Πως γίνονται οι άνθρωποι που δονούν στην 5η διάσταση

1.  Δεν μπορούν πλέον να παρακολουθούν τηλεόραση.

2.  Για να αγωνιστούν δεν έχει πλέον νόημα.
Αντί να ανταγωνίζονται, προτιμούν να μοιράζονται και να διασκεδάζουν.

3.  Γνωρίζουν ότι η πέμπτη διάσταση δεν είναι ένα μέρος, αλλά μια συχνότητα, μια κατάσταση δόνησης.

4.  Δεν φοβούνται πια το άγνωστο.
Ξέρουν ότι ο εξωφυσικός κόσμος είναι μέρος της Φύσης και ο παραφυσικός πρέπει να θεωρηθεί ως κάτι φυσικό και όχι ως τρομακτικό και στοιχειωμένο.

5.  Ξέρουν ότι ο διάβολος δεν υπάρχει.
Αυτό που υπάρχει είναι ένα τεράστιο ΕΓΩ που τροφοδοτείται από υπερηφάνεια, εγωισμό, απληστία, φόβους και ψευδαισθήσεις.

6.  Θέλουν να είναι μόνοι, αλλά ταυτόχρονα όταν είναι με άλλους ανθρώπους, θέλουν να είναι μαζί τους πλήρως, έντονα και με πρόθεση.

7.  Αισθάνονται ότι έχουν σκοπό ζωής και θέλουν να τον βρουν, αλλά πρέπει να παραδοθούν και να σταματήσουν να ελέγχουν τη ζωή τους, γιατί έχουν ήδη συνειδητοποιήσει ότι όσο περισσότερο θέλουν να ελέγχουν, τόσο περισσότερο βρίσκονται στο δρόμο τους η εκδήλωση των θαυμάτων στη ζωή τους.

8. Έχουν ήδη καταλάβει ότι η νίκη στη ζωή δεν σημαίνει να πεθαίνουν πλούσιοι, πολύ λιγότερο να κερδίζουν έναντι άλλων για να δείξουν ότι είναι καλύτεροι και πιο μαχητικοί.
Ξέρουν ότι η νίκη στη ζωή είναι να ξεπεράσεις τα όρια και τους φόβους σου και να φτάσεις στο τέλος της ζωής με την καρδιά σου να δονείται σε ευγνωμοσύνη που γνώρισες ότι αν δεν μπορούσες να εκπληρώσεις όλα όσα ήρθες να κάνεις, τουλάχιστον προσπάθησες.

9. Καταλαβαίνουν ήδη ότι η λαχτάρα δεν είναι ένα κακό συναίσθημα και απώλεια, αλλά ένα συναίσθημα που φέρνει τη βεβαιότητα ότι μια μέρα θα βρουν όλους τους ανθρώπους που αγάπησαν και κάποτε περάσαν από τη ζωή τους.

10. Θέλουν να βοηθήσουν την ψυχή του κόσμου και είναι έτοιμοι να το πράξουν, καθώς είναι ένας από τους σκοπούς που ήρθαν να εκπληρώσουν σε αυτό το παρόν επίγειο πέρασμα.
Ξέρουν ότι δεν ήρθαν μόνο εδώ ως πνευματικοί τουρίστες.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα