τους συγγενείς και τους προγόνους μου που σε αγάπησαν και σε λάτρεψαν και μετέδωσαν την πίστη στους απογόνους τους.
Ευχαριστώ, Μπαμπά.
Ευχαριστώ Μαμά.
Ευχαριστώ Ιησού.
Ευχαριστώ Άγιο Πνεύμα.
Αμήν ».

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα