Σεμινάρια

Munay-ki

Munay-Ki

Σεμιναρια Munay-ki

Τo Munay-Ki είναι οι εννέα τελετές μύησης από τους απογόνους των Inka, των ιθαγενών, από τα βουνά των Άνδεων του Περού. 

Το Munay-Ki προέρχεται από μια λέξη Κέτσουα που σημαίνει « σ’ αγαπώ» .

Οι προφητείες της αρχαίας Αμερικής κάνουν λόγο για μια περίοδο μεγάλων μεταμορφώσεων και προμηνύουν την εμφάνιση ενός νέου ανθρώπινου είδους στον πλανήτη.

Ο άνθρωπος που ζει χωρίς φόβο και κατοικεί στη φύση της αγάπης, την φωτεινή του φύση.

Καθώς παίρνετε τα τελετουργικά του Munay-ki, τα τσάκρα σας θα καθαριστούν και θα λάβετε αυτό που η «Λάικα» αποκαλούν,

«Σώμα του ουράνιου τόξου».

Οι τελετές Munay-Ki προέρχονται από τις μεγάλες μυήσεις από την κοιλάδα των Ινδουιστών,  που μεταφέρθηκαν στην Αμερική από τους πρώτους γιατρούς άνδρες και γυναίκες που διέσχισαν τα στενά Baring,  από τη Σιβηρία κατά την περίοδο των παγετώνων πριν από περίπου 30.000 χρόνια. 

Αυτοί οι θαρραλέοι ταξιδιώτες, γνωστοί ως Λάικα, ήταν οι γηροφύλακες του παλιού. 

Τώρα οι Σαμάνοι της Νότιας Αμερικής αρχίζουν να περνούν αυτή τη σοφία στη Δύση.

Ενισχύει τη διαίσθησή σας και τις θεραπευτικές σας ικανότητες.

Θεραπεύει και εξισορροπεί θηλυκή και αρσενική ενέργεια.

Ενεργοποιεί την επικοινωνία με τους οδηγούς σας και σας βοηθά να αντιλαμβάνεστε τις ενέργειες με τα φυσικά μάτια και τα αυτιά .

Ανοίγει και διευκολύνει την επούλωση του τσάκρα της καρδιάς σας.

Αυξάνει και ενισχύει την ικανότητα να δημιουργείτε.

Επιταχύνει την πνευματική σας εξέλιξη μετατοπίζοντας τη συνείδησή σας.

Σας δίνει τη δυνατότητα να σταθείτε στη δύναμή σας, να διεκδικήσετε τα όριά σας και να ανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Σας βοηθά να εκδηλωθείτε με ταχύτερο ρυθμό.

Σας βοηθά να καθαρίσετε τα περιοριστικά συστήματα πεποιθήσεων, να θεραπεύσετε και να απελευθερώσετε ζητήματα από το παρελθόν και τις προηγούμενες ζωές, που έχουν δημιουργήσει εμπόδια στη ζωή σας.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος θα λάβετε μύηση στις Εννέα Τελετουργίες του Munay-Ki. 

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι θα λάβετε εννέα μυήσεις Munay-Ki, μία για κάθε ιεροτελεστία.

Αυτές οι σαμανικές τελετές θα μεταμορφώσουν τη ζωή σας σε πολλά επίπεδα και θα σας προσφέρει μεταμορφωτική θεραπεία ενώ εξερευνάτε και βιώνετε ένα μοναδικό βαθύ πνευματικό ταξίδι. 

Θα μάθετε επίσης για τα αρχέτυπα, τι είναι και πώς μπορούν να κληθούν για καθοδήγηση και θεραπεία.

Η λήψη των 9 τελετουργιών του Munay Ki  σάς επιτρέπει να λαμβάνετε στην ενεργειακή σας δομή προστατευτικές ζώνες και τη θεραπεία των 6 αρχετύπων του σαμανισμού των Ίνκας:

Το φίδι να δουλεύει στο επίπεδο του φυσικού και αιθερικού επιπέδου.

Το τζάγκουαρ για το συναισθηματικό επίπεδο.

Το κολιμπρί σε επίπεδο ψυχής.

Ο κόνδορας / αετός για το Πνεύμα.

Συνοδευόμενος από τον Quetzalcoatl, για να ξυπνήσει τη συνείδησή μας και να ζήσουμε με ακρίβεια.

Και το Pachakuti σε σχέση με το υπερσυνείδητο και το θείο.

Το τελετουργικό του Θεραπευτή:

Σας συνδέει με μια γενεαλογία φωτεινών θεραπευτών από το παρελθόν, για να σας βοηθήσουν στην προσωπική σας μεταμόρφωση, αφυπνίζοντας τη θεραπευτική δύναμη, ώστε όποιος αγγίζετε να είναι ευλογημένος. Έχουμε πρόσβαση σε τεράστια πνευματική βοήθεια, αρχαίοι θεραπευτές που βοηθούν στην επούλωση των πληγών του παρελθόντος και των προγόνων μας.
Το τελετουργικό των Δεσμών Προστασίας:

Πέντε ενεργειακές ζώνες υφαίνονται στο φωτεινό ενεργειακό σας πεδίο για προστασία. Λειτουργούν ως φίλτρα, διασπώντας τυχόν αρνητικές ενέργειες που έρχονται προς το μέρος σας σε ένα από τα πέντε στοιχεία, γη, αέρα, φωτιά, νερό και φως, τροφοδοτώντας το ενεργειακό σας πεδίο, αντί να επιτρέψουν σε αυτές τις ενέργειες να σας επηρεάσουν.
Το τελετουργικό της Αρμονίας:

Μια μετάδοση των 7 Αρχετύπων στα Τσάκρα. Πρώτα λαμβάνετε τα αρχέτυπα: του φιδιού, του ιαγουάρου / τζάγκουαρ, του κολιμπρί και του αετού. Στη συνέχεια λαμβάνετε τρεις αρχαγγέλους: τον Φύλακα του Κάτω Κόσμου (το ασυνείδητό μας), τον Φύλακα του Μεσαίου Κόσμου (το συνειδητό μας) και τον Προστάτη του Άνω Κόσμου (το υπερ-συνείδητό μας).
Το τελετουργικό του Οραματιστή:

Αυτή η ιεροτελεστία εγκαθιστά μονοπάτια φωτός που συνδέουν τον οπτικό φλοιό με το τρίτο μάτι και το τσάκρα της καρδιάς. Αυτή η ιεροτελεστία ξυπνά τον «εσωτερικό μάντη» και την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τον αόρατο κόσμο της ενέργειας και του πνεύματος.
Το τελετουργικό του Φύλακα της Ημέρας:

Συνδέεστε με μια γενεαλογία κορυφαίων θεραπευτών από την αρχαιότητα. Οι Φύλακες της ημέρας μπορούν να καλούν τους αρχαίους βωμούς για να θεραπεύσουν, να φέρουν ισορροπία στη γη, και τον ήλιο να ανατέλλει κάθε μέρα, φέρνοντάς μας σε αρμονία με τη μητέρα Γη. Αυτή η ιεροτελεστία σας βοηθά να αρχίσετε να θεραπεύετε τη θηλυκή σας ενέργεια σας, να ξεπεράσετε τον φόβο και να εξασκήσετε την ειρήνη.
Το τελετουργικό του Φύλακα της Σοφίας:

Αυτή η ιεροτελεστία σας συνδέει με μια γενεαλογία φωτεινών όντων από το παρελθόν και το μέλλον. Οι θρύλοι λένε ότι η αρχαία σοφία κατοικεί στα ψηλά βουνά. Αυτή η ιεροτελεστία συνδέεται με τα χιονισμένα βουνά, τους ιερούς τόπους της εξουσίας, όπου μπορεί κανείς να συναντήσει το θείο. Σε βοηθά να βγεις έξω από τον χρόνο και να γευτείς το άπειρο. Οι γενεαλογίες των Φυλάκων της Σοφίας, είναι ιατροί και γυναίκες από το παρελθόν που νίκησαν τον θάνατο και βγήκαν έξω από τον χρόνο. Η δουλειά τους είναι να προστατεύουν τις διδασκαλίες της ιατρικής και να τις μοιράζονται με άλλους όταν χρειάζεται.
Το τελετουργικό του Φύλακα της Γης:

Αυτή η ιεροτελεστία σας συνδέει με τους αρχαγγέλους που είναι φύλακες του ηλιακού μας συστήματος, οικονόμοι όλης της ζωής στη Γη. Οι φύλακες της γης έρχονται υπό την άμεση προστασία αυτών των αρχαγγέλων και μπορούν να καλέσουν τη δύναμή τους όταν χρειάζεται για να φέρουν θεραπεία και ισορροπία σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτή η ιεροτελεστία σας συνδέει με τα αστέρια και με τον ήλιο, το τοπικό μας αστέρι.
Το τελετουργικό του Φύλακα των Άστρων:

Αυτή η ιεροτελεστία βοηθά το φυσικό σώμα σας να εξελιχθεί σε Homo Luminous. Η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται, το DNA σας ενημερώνεται εκ νέου και γίνεστε πιο ανθεκτικοί στις ασθένειες. Αποδέχεστε το κάθισμα γύρω από μια ιερή φωτιά στο κέντρο του Ήλιου, ένα μέρος που κρατήθηκε για εσάς από την αρχή του χρόνου.
Το τελετουργικό του Δημιουργού:

Καθώς αφυπνίζει το φως του Δημιουργού μέσα του, αυτή η ιεροτελεστία φέρνει τη διαχείριση σε όλη τη δημιουργία, από τον μικρότερο κόκκο άμμου έως το μεγαλύτερο σμήνος γαλαξιών. Αυτή η ιεροτελεστία δεν ήταν ποτέ ξανά διαθέσιμη στον πλανήτη. Αν και υπήρχαν άτομα που πέτυχαν αυτό το επίπεδο μύησης και ξύπνησαν τη συνείδηση του Χριστού ή του Βούδα, δεν ήταν ποτέ δυνατό να μεταδοθούν από το ένα άτομο στο άλλο, μέχρι σήμερα. Έτσι, ενώ η μετάδοση από Πνεύμα σε άνθρωπο συνέβαινε κατά καιρούς, η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο ήταν αδύνατη μέχρι τώρα. Η ιεροτελεστία του Δημιουργού παρουσιάστηκε και μας το χάρισαν οι πρεσβύτεροι των Ίνκα στις Άνδεις το καλοκαίρι του 2006.
Μέσα από τις τελετές Munay-Ki συνδέεστε με εκπληκτικές ενέργειες και δυνάμεις που μας περιβάλλουν, από τη Μητέρα Γη, τη φύση, τους Δασκάλους, τους πνευματικούς οδηγούς, και τον Δημιουργό. Δεν είναι απλά μια θεραπεία – διδασκαλία, αλλά μια σύνδεση με μια σαμανική παράδοση Κέτσουα – Ίνκα, με τους φύλακες της ημέρας, της Γης, και της σοφίας, των άστρων. Είστε συνδεδεμένοι με μια παράδοση και απολαμβάνετε εφ’όρου ζωής, την υποστήριξη και την προστασία αυτής της παράδοσης.

Munay-ki

Δείτε αναλυτικά τα σεμινάρια που τρέχουν

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα