Συντονιστείτε στην αγγελική αγάπη

Οι άγγελοι

Είναι ένα από τα πιο βαθιά και όμορφα δώρα που παρέχονται για τον καθένα μας, ως ένδειξη της θεϊκής αγάπης του Θεού.
Έχουμε ο καθένας αυτό που αναφέρεται ως φύλακες άγγελοι.
Η σχέση τους με τον καθένα από εμάς είναι βαθιά προσωπική και προϊόν του γεγονότος ότι η θεϊκή, πανταχού παρούσα αγάπη είναι πάντα μαζί μας.

Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι τέτοιες καθοδηγητικές δυνάμεις φωτός και αγάπης υπάρχουν γύρω τους προσωπικά.
Αυτό είναι γενικά το αποτέλεσμα μιας ψευδούς αίσθησης αναξιότητας ή της πεποίθησης ότι δεν υπάρχει ορατό σημάδι τέτοιας απεριόριστης ευεργεσίας στη ζωή ενός ατόμου.
Ας αντιμετωπίσουμε αυτές τις δύο παρανοήσεις.

Η πρώτη εσφαλμένη αντίληψη

Ότι κάποιος είναι ανάξιος, είναι στην πραγματικότητα ψευδής.
Εάν είστε ζωντανοί, τότε θεωρείτε απολύτως άξιοι να είστε εδώ.
Παρά τα λάθη του καθενός, η αγάπη του Θεού εξακολουθεί να λάμπει με απεριόριστη φωτεινότητα σε κάθε ζωντανή ψυχή και η βοήθεια είναι πάντα διαθέσιμη σε μια ειλικρινή καρδιά.
Για όσους δεν πιστεύουν ότι έχουν ειδικούς αγγέλους που τους υποστηρίζουν, επειδή δεν βλέπουν κανένα ορατό σημάδι για κάτι τέτοιο, επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς να εργάζεστε αποτελεσματικά με τους αγγέλους σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι για να σας βοηθήσουν οι άγγελοί σας σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, πρέπει πρώτα να ζητήσετε αυτήν τη βοήθεια.
Οι άγγελοί σας γνωρίζουν τα πάντα για εσάς από ένα πλαίσιο που είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που αντιλαμβάνεστε στην καθημερινή σας ζωή.

Πραγματικά γνωρίζουν τη μεγαλύτερη εικόνα

Ο αμετάβλητος νόμος που θα ακολουθούν πάντα είναι να διατηρείτε και να προστατεύετε την ελεύθερη βούλησή σας.
Είναι αλήθεια ότι σας προστατεύουν και σας καθοδηγούν με τρόπους που δεν βλέπετε καν, αλλά θα σέβονται πάντα την κυρίαρχη εστίαση της ζωής σε αυτό το σύμπαν, που είναι η ελεύθερη βούληση. Είναι τόσο ισχυρός αυτός ο νόμος της ελεύθερης βούλησης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άγγελοί σας είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας υποστηρίξουν ξεχωριστά με θεϊκή αγάπη.
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε αυτήν τη σχέση.
Εάν αγωνίζεστε με το τίποτα, μπορείτε απλώς να ζητήσετε από τους αγγέλους σας να σας καθοδηγήσουν σε μια θετική λύση.
Συχνά, αυτή η καθοδήγηση θα έρθει με τη μορφή μιας εμπνευσμένης ιδέας που ξαφνικά σας έρχεται.
Ή μπορεί να δείτε ξαφνικά κάτι με τρόπο που δεν το είχατε ξαναδεί, δείχνοντάς σας έτσι μια νέα πορεία προς την επίλυση.
Η πιο αποτελεσματική αγγελική καθοδήγηση έρχεται με αυτούς τους απλούς τρόπους, επειδή τιμά πλήρως την αίσθηση της κυριαρχίας σας ως ον.

Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να συνδεθούν με τους αγγέλους τους μέσω αυτόματης γραφής ή μέσω διαλόγου με αγγέλους «στο κεφάλι τους», καθώς αναζητούν απαντήσεις με λέξεις.
Δεν το προτείνω αυτό.
Πρώτα απ ‘όλα, δεν είναι απαραίτητο, και δεύτερον,  εάν δεν είστε επίσημα εκπαιδευμένοι από κάποιον δάσκαλο για το πώς να το κάνετε αυτό με ασφάλεια, κινδυνεύετε να μπερδευτείτε πολύ.
Θα δυσκολευτείτε να πείτε αν ακούτε μόνο τις δικές σας σκέψεις.
Και ακόμη χειρότερα, μπορεί να ανοίξετε ακούσια τον εαυτό σας σε ορισμένες διαστατικές ενέργειες που μπορεί να μην λειτουργούν προς όφελός σας.

Οι άγγελοι

Είναι απόλυτοι ειδικοί στην παροχή καθοδηγητικής αγάπης, χωρίς να χρειάζεται να σας «μιλήσουν» με λόγια.
Είναι πολύ καλύτερο να διατηρείτε το κέντρο σας και να βιώνετε τη δική σας έμπνευση.
Οι άγγελοί σας ήταν μαζί σας σε όλη σας τη ζωή και ήδη γνωρίζουν πώς να σας καθοδηγήσουν σε απόλυτο συγχρονισμό με τον αληθινό σας εαυτό και το υψηλότερο αγαθό σας.
Αυτό δεν είναι νέο για αυτούς.
Ζητώντας τους συγκεκριμένη βοήθεια σε ορισμένους τομείς, απλά τους παρέχετε μια μεγαλύτερη ευκαιρία να σας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο.
Είναι πολύ εύκολο να ζητήσετε βοήθεια από τους αγγέλους σας.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε κάτι απλό και από καρδιάς, όπως:

«Αγαπητοί άγγελοι, παρακαλώ  καθοδηγήστε με προς μια θετική και στοργική λύση σε αυτό το πρόβλημα».

Ή μπορείτε να πείτε κάτι σαν:

«Άγγελοι, βοηθήστε με να καταλάβω καλύτερα αυτήν την κατάσταση και τι μπορώ να κάνω γι ‘αυτήν, που είναι προς το συμφέρον όλων των εμπλεκόμενων μελών, σύμφωνα με το ανώτερο καλό τους».

Να ζητάτε πάντα αυτό που θα ανεβάσει την κατάστασή σας με θετικό τρόπο και θα φέρει περισσότερη αρμονία, ειρήνη και αγάπη στη ζωή σας.
Με το απλό, εγκάρδιο αίτημά σας, οι άγγελοί σας μπορούν να σας καθοδηγήσουν με αγάπη προς την απάντηση ή τη λύση που αναζητάτε.

Εάν αισθανθείτε ποτέ ότι οι άγγελοί σας δεν ανταποκρίνονται στο αίτημά σας με τρόπους που μπορείτε να δείτε, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια για μεγαλύτερη σαφήνεια.
Ένα πράγμα που μπορεί να εμποδίσει την αίσθηση της σαφήνειας είναι εάν θέσετε πάρα πολλές προϋποθέσεις στο αποτέλεσμα.
Χωρίς να το καταλάβετε, οι συνθήκες σας μπορεί να δημιουργήσουν μια κατάσταση που δεν μπορεί να λυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το άλλο πράγμα που μπορεί να εμποδίσει τη διαύγεια σας είναι αν κρατάτε αρνητικές απόψεις και στάσεις. Αυτό μπορεί να σας εμποδίσει να λάβετε τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Όποια βοήθεια και αν λάβετε από τους αγγέλους σας θα σχεδιαστεί για να ανυψώσει τη συνείδησή σας και να σας φέρει πιο κοντά στις ιδιότητες της θεϊκής, πανταχού παρούσας αγάπης.
Όσο περισσότερο αναζητάτε αυτό το αποτέλεσμα, τόσο καλύτερα θα μπορούν οι άγγελοί σας να ανταποκρίνονται άμεσα στα ειλικρινή σας αιτήματα.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα