Προσευχή Εννέα ημερών για προστασία από τον φύλακα άγγελο

Είναι φυσιολογικό να λέμε ότι ο Θεός μας προστατεύει παντού.
Ωστόσο, με σκοπό να έχουμε μια στενότερη πνευματική προστασία, μας έστειλε φύλακες αγγέλους για να μας προσφέρουν αυτήν την προστασία.
Οι άγγελοι είναι ισχυρά βοηθήματα στον καθημερινό αγώνα ενάντια στο κακό.
Ένας αξιοπρεπής στρατός που αποτελείται από αγγέλους, αρχαγγέλους, χερουβείμ που πνευματικά μας δίνουν δύναμη και προστασία κάθε μέρα της ζωής μας.
Εάν πιστεύετε σε αυτά τα όντα, να προσεύχεστε για εννέα ημέρες στον φύλακα άγγελό σας.

Η πρώτη προσευχή πρέπει πάντα να λέγεται πριν από την έναρξη της προσευχής που υποδεικνύεται για κάθε μέρα.
Μάθετε τον φύλακα άγγελο και ζητήστε την καθημερινή προστασία του.

Ω Θεέ, με την άφατη πρόνοιά Σου, την ευλογία να στείλεις τους αγίους αγγέλους σου να είναι φύλακές μας, να μας θέτεις πάντα υπό την προστασία σου και να απολαμβάνουμε την αιώνια συντροφιά σου.
Δια του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
Γένοιτο.

 

Προσευχή για την Πρώτη Μέρα

Πιστός εκτελεστής των εντολών του Θεού, άγιε άγγελε, προστάτη μου, που από την πρώτη στιγμή της ζωής μου φρουρούσε πάντα την ψυχή και το σώμα μου, σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ, ενωμένος με όλη τη χορωδία των Αγγέλων, την οποία η καλοσύνη Ο Θεός χάρισε στους ανθρώπους.

Σας ζητώ να διπλασιάσετε τη φροντίδα σας για να με προστατέψετε από κάθε πτώση σε αυτό το παρόν προσκύνημα, ώστε η ψυχή μου να παραμείνει τόσο καθαρή, τόσο καθαρή όσο, με τη βοήθειά σας, έγινε κάτω από τη δράση του ιερού βαπτίσματος.

Άγγελος του Θεού που είναι ο φύλακάς μου.
Φώτισέ με, φύλαξέ με, καθοδήγησέ με, κυβερνήσέ με.
Αμήν.

 

Προσευχή για την Δεύτερη Μέρα

Ο πολυαγαπημένος μου σύντροφος, ο μεγάλος μου φίλος, ο άγιος φύλακας άγγελός μου που με τιμά με την ευλαβική του παρουσία, σε όλους τους τόπους και ανά πάσα στιγμή, σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ, σε ένωση με όλη τη χορωδία των Αρχαγγέλων, που ο Θεός αποφάσισε να ανακοινώσει τα μεγάλα γεγονότα και τα μυστήρια.

Σας ζητώ να φωτίσετε το μυαλό μου με τη γνώση του θείου θελήματος και να διαθέσετε την καρδιά μου να λειτουργεί πάντα τέλεια, ώστε, ενεργώντας πάντα σύμφωνα με την πίστη που ομολογώ, ώστε αργότερα να αποκτήσω την υποσχόμενη ανταμοιβή για τους αληθινούς πιστούς.
Άγγελος του Θεού που είναι ο φύλακάς μου.
Φώτισέ με, φύλαξέ με, καθοδήγησέ με, κυβερνήσέ με.
Αμήν.

 

Προσευχή για την Τρίτη Μέρα

Ω σοφέ αφέντη μου, άγιος φύλακας άγγελός μου, που δεν παύεις ποτέ να μου διδάσκεις την αληθινή επιστήμη των αγίων, σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ, σε ένωση με ολόκληρη τη χορωδία των Πριγκηπάτων, που είναι επιφορτισμένη να κυβερνάς τα κατώτερα πνεύματα για να εξασφαλίσεις την άμεση θεία εκτέλεση.
Σου ζητώ να προσέχεις τις σκέψεις μου, τα λόγια μου, τις πράξεις μου, ώστε, προσαρμόζοντας τον εαυτό μου σε όλα με τις σωτήριες διδασκαλίες σου, να μην χάσω ποτέ από τα μάτια μου τον αλάνθαστο άρχοντα της αληθινής σοφίας.
Άγγελος του Θεού που είναι ο φύλακάς μου.
Φώτισέ με, φύλαξέ με, καθοδήγησέ με, κυβερνήσέ με.
Αμήν.

 

Προσευχή για την Τέταρτη Μέρα

Ο πιο στοργικός μου παιδαγωγός, ο άγιος φύλακας άγγελός μου, που με ευγενικές επιπλήξεις και συνεχείς συμβουλές με καλεί να σηκώνομαι σε κάθε πτώση στην ατυχία μου, σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ, σε ένωση με ολόκληρη τη χορωδία των Δυνάμεων, που είναι επιφορτισμένες να περιορίσουν τις προσπάθειες του κακού εναντίον μας.

Σου ζητώ να οδηγήσεις την ψυχή μου από τον ύπνο της αδιαφορίας, στον οποίο ζει αυτή τη στιγμή, να πολεμήσει και να θριαμβεύσει επί των εχθρών μου.
Άγγελος του Θεού που είναι ο φύλακάς μου.
Φώτισέ με, φύλαξέ με, καθοδήγησέ με, κυβερνήσέ με.
Αμήν.

Προσευχή για την Πέμπτη Μέρα

Ο πανίσχυρος δικηγόρος μου, ο άγιος φύλακας άγγελός μου, που υποδεικνύοντας μου τις παγίδες του κακού, κρυμμένες στις απολαύσεις της ύλης, με βοηθά να νικήσω τη νίκη και τον θρίαμβο.
Σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ, σε ενότητα με ολόκληρη τη χορωδία των Αρετών, που είναι αποφασισμένη από τον Παντοδύναμο Θεό να κάνει θαύματα και να οδηγεί τους ανθρώπους στην αγιότητα.

Σας ζητώ να με βοηθήσετε σε όλους τους κινδύνους, υπερασπίζοντάς με σε όλες τις επιθέσεις, ώστε να μπορώ με ασφάλεια να βαδίσω προς όλες τις αρετές, ιδιαίτερα την ταπεινοφροσύνη, την αγνότητα, την υπακοή και τη φιλανθρωπία, που είναι ό,τι πιο ακριβό και απαραίτητο για τη σωτηρία.
Άγγελος του Θεού που είναι ο φύλακάς μου.
Φώτισέ με, φύλαξέ με, καθοδήγησέ με, κυβέρνησέ με.
Αμήν.

 

Προσευχή για την Έκτη Μέρα

Ο άφατος σύμβουλός μου, ο άγιος φύλακας άγγελός μου που με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο μου κάνει γνωστό το θέλημα του Θεού και τα καλύτερα μέσα για να το φέρω εις πέρας, σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ, σε ένωση με ολόκληρη τη χορωδία των Κυριαρχιών, εκλεγμένο από τον Θεό για να κοινοποιήσει τις εντολές του και να μας δώσει τη δύναμη να ελέγξουμε τα πάθη μας.

Σας ζητώ να ελευθερώσετε το μυαλό μου από κάθε γκρίνια, αμφιβολία και κάθε ολέθρια αμηχανία, έτσι ώστε, απαλλαγμένος από κάθε φόβο, να μπορώ πάντα να ακολουθώ τη συμβουλή σας, που είναι συμβουλή ειρήνης, δικαιοσύνης και αγιότητας.
Άγγελος του Θεού που είναι ο φύλακάς μου.
Φώτισέ με, φύλαξέ με, καθοδήγησέ με, κυβερνήσέ με.
Αμήν.

 

Προσευχή για την Έβδομη Μέρα

Ο πιο ζηλωτός συνήγορός μου, ο άγιος φύλακας άγγελός μου, ο οποίος, με αδιάκοπες προσευχές προς τον ουρανό, υπερασπίζεται την υπόθεση της αιώνιας σωτηρίας μου και της απελευθέρωσής μου, σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ, σε ένωση με ολόκληρη τη χορωδία των Θρόνων, που είναι επιφορτισμένη με το φως.

Σας παρακαλώ να με στεφανώσετε με τη φιλανθρωπία σας για να αποκτήσω το ανεκτίμητο δώρο της τελικής επιμονής, για να περάσω με χαρά από τα δεινά της γήινης ζωής, στις αιώνιες χαρές της ουράνιας εστίας.

Άγγελος του Θεού που είναι ο φύλακάς μου.
Φώτισέ με, φύλαξέ με, καθοδήγησέ με, κυβερνήσέ με.
Αμήν.

 

Προσευχή για την Όγδοη Μέρα

Η πιο γλυκιά παρηγοριά της ψυχής μου, άγιε μου φύλακα άγγελε, που με παρηγορείς μέσα από τις ευγενικές εμπνεύσεις στις αντιξοότητες της ζωής και σε όλους τους φόβους για τη μελλοντική ζωή, σε χαιρετώ και σας ευχαριστώ, σε ένωση με ολόκληρη τη χορωδία των Χερουβείμ που, γεμάτη γνώση του Θεού, είναι υπεύθυνοι να ξεκαθαρίσουν την άγνοιά μας.

Σας ζητώ να με βοηθήσετε και να με παρηγορήσετε, τόσο στις σημερινές αντιξοότητες όσο και στις αυριανές, ώστε παρασυρμένος από τη γλυκύτητα σας, να ανοίξω την καρδιά μου και να εμπιστευτώ την ελπίδα της μελλοντικής ευτυχίας.
Άγγελος του Θεού που είναι ο φύλακάς μου.
Φώτισέ με, φύλαξέ με, καθοδήγησέ με, κυβερνήσέ με.
Αμήν.

 

Προσευχή για την Ένατη Μέρα

Ω αρχέγονε της ουράνιας αυλής, ακούραστος συνεργάτης στην αιώνια σωτηρία μου, άγιος φύλακας άγγελός μου, που σημαδεύεις κάθε στιγμή με αναρίθμητες ευλογίες, σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ, σε ένωση με ολόκληρη τη χορωδία των Σεραφείμ που, φλογισμένα από θεία αγάπη, επιλεγμένα για να φλογίσουν τις καρδιές μας.

Σου ζητώ να ανάψεις στην ψυχή μου μια σπίθα αυτής της αγάπης που να καίει αδιάκοπα, ώστε να καταστρέψει μέσα μου ότι είναι από τον κόσμο και την ύλη και να με ανεβάσει στον στοχασμό των ουράνιων πραγμάτων.

Είθε, έχοντας πάντα πιστά ανταποκριθεί στο στοργικό σας θέλημα στη γη, να φτάσω επιτέλους μαζί σας στο Βασίλειο της δόξας για να σας ευχαριστήσω και να σας αγαπήσω για όλους τους αιώνες.
Γένοιτο.
Άγγελος του Θεού που είναι ο φύλακάς μου.
Φώτισέ με, φύλαξέ με, καθοδήγησέ με, κυβέρνησέ με.
Αμήν.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Τελετουργικό κοπής ενεργειακού λώρου για αρχάριους

Ασκείτε ενεργειακή υγιεινή κόβοντας ενεργειακούς λώρους ή κορδόνια. Συνειδητά και ασυνείδητα, εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε ενεργητικούς δεσμούς με τους άλλους. Ακριβώς από την εγγύτητα, τη

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα