Συνομιλία με τα κύτταρά μας

Κάθε σκέψη που κάνετε έχει την δικιά της συνείδηση.
Είναι σαν μια ξεχωριστή συνείδηση μέσα στην συνείδηση.
Μέσα σε κάθε σκέψη ζει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο πιθανοτήτων.
Αυτές οι σκέψεις έλκονται με μαγνητικό τρόπο με άλλες ενέργειες παρόμοιων κραδασμών.
Όταν αρκετές όμοιες ενέργειες συνδέονται με βάση την ομοιότητά τους, τότε γεννιέται το αντικείμενο της αγάπης / πρόθεσής σας στο φυσικό πεδίο.
Κάθε σκέψη έχει έναν κραδασμικό παλμό και έτσι μαγνητίζει παρόμοιες σε αυτήν σκέψεις.
Καθώς οι σκέψεις ανταποκρίνονται στο ενεργειακό, σάλπισμα – κάλεσμα, αρχίζουν να πάλλονται και να συνδέονται με την εικόνα που είναι ενσωματωμένη μέσα σε κάθε μία από αυτές, και τελικά δημιουργούν αυτό το οποίο έχει συμφωνηθεί.
Με άλλα λόγια όλες οι σκέψεις έχουν την δυνατότητα να υλοποιηθούν ανεξάρτητα από αυτό που είναι.

Το Dna σας τα παίρνει όλα σοβαρά

Οι πεποιθήσεις σας δημιουργούν μία κραδασμική “σκουληκότρυπα” ( όρος της κβαντικής φυσικής, που δηλώνει μια διαδρομή που ενώνει διαφορετικές διαστάσεις ), αποπλανώντας όλες τις σκέψεις σας στο να πάρουν μορφή.
Έχει αποδειχθεί ότι το dna έχει την δική του γλώσσα, η οποία μοιάζει πολύ με την ανθρώπινη γλώσσα.
Κάθε κύτταρο του σώματός σας ακούει κάθε λέξη πού λέτε και κάθε σκέψη που κάνετε και στην συνέχεια βασιζόμενο πάνω σε αυτόν τον εσωτερικό διάλογο δημιουργεί.
Τίποτα δεν “υποβιβάζεται” από το dna σας σαν μια τυχαία σκέψη ή σαν μια υποθετική δήλωση τύπου
“έλα μωρέ , πλάκα κάνουμε τώρα”.

Τα πάντα λαμβάνονται σοβαρά υπ’όψη και στην συνέχεια αρχίζουν να σχηματοποιούνται.
Το dna σας πιστεύει ότι εσείς είστε ο ανώτατος άρχοντας, σας θεωρεί σαν ένα εκπαιδευόμενο θεό και υπακούει σε κάθε σας λέξη και επιθυμία.
Υποθετικές προτάσεις του στύλ “έλα μωρέ, πλάκα κάνουμε” απλά δεν υφίστανται μέσα στην δομή της νοημοσύνης του dna σας, επειδή ανταποκρίνεται σε όλες τις σκέψεις και σε όλες τις λέξεις.
Καθώς μαθαίνουμε να επικοινωνούμε με το εσωτερικό μας σύμπαν και καθώς προχωρούμε στην εκπλήρωση της υπόσχεσης της δημιουργίας του Ουρανού επί της Γης, είναι σημαντικό να παίρνουμε τον χρόνο μας, να χαλαρώνουμε και να  παρκάρουμε  στον χώρο της καρδιάς.

Περνάμε τις περισσότερες μέρες μας όταν είμαστε ξύπνιοι μέσα σε μια βιαστική βήτα εγκεφαλική κατάσταση.
Με την είσοδό μας στην εγκεφαλική κατάσταση των κυμάτων άλφα, το μυαλό μας χαλαρώνει, κάτι που μας είναι απαραίτητο προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές πιέσεις και εντάσεις του να είσαι απλά άνθρωπος.
Η στοχαστική κατάσταση των κυμάτων άλφα επιτυγχάνεται απλά κλείνοντας τα μάτια σας και κοιτάζοντας στο εσωτερικό εκείνο σημείο καθαρού φωτός, αναπνέοντας βαθιά και συνειδητά σε μια συνεχόμενη βάση ολοκληρωμένων αναπνοών, εισπνέοντας και εκπνέοντας χωρίς διακοπές.

Εισερχόμενοι σε κατάσταση εγκεφαλικών κυμάτων άλφα ξεκινάμε τον διάλογο με το dna μας

Καθώς εισερχόμαστε στον εσωτερικό  ναό  των κυμάτων Άλφα, ο διάλογος με το dna μας ακούγεται δυνατά και καθαρά, χωρίς εξωτερικά παράσιτα.
Και καθώς κινούμαστε βαθύτερα στην επικοινωνία μας με την κυτταρική μας συνείδηση μέσα από τα κύματα Άλφα, βρίσκουμε άπειρα διαθέσιμα μονοπάτια δημιουργίας.

Στεκόμαστε μέσα στον άλφα ναό μας κοιτάζοντας τις πολλές χρυσές φωτεινές στήλες και δυνατότητες. Ζυγίζουμε τις πιθανότητες και όλες τις δυνατές εκβάσεις.
Για το dna μας και τα “ξαδέρφια” του τα κύτταρα, είναι πιθανά όλα και τα πάντα.
Μόνοι μας κάνουμε “περικοπές” στις βαθύτερες επιθυμίες μας, και δημιουργούμε μια λακούβα για να πλατσουρίσουμε αντί για έναν ολόκληρο ωκεανό για να κολυμπήσουμε.
Ποιοι είμαστε εμείς που θα σταθούμε εμπόδιο στον ίδιο μας τον δρόμο για να σαμποτάρουμε αυτό που το σύμπαν κρίνει ότι είμαστε ικανοί να πράξουμε;

Όταν βρισκόμαστε σε μια εξευγενισμένη κατάσταση επικοινωνίας με το dna μας χρησιμοποιώντας τα εγκεφαλικά κύματα άλφα για να σερφάρουμε, μπορούμε να ταξιδέψουμε στο παρελθόν, στο μέλλον και σε άλλα σύμπαντα μέσα από σκουληκότρυπες σκέψης.
Αυτές ανοίγονται μέσα στην δομή του dna όταν βρισκόμαστε σε μια χαλαρωμένη, στοχαστική ανταποκριτική κατάσταση ύπαρξης (Οι Ρώσοι επιστήμονες το έχουν αποδείξει αυτό).

Το πολύτιμο μαργαριτάρι της πιθανότητας

Έχουμε την ικανότητα να υπερβαίνουμε τον χρόνο και τον χώρο και να περπατάμε μέσα στους αρχαίους κόσμους.
Από αυτό το σημείο της αλήθειας που συνδέεται με όλον τον χρόνο και τον χώρο, μπορούμε να δούμε αυτό που έρχεται, να θεραπεύσουμε το παρελθόν και να συνδεθούμε με τις πιο βαθιές και αρχαίες αλήθειες μας μέσα από την στιγμή του τώρα.
Όταν στρεφόμαστε στο εσωτερικό μας, όλα είναι πιθανά.
Είναι στο χέρι μας να κρατάμε αυτό το πολύτιμο μαργαριτάρι των πιθανοτήτων και να μην το αφήνουμε να χάνεται μέσα στην καθημερινότητά μας.

Όταν επισκέπτεστε το πανόραμα όλου του χρόνου και του χώρου, να κρατάτε σφιχτά τους εμπνευσμένους Θησαυρούς που φέρνετε πίσω μαζί σας.
Αυτές είναι οι κυτταρικές αλήθειες που φέρνετε πίσω μαζί σας.
Εσείς είστε οι φροντιστές αυτών που θα μπορούσαν να γίνουν αυτές οι αλήθειες, αυτών που ήταν και αυτών που θα γίνουν.
Να τις τιμάτε σαν τους πιο πολύτιμους θησαυρούς.
Είναι λέξεις που περιμένουν να γεννηθούν.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα