Προσευχή Συγχώρεσης

“Επιδιώκοντας

Να εξαλείψω όλα τα μπλοκαρίσματα που εμποδίζουν την εξέλιξή μου, θα χρειαστώ λίγα λεπτά για να συγχωρήσω.

Από αυτή τη στιγμή και μετά, συγχωρώ όλους τους ανθρώπους που με οποιονδήποτε τρόπο με έχουν τραυματίσει, βλάψει ή μου έχουν προκαλέσει περιττές δυσκολίες.
Συγχωρώ ειλικρινά αυτούς που με απέρριψαν, με μίσησαν, με εγκατέλειψαν, με πρόδωσαν, με χλεύασαν, με εξευτέλισαν, με τρόμαξαν, με εξαπάτησαν.

Συγχωρώ

Ιδιαίτερα όποιον με προκάλεσε μέχρι που έχασα την ψυχραιμία μου και αντέδρασα βίαια, για να με κάνει να νιώσω ντροπή, τύψεις και ακατάλληλες ενοχές μετά.

Αναγνωρίζω ότι ήμουν επίσης υπεύθυνη για τις επιθέσεις που δέχτηκα, καθώς συχνά εμπιστευόμουν αρνητικά άτομα, τους επέτρεψα να με κοροϊδέψουν και να ξεφορτώσουν τον κακό τους χαρακτήρα πάνω μου.

Για πολλά χρόνια υπέμεινα κακοποίηση, ταπείνωση, σπατάλη χρόνου και ενέργειας, σε μια μάταιη προσπάθεια να αποκτήσω μια καλή σχέση με αυτά τα πλάσματα.
Είμαι ήδη απαλλαγμένη από την ψυχαναγκαστική ανάγκη να υποφέρω και ελευθερώθηκα από την υποχρέωση να ζήσω με τοξικά άτομα και περιβάλλοντα.

Τώρα ξεκίνησα ένα νέο στάδιο στη ζωή μου, παρέα με φιλικούς, υγιείς και ικανούς ανθρώπους.
Θέλουμε να μοιραστούμε ευγενή συναισθήματα καθώς εργαζόμαστε για την πρόοδο όλων μας.

Δεν θα διαμαρτυρηθώ ποτέ ξανά, μιλώντας για πληγωμένους και αρνητικούς ανθρώπους.
Αν τύχει να τα σκεφτώ, θα θυμηθώ ότι έχουν ήδη συγχωρεθεί και απορριφθεί από την οικεία μου ζωή για τα καλά.

Είμαι ευγνώμων

Για τις δυσκολίες που μου προκάλεσαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί με βοήθησαν να περάσω από το φυσικό επίπεδο στο πνευματικό επίπεδο που είμαι τώρα.

Όταν θυμάμαι τους ανθρώπους που με έκαναν να υποφέρω, θα προσπαθήσω να εκτιμήσω τις καλές τους ιδιότητες και θα ζητήσω από τον Δημιουργό να τους συγχωρήσει και αυτούς, εμποδίζοντάς τους να τιμωρηθούν από τον νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος, σε αυτή τη ζωή ή στο μέλλον.

Συγχωρώ

Όλους τους ανθρώπους που απέρριψαν την αγάπη μου και τις καλές μου προθέσεις, γιατί αναγνωρίζω ότι είναι ένα δικαίωμα που βλέπει ο καθένας να με απορρίπτει, να μην ανταποκρίνεται μαζί μου και να με απομακρύνει από τη ζωή του.

Τώρα, ζητώ ειλικρινά συγχώρεση σε όλους τους ανθρώπους που, με οποιονδήποτε τρόπο, συνειδητά ή ασυνείδητα, έχω προσβάλει, βλάψει ή δυσαρεστήσει.

Αναλύοντας και κρίνοντας όλα όσα έχω καταφέρει σε όλη μου τη ζωή, βλέπω ότι η αξία των καλών μου πράξεων είναι αρκετή για να πληρώσω όλα τα χρέη μου και να εξαργυρώσω όλη την ενοχή μου, αφήνοντας ένα θετικό υπόλοιπο υπέρ μου.

Νιώθω ειρηνική με τη συνείδησή μου και με το κεφάλι ψηλά παίρνω μια βαθιά ανάσα, κρατώ τον αέρα και συγκεντρώνομαι για να στείλω ένα ρεύμα ενέργειας που προορίζεται για τον Ανώτερο Εαυτό.
Όταν χαλαρώνω, οι αισθήσεις μου αποκαλύπτουν ότι αυτή η επαφή έχει γίνει.

Τώρα, στέλνω ένα μήνυμα πίστης στον Ανώτερο Εαυτό μου, ζητώντας καθοδήγηση, προστασία και βοήθεια, για την πραγματοποίηση, με επιταχυνόμενο ρυθμό, ενός πολύ σημαντικού έργου που σκέφτομαι και για το οποίο ήδη εργάζομαι με αφοσίωση και αγάπη.

Ευχαριστώ

Από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν και ανταποδίδω, δουλεύοντας για το καλό των άλλων, λειτουργώντας ως καταλύτης για τον ενθουσιασμό, την ευημερία και την αυτοεκπλήρωση.

Θα κάνω τα πάντα σε αρμονία με τους νόμους της φύσης και με την άδεια του αιώνιου, άπειρου, απερίγραπτου Δημιουργού μας που διαισθητικά αισθάνομαι ως η μόνη πραγματική δύναμη, στην εργασία μέσα και έξω από εμένα.

Έτσι είναι και έτσι ας είναι.
Γένοιτο.

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα