Προσευχή καθαρισμού αίματος και πνευματικής γενετικής γενεαλογίας

Για όσους

Αισθάνονται ότι πρέπει να προσευχηθούν για να καθαρίσουν όλα όσα έχουν φορτωθεί από το παρελθόν, τις προηγούμενες ζωές, τα μπλοκαρίσματα, τα δικά τους και από το γενεολογικό κάρμα.

Είμαι ___(Όνομα)_________ και αποφασίζω ότι κατά τις 9 ημέρες που κάνω αυτή την προσευχή, και αυτόν τον καθαρισμό, καθαρίζω με την δύναμη της Εγώ Ειμί παρουσίας, τον Ανώτερο εαυτό μου, τις πάνσοφες ενέργειες του φωτός και της αγάπης, τα πνευματικά βασίλεια, όλα όσα δεν χρειάζομαι και δεν με εξυπηρετούν πουθενά.
Στις 9 ημέρες αυτός ο καθαρισμός σφραγίζεται και γειώνεται.

Προσευχή

Είμαι _____(Όνομα)___________ και τώρα και πίσω στον χρόνο, σε αυτήν την ζωή και όλες τις προηγούμενες ζωές, στις παράλληλες ζωές και στις μελλοντικές ζωές, σε όλες τις διαστάσεις, σε όλα τα σύμπαντα, σε όλους τους χρόνους, στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο, σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μου, σε όλους τους τόπους και  σε όλο το Dna μου δημιουργώ και καθαρίζω, διαλύω, αποκόβω, όλα τα συναισθηματικά μου μπλοκαρίσματα και όλες τις πληγές μου, όλες τις τραυματικές εμπειρίες μου, και όλους τους λανθασμένους κώδικες, στο υποσυνείδητό μου και υπερσυνείδητό μου και σε όλα τα αντίθετα μοτίβα φωτός, που κληρονομήθηκαν γενετικά από τους προγόνους μου.

Μέσω της δύναμης αυτής της προσευχής που διακηρύσσω δυνατά, τα εμπόδια και όλο το αρνητικό κάρμα, που περιορίζουν την πλήρη έκφραση της θεϊκής μου ταυτότητας και την εκπλήρωση του θεϊκού μου σχεδίου, καθαρίζονται αυτόματα τώρα.

Οι σκοτεινές και εσφαλμένες σκέψεις μου, που με εμποδίζουν να εκτιμήσω τον εαυτό μου όπως είμαι και να με αναγνωρίσω ως το Θείο συμπλήρωμα διαλύονται επίσης μέσα στο φως.
Οι καρμικές εντάσεις που υπάρχουν μεταξύ εμένα και εκείνων που έχουμε μια οποιαδήποτε σχέση, με οποιοδήποτε ον, σε αυτήν την γήινη ύπαρξη μετατρέπονται σε ενέργεια αγάπης και φωτός.

Οι καρμικές χορδές ή οι δεσμοί, οι συσχετίσεις που αντιτίθενται στο Φως, στις προηγούμενες ζωές αλλά και στις τωρινές, μετατρέπονται, θεραπεύονται και καθαρίζονται, με οποιοδήποτε ον που με επηρεάζει εδώ και τώρα, μέσω των τρεχουσών σχέσεων μου και τις επηρεάζει με αρνητικό τρόπο.

Είμαι

_____(Όνομα)__________ και τώρα και πίσω στον χρόνο, σε αυτήν τη ζωή, και σε όλες τις προηγούμενες ζωές μου, σε παράλληλες ζωές και μελλοντικές ζωές, σε όλα τα σύμπαντα, σε όλες τις διαστάσεις, σε όλους τους χρόνους και σε όλους τους τόπους, σε όλo μου το Dna, δημιουργώ, κάθαρση, αποκοπή, διάλυση, θεραπεία και επούλωση, σε όλους τους κώδικες που είναι αντίθετοι με το φως και που λανθασμένοι κυλάνε στο αίμα μου και στην πνευματική γενετική γενεαλογία μου καθαρίζονται, αποκόβονται και θεραπεύονται τώρα.

Διακηρύσσω τον καθαρισμό και την διάλυση όλων των μορφών συζυγικής δυστυχίας στο γενεαλογικό μου δέντρο.
Διακηρύσσω τον καθαρισμό και την διάλυση όλων των προτύπων της συζυγικής έντασης, του διαζυγίου και της ευαισθησίας, και όλων των βαθιά ριζωμένων μοτίβων αίσθησης παγίδευσης σε έναν δυστυχισμένο γάμο ή σύντροφο και όλα τα συναισθήματα κενότητας και αποτυχίας στο γενεαλογικό μου δέντρο.

Διακηρύσσω τον καθαρισμό και τη διάλυση όλων των αρνητικών εκφράσεων της αγάπης και κάθε κακής πρόθεσης στο γενεαλογικό μου δέντρο.
Διακηρύσσω τον καθαρισμό και τη διάλυση κάθε βίας, εκδίκησης, οργής, προδοσία, μίσους, υποταγής, και κάθε κακής και αρνητικής συμπεριφοράς, απιστίας και απογοήτευσης στο γενεαλογικό μου δέντρο.

Διακηρύσσω τον καθαρισμό και τη διάλυση όλων των επιθυμιών θανάτου, κακών επιθυμιών ή προθέσεων σε συζυγικές σχέσεις ή σχέσεις συντροφικότητας στο γενεαλογικό μου δέντρο.
Διακηρύσσω τον καθαρισμό και τη διάλυση κάθε γενετικής μετάδοσης σε αντίθεση με το Φως που με εμποδίζει από διαρκείς και νόμιμες σχέσεις στο γενεαλογικό μου δέντρο.

Διακηρύσσω τον καθαρισμό και τη διάλυση της αδιαφορίας, των παρεξηγήσεων και της έλλειψης κατανόησης και επικοινωνίας του γενεαλογικού μου δέντρου.
Διακηρύσσω εδώ και τώρα, σε αυτό το επίπεδο εκδήλωσης, ότι ολόκληρη η γενετική μου γενεαλογία είναι ήδη τέλεια καθαρισμένη από όλα τα αρνητικά μοτίβα, και δεν έχει πλέον αντίκτυπο στην ύπαρξή μου, επειδή το DNA μου έχει ήδη καθαριστεί.

Είθε

Όλοι οι πρόγονοί μου να ευλογηθούν και να καθαριστούν σε αυτήν την πράξη μέσω της λυτρωτικής φωτιάς του Αγίου Πνεύματος, με τη χάρη του ελέους του.
Ευχαριστώ τον Ουράνιο Πατέρα, γιατί έτσι είναι, και μπορεί να γίνει η θέλησή Του και όχι η δική μου.

Την ένατη ημέρα πείτε:

Εγώ__________ Δηλώνω ότι αυτή η εγκατάσταση και ο καθαρισμός έχει ολοκληρωθεί και σφραγίζεται τώρα.
Έχει τελείωσει.
Γένοιτο.
Ευχαριστώ

 

     

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα