Σαμανική προσευχή για την προστασία και την θεραπεία

Ζητώ από τον Θεό

Που κατοικεί μέσα μου να αφαιρέσει όλες τις αρνητικές επίγειες οντότητες, τα όντα του κακού πνεύματος, τις σκοτεινές δυνάμεις, τις σκοτεινές ενέργειες, και τις σκοτεινές συνδέσεις από το σώμα μου, την αύρα μου, την ψυχή μου  και επίσης από το σπίτι μου, τις ιδιότητές μου, από τους ανθρώπους γύρω μου και ό, τι υπάρχει σε αυτούς για μίλια και μίλια γύρω τους.

Ζητώ από τη Θεία παρουσία

Μέσα μου να εντοπίσει και να ανακτήσει τα μέρη της χαμένης ψυχής μου, να τα καθαρίσει, να τα θεραπεύσει και να τα ενσωματώσει στο κύριο σώμα της ψυχής μου.
Ζητώ από το Θείο Όν μέσα μου να με γεμίσει και να με προστατεύσει με το λαμπρό Θείο Φως, και να συνδέσει όλες τις τρύπες και τις σήραγγες μέσα μου, στο περιβάλλον μου, στους ανθρώπους γύρω μου.

Φαντάζομαι μια στήλη από εκθαμβωτικό, ζωντανό ζεστό και στοργικό Θεϊκό Φως που έρχεται από πάνω από το κεφάλι μου γεμίζοντας ολόκληρο το σώμα μου, καθαρίζοντας και θεραπεύοντας κάθε μέρος, κάθε κύτταρο και κάθε όργανο του σώματός μου.

Οραματίζομαι αυτό το Θείο Φως

Που εκτείνεται, προς όλες τις κατευθύνσεις γύρω μου, δημιουργώντας ένα κουκούλι του Θείου Φωτός που στεγάζει όλα όσα με περιβάλλουν.
Οραματίζομαι αυτό το κουκούλι του Θείου Φωτός που καλύπτεται με ανακλαστικούς πνευματικούς καθρέφτες, οι οποίοι αντανακλώνται κοιτάζοντας προς τα έξω.
Οραματίζομαι αυτό το ανακλαστικό κουκούλι που διαδίδει το Θείο Φως παντού.

Οραματίζομαι το σπίτι μου, το χώρο εργασίας μου, τους πνευματικούς και ψυχαγωγικούς χώρους μου, όλα καθαρίζονται, γεμίζουν και προστατεύονται από ένα φωτεινό, ζεστό, ευχάριστο, λευκό, καθαριστικό φως.
Ζητώ από τον Θεό που κατοικεί μέσα μου να παραμείνει σε επιφυλακή γύρω μου, να με περιβάλλει όσο υπάρχει η ψυχή μου.

Προσεύχομαι για την προστασία των μελών της οικογένειάς μου, φίλων, τη φυλή μου και όλων των ανθρώπων που γνωρίζω και όσους υπάρχουν γύρω τους

Ζητώ από το Θείο

Μέρος του ανθρώπινου σώματός μου να καθαρίσει, να θεραπεύσει, να ισορροπήσει, να αποκαταστήσει και να ευλογήσει όλα τα ζωτικά ενεργειακά κέντρα μου όταν χρειαστεί και χρειάζομαι βοήθεια και να τα καλύψω και να τα προστατέψω όταν δεν χρειάζομαι.
Ζητώ από το Θείο Φως μέσα μου να καθαρίσει, να θεραπεύσει, και να προστατεύσει όλα τα κανάλια επικοινωνίας μου με το Θείο Φως.

Μεγάλο Πνεύμα

Που μένεις μέσα μου, στο διάστημα και σε όλα τα πράγματα, μου ρίχνεις το φως σου και με προστατεύεις από κάθε είδους κίνδυνο, και μου δίνεις το δώρο του θάρρους να αντιμετωπίσω όλες τις πτυχές της ζωής μου που πρέπει να αποκατασταθούν και να καθαριστούν.

Αυτή η προσευχή είναι καλό να γίνεται όποτε βρίσκεστε συγχυσμένοι ή απροστάτευτοι από αρνητικότητα, κατάθλιψη, άγχος ή ασθένεια.
Εάν μπορείτε, κάντε το τη νύχτα, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι ή σε στάση διαλογισμού.
Εάν χρησιμοποιείτε συχνά κρυστάλλους, πάρτε ένα λευκό χαλαζία στο αριστερό χέρι και μια μαύρη τουρμαλίνη στο δεξί χέρι, που βοηθάνε στον καθαρισμό.

Και φανταστείτε πώς η λευκή θεραπευτική ενέργεια εισέρχεται στο σώμα σας μέσω του λευκού χαλαζία.
Κάντε αυτήν την ενέργεια να περάσει από ολόκληρο το σώμα, να το καθαρίσετε και στη συνέχεια να την αποβάλλετε μέσω της μαύρης τουρμαλίνης του δεξιού χεριού.
Αυτός είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για τον καθαρισμός την αρνητικής ενέργειας.

Μόλις ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, πλύνετε τα δύο ορυκτά που χρησιμοποιήθηκαν με τρεχούμενο νερό βρύσης και την επόμενη μέρα τα βάζετε ξανά στον ήλιο για μερικές ώρες, ώστε να είναι έτοιμα για νέα χρήση.

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα