Πώς η φύση επηρεάζει τη δημιουργικότητά μας

Η πίεση, η καταπίεση και η συμπίεση είναι σωστά «ξαδέλφια», εχθροί της κατάστασης της ροής της οποίας συχνά αγνοούμε τα οφέλη.

Θέλουμε να ζήσουμε τη δημιουργικότητά μας, ωστόσο, μπορούμε να νιώσουμε πολλά μπλοκαρίσματα όταν έρθουμε σε επαφή με εξωτερική αξιολόγηση, κριτική και κρίση.
Όταν «κανείς» δεν «κοιτάζει», συνδέουμε τη συχνότητα του παιδιού μας, η οποία είναι σοφή από την πρώτη στιγμή: κάνουμε ό, τι κάνουμε για τη χαρά που δονείται μέσα μας εκείνες τις στιγμές.

Αυτό που πρέπει να ζήσουμε, θα το ζήσουμε και με περισσότερη ή λιγότερη επίγνωση αυτής της αλήθειας, όλα όσα έρχονται σε εμάς «είναι ήδη» σε άλλα επίπεδα, σε άλλες διαστάσεις.
Είναι το εγώ μας που αμφισβητεί, που αμφιβάλλει, που μπλοκάρει.

Όταν χωρίζουμε από την αποκλειστική σχέση με την ύλη, δηλαδή όταν συνδεθούμε με την πίστη μας, όταν ζούμε συμβολικά τη ζωή, γνωρίζουμε ότι είμαστε ένα μικροσκοπικό μέρος κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον εαυτό μας, αποκτούμε επίγνωση της μαγείας μας με ταπεινοφροσύνη.

Πρέπει να φροντίζουμε για τη δημιουργικότητά μας όπως πρέπει να φροντίζουμε για τη φύση μας, σεβόμενοι τους κύκλους μας.
Όταν αναφέρομαι στη φύση μας δεν διαχωρίζω την εσωτερική φύση από την εξωτερική, καθώς και οι δύο δεν διαχωρίζονται, συμβαίνει ότι, πολιτισμικά, χάνουμε αυτήν την επαφή και αυτήν την εμπειρία.

Πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο από εύκολο, υπάρχει πίεση σε όλους τους τομείς της ζωής μας και αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι με τη δύναμη του ουρανού, τη διαίσθησή μας, την Πίστη μας, εκτροχιαζόμαστε με τον φόβο του Εγώ μας.

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα