Προσευχή ψυχικού καθαρισμού

Η Προσευχή

Εγώ…………………. (το ονοματεπώνυμό σου).
Γεννήθηκε………………( πλήρης ημερομηνία γέννησης).
Επιτρέπω σε φωτισμένα όντα να μπορούν να εργαστούν στο νοητικό μου πρόγραμμα, καθαρίζοντας έτσι όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις που εμποδίζουν τη ζωή μου να προχωρήσει με ευκολία.

Περαιτέρω αποφασίζω ότι από σήμερα λαμβάνω εσωτερική θεραπεία, γιατί τα ουράνια όντα θα περπατούν μαζί μου σε όλη την ιστορία μου, δείχνοντας μου ότι δεν χρειάζομαι πλέον αυτές τις δυσμενείς εμπειρίες.

Είναι αποφασισμένο τόσο στο υλικό όσο και στο πνευματικό όχημα, ότι όλα τα τραύματα μου αυτή τη στιγμή ξεπερνιούνται, και στο μυαλό μου θα έρθουν μόνο οι καλές αναμνήσεις, και αν έρθει το κακό, θα έχω τη σοφία που απαιτείται για να εκ τρέψω την εστίαση, και να διοχετεύσω τις ενέργειες σε αγαπημένες και θετικές.

Αν έχω ταπεινωθεί, αν έχω καταστραφεί με αβάσιμη κριτική, αν έχω υποτιμηθεί, όλα αυτά θεραπεύονται τώρα.

Αν μια αλληλουχία δυσάρεστων γεγονότων συνέβη στη ζωή μου, πρέπει να καταλάβω ότι έμειναν στο παρελθόν, και πρέπει να ζω το παρόν εμπιστευόμενη/ος στο φως που είναι ο οδηγός μου.

Αναζητώ λοιπόν νέες εμπειρίες για το ταξίδι μου, την ανάπτυξη, την ενίσχυση, την ωριμότητα και την εξέλιξη.

Στο όνομα του μεγαλύτερου δημιουργού

Και όλων των όντων του φωτός, διατάζω ότι αυτά τα τραύματα ή οι περιοριστικές πεποιθήσεις δεν θα βλάψουν πλέον τον δρόμο μου, και δεν θα μου φέρουν πλέον την αναπηρία στο φυσικό σώμα και στα αιθερικά σώματα.

Από αυτή τη στιγμή και στο εξής, απελευθερώνω αυτές τις δυσμενείς ενέργειες και λαμβάνω τις ενέργειες που έχουν ήδη μεταβληθεί και εξαγνιστεί.

Ο ψυχικός επαναπρογραμματισμός έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε μένα και ως εκ τούτου είμαι ήδη ελεύθερη/ος, θεραπευμένη/ος, εξαγνισμένη/ος, υγιής και χαρούμενη/ος, γιατί έτσι ο δημιουργός με έκανε και επιθυμεί.

Η ευγνωμοσύνη μου είναι ατελείωτη για αυτή τη μεγάλη θεραπεία και μεταμόρφωση.
Και έτσι είναι.
Ευχαριστώ.

 

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα