Τελετουργίες για να αποτοξινώσετε την ψυχή σας

Η καθημερινή φασαρία της ζωής μπορεί εύκολα να μας αγχώσει και να μας αφήσει συναισθηματικά στραγγισμένους και πνευματικά αποσυνδεδεμένους.
Από τις δουλειές μας, τα χόμπι μας, τις κοινωνικές μας ζωές, είναι δύσκολο να αφιερώσουμε χρόνο για να καθαρίσουμε τις σκέψεις μας, να χαλαρώσουμε τα συναισθήματά μας και να επαναφορτίσουμε την ενέργειά μας.

Η δημιουργία μιας συνήθειας πνευματικού καθαρισμού είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσουμε το μυαλό, την καρδιά μας και την ενέργειά μας από το να γίνουν τοξικά.
Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε ένα ή περισσότερα, απλά αλλά ισχυρά τελετουργικά στη ζωή σας για να γειώσετε και να επικεντρωθείτε, να αυξήσετε την ευημερία σας και να εμβαθύνετε την πνευματική σας σύνδεση.

Τι είναι η πνευματική κάθαρση;

Ο πνευματικός καθαρισμός είναι μια πρακτική καθαρισμού του πνεύματος, του μυαλού και του σώματός σας από την αρνητική ενέργεια.
Είναι ένας τύπος τελετουργικού καθαρισμού που χρησιμοποιείται για την προώθηση μιας θετικής ροής ενέργειας στη ζωή σας, αφαιρώντας μπλοκαρίσματα ή στάσιμη ενέργεια που μπορεί να προκαλέσουν στενοχώρια ή δυσλειτουργία της ψυχής σας.
Μπορεί επίσης να επαναφορτίσει την ψυχή σας ενισχύοντας τη σύνδεσή σας με το πνευματικό βασίλειο, προωθώντας την εσωτερική ειρήνη και φέρνοντας περισσότερη διαύγεια, ισορροπία και διορατικότητα στη ζωή σας.

Η πρακτική του πνευματικού καθαρισμού περιλαμβάνει διάφορες μεθόδους, συμπεριλαμβανομένου του καπνίσματος φασκόμηλου, του ενεργειακού καθαρισμού με κρυστάλλους και άλλων τελετουργιών.
Καθαρίζοντας το σώμα μας και το περιβάλλον γύρω μας, μπορούμε να ανοιχτούμε στη θετική ενέργεια, να προσελκύσουμε την αφθονία και να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας.

Τα οφέλη της πνευματικής κάθαρσης

Καθαρίζοντας την αρνητική ενέργεια του παρελθόντος, μπορούμε να δημιουργήσουμε χώρο για νέα θετική ενέργεια να εισέλθει στη ζωή μας.
Όταν γίνεται με την κατάλληλη πρόθεση, ο πνευματικός καθαρισμός μπορεί να έχει ισχυρά και διαρκή αποτελέσματα στη σωματική και ψυχική σας υγεία και στη συνολική πνευματική σας ευημερία.
Μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι και πνευματικά συνδεδεμένοι, ώστε να μπορείτε να ζείτε με μεγαλύτερη διαύγεια, σκοπό και χαρά.

Τελετουργίες πνευματικής κάθαρσης

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά τελετουργικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε την ψυχή σας και να επαναφέρετε φως και αρμονία στη ζωή σας.
Από το κάπνισμα βοτάνων και θυμιαμάτων μέχρι τα λουτρά καθαρισμού, αυτές οι τεχνικές πνευματικού καθαρισμού θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις αρνητικές ενέργειες που μπορεί να έχετε λάβει κατά τη διάρκεια της ημέρας σας.
Είτε ασχολείστε με ένα συγκεκριμένο θέμα είτε χρειάζεστε απλώς μια επαναφορά, αυτά τα πνευματικά τελετουργικά αποτοξίνωσης μπορούν να φέρουν μια αίσθηση γαλήνης στην ψυχή σας.

Κάπνισμα με φασκόμηλο

Το κάψιμο του λευκού φασκόμηλου είναι μια αρχαία πρακτική που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να καθαρίσει τον αέρα και να απομακρύνει την αρνητική ενέργεια.
Αυτή η αρχαία παράδοση των ιθαγενών της Αμερικής περιλαμβάνει το κάψιμο του φασκόμηλου και το κούνημα του καπνού γύρω από το σώμα και στο σπίτι για να απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια.
Οι σαμάνοι πιστεύουν ότι ο καπνός από το φυτό φασκόμηλο βοηθά στον καθαρισμό του περιβάλλοντος, απαλλάσσοντας κάθε ανεπιθύμητη ενέργεια.
Είναι ένας ισχυρός τρόπος για να καθαρίσετε τον εαυτό σας και τον χώρο σας από κάθε αρνητική ενέργεια ή ανεπιθύμητα πνεύματα.

Διαλογισμός

Ο διαλογισμός είναι ένα από τα πιο ισχυρά τελετουργικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε την ψυχή σας.
Σας βοηθά να συνδεθείτε με τον εαυτό σας και να αποκτήσετε εσωτερική γαλήνη.
Σας επιτρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να κοιτάξετε τον κόσμο από μια διαφορετική οπτική γωνία.
Όταν διαλογίζεστε, εργάζεστε για να καθαρίσετε το μυαλό σας από όλα τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις και να εστιάσετε στην παρούσα στιγμή.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το διαλογισμό για να συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας και να έρθετε σε επαφή με την πνευματική σας πλευρά.
Σας βοηθά να αποκτήσετε σαφήνεια και διορατικότητα στη ζωή σας και να βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Αρωματοθεραπεία

Η αρωματοθεραπεία είναι ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να απολαύσετε έναν απαλό καθαρισμό ψυχής.
Η χρήση αιθέριων ελαίων και αρωματικών κεριών μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε την αύρα σας και να καθαρίσετε το άγχος και την αρνητικότητα.
Δοκιμάστε να κάψετε μερικά αρωματικά κεριά σε ένα δωμάτιο ή χρησιμοποιήστε έναν καυστήρα ή σπρέι αιθέριων ελαίων και εισπνεύσετε βαθιά το άρωμα.

Υπάρχουν πολλά αιθέρια έλαια που θα είναι πιο αποτελεσματικά για να καθαρίσουν το πνεύμα σας:

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι γνωστό για τις ηρεμιστικές του ιδιότητες και χρησιμοποιείται συχνά για τη μείωση του στρες και του άγχους.
Βοηθά επίσης να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια και να δημιουργήσετε μια αίσθηση πνευματικής ισορροπίας.

Το αιθέριο έλαιο μέντας έχει αναζωογονητική επίδραση στο σώμα και στο μυαλό.
Βοηθά επίσης να απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και να μειώσει τα αισθήματα άγχους και υπερέντασης.

Το αιθέριο έλαιο Περγαμόντο έχει ένα αναζωογονητικό άρωμα που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των συναισθημάτων κατάθλιψης, στρες και άγχους.
Βοηθά επίσης στην απομάκρυνση της αρνητικής ενέργειας και στην προώθηση θετικών συναισθημάτων ευεξίας.
Το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και χρησιμοποιείται συχνά για τη μείωση της φλεγμονής, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προώθηση της συναισθηματικής ισορροπίας.
Βοηθά επίσης να απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και να προάγει τα συναισθήματα ηρεμίας και διαύγειας.

Εξασκήστε την ευγνωμοσύνη

Η εξάσκηση της ευγνωμοσύνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε την ψυχή σας και να γεμίσετε την καρδιά σας με θετική ενέργεια.
Αυτή η απλή πράξη ευγνωμοσύνης κατευθύνει την εστίασή σας στα θετικά στη ζωή σας και σας ενθαρρύνει να αφήσετε την αρνητικότητα.
Κάθε μέρα, αφιερώστε λίγα λεπτά για να αναγνωρίσετε τα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους, τους ανθρώπους για τους οποίους είστε ευγνώμονες, τις ευκαιρίες που έχετε και την πρόοδο που έχετε κάνει.
Θα σας εκπλήξει με το πόσο αυτό μπορεί να ηρεμήσει την ψυχή σας και να αυξήσει τη συνολική σας ευημερία.

Κρυσταλλοθεραπεία

Η θεραπεία των κρυστάλλων περιλαμβάνει την αξιοποίηση της φυσικής θεραπευτικής δύναμης των κρυστάλλων και των πολύτιμων λίθων.
Με αυτό το τελετουργικό, οι ασκούμενοι χρησιμοποιούν κρυστάλλους για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση τυχόν αποθηκευμένων συναισθηματικών ή σωματικών αρνητικών ενεργειών στο σώμα τους, επιτρέποντάς τους να επανασυνδεθούν με την πνευματική τους πηγή.

Οι κρύσταλλοι είναι γνωστοί για τις δονητικές τους συχνότητες, οι οποίες πιστεύεται ότι βοηθούν στην ισορροπία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος.
Η θεραπεία των κρυστάλλων μπορεί να βοηθήσει στο άνοιγμα των τσάκρα και να ενθαρρύνει μια ροή θετικής ενέργειας.
Μπορεί επίσης να βοηθήσει στο σπάσιμο των παλαιών μοτίβων, στον καθαρισμό της μπλοκαρισμένης ενέργειας, στην προστασία από κακές δονήσεις και στην αποκατάσταση της εσωτερικής γαλήνης.

Οι καθαριστικοί κρύσταλλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τους σε κοσμήματα, της μεταφοράς τους σε τσέπες ή τσαντάκια ή την τοποθέτησή τους στο σώμα κατά τη διάρκεια του διαλογισμού ή της γιόγκα.

Εδώ είναι τέσσερις από τους πιο δημοφιλείς κρυστάλλους για καθαρισμό:

Ο αμέθυστος είναι ένας ισχυρός κρύσταλλος που πιστεύεται ότι βοηθά στην προστασία από τις αρνητικές ενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει τις αρνητικές δονήσεις.
Λέγεται επίσης ότι βοηθά στο άνοιγμα του τρίτου ματιού, επιτρέποντας τη σαφήνεια και τη διορατικότητα.

Ο απατίτης βοηθά στην απομάκρυνση των μπλοκαρισμάτων στα τσάκρα, επιτρέποντας μια πιο ισορροπημένη ροή ενέργειας.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την τόνωση της δημιουργικότητας και μπορεί να είναι χρήσιμο στην εκδήλωση των στόχων κάποιου.

Ο αχάτης λέγεται ότι είναι ένας ισχυρός θεραπευτικός λίθος που μπορεί να βοηθήσει να φέρει ισορροπία και αρμονία στον χρήστη του.
Πιστεύεται ότι μπορεί να αντλήσει αρνητικές ενέργειες και να βοηθήσει με βαθιές πνευματικές συνδέσεις.

Το μάτι της τίγρης πιστεύεται ότι είναι μια ισχυρή πέτρα γείωσης που βοηθά στη δημιουργία μιας βαθιάς σύνδεσης με την ενέργεια της Γης.
Λέγεται ότι μπορεί να βοηθήσει κάποιον να παραμείνει συγκεντρωμένος στους στόχους και τα όνειρά του, ενώ παράλληλα τον προστατεύει.

Συνδεθείτε με τη φύση

Η φύση έχει μια ηρεμιστική και εξαγνιστική επίδραση στις ψυχές μας.
Το να περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους με τον ήλιο στο πρόσωπό σας, τον καθαρό αέρα στους πνεύμονές σας και τον ήχο των πουλιών που κελαηδούν μπορεί να είναι ένας ισχυρός τρόπος για να καθαρίσετε το πνεύμα σας από την αρνητικότητα.
Καθίστε σε έναν κήπο, κάντε μια πεζοπορία στο δάσος ή κάντε μια βόλτα κατά μήκος της παραλίας.
Η σύνδεση με τη φύση μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας και να γεμίσετε την ψυχή σας με ειρήνη και θετικότητα .

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με ένα από τα πέντε στοιχεία της φύσης.
Για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα τελετουργικό νερού, όπου στέκεστε σε ένα ρυάκι, λίμνη ή ωκεανό και νιώθετε το νερό να ξεπλένει τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματά σας.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να γειωθείτε με το στοιχείο της Γης στέκοντας ξυπόλητοι στο γρασίδι ή ξαπλώνοντας και νιώθοντας το χώμα από κάτω σας.

Πνευματικό λουτρό

Το να κάνετε μπάνιο με αλάτι είναι ένα απλό και χαλαρωτικό τελετουργικό για να αφαιρέσετε αρνητικές ενέργειες και τοξίνες από το σώμα.
Για την προετοιμασία, απλά γεμίστε μια μπανιέρα με ζεστό προς καυτό νερό και προσθέστε δύο με τρία φλιτζάνια θαλασσινό αλάτι ή αλάτι Epsom.
Τα άλατα Epsom είναι γνωστά για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε μαγνήσιο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη χαλάρωση του σώματος και του νου, στη μείωση του στρες και του άγχους και στην αποβολή των τοξινών από το σώμα.
Το θαλασσινό αλάτι έχει αποτοξινωτικές και καθαριστικές ιδιότητες για να βοηθήσει στον καθαρισμό του σώματος και του ενεργειακού πεδίου κάποιου.

Καθώς το νερό γεμίζει, εστιάστε τις σκέψεις σας στην πρόθεση ότι απελευθερώνετε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια ή συναισθήματα που μπορεί να κρατάτε.
Μόλις το μπάνιο είναι έτοιμο, καθίστε σε αυτό για τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά, αφήνοντας το αλάτι να απορροφήσει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια.
Καθώς βυθίζεστε στα θεραπευτικά, καθαριστικά νερά, εστιάστε στην απελευθέρωση οποιασδήποτε αρνητικής ενέργειας ή σκέψης που κρατάτε.

Εάν έχετε μια φυσική ιαματική πηγή ή έναν ιερό χώρο κολύμβησης κοντά σας, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα τακτικό προσκύνημα σε αυτήν την τοποθεσία ως εναλλακτική λύση για ένα μπάνιο στο σπίτι.

Ηχοθεραπεία

Η μουσική έχει τη δύναμη να μας ανεβάσει τη διάθεση και να μας γεμίσει με χαρά.
Η ηχοθεραπεία είναι μια αρχαία πρακτική που χρησιμοποιεί δονήσεις από, γκονγκ και άλλα όργανα για να αποκαταστήσει την ισορροπία και την αρμονία στο σώμα και το μυαλό σας.
Αυτό το τελετουργικό έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στην απομάκρυνση των μπλοκαρισμάτων από το σωματικό, διανοητικό και συναισθηματικό επίπεδο, επιτρέποντάς σας να βιώσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας.
Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας θεραπείας ήχου, μπορεί να αισθανθείτε μια βαθιά αίσθηση χαλάρωσης, καθώς οι ηχητικές δονήσεις βοηθούν να καθαρίσετε τυχόν στάσιμη ενέργεια.
Θα μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε την εσωτερική σας σοφία, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πρόσβαση στα αληθινά βάθη της ψυχής σας.

Ψαλμωδία μάντρας

Η ψαλμωδία μάντρα είναι μια αρχαία πρακτική που χρησιμοποιείται για την επίτευξη μιας κατάστασης ηρεμίας, ειρήνης και πνευματικής αφύπνισης.
Τα μάντρα έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις, και πιστεύεται ότι είναι ισχυρά εργαλεία για μεταμόρφωση.
Επαναλαμβάνοντας αυτά τα μάντρα, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη του θείου και να λάβετε τις ευλογίες του.
Τα μάντρα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην απελευθέρωση αρνητικών σκέψεων και να δημιουργήσουν μια θετική ατμόσφαιρα στο περιβάλλον.
Το να ψέλνετε μάντρα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να θέσετε μια πρόθεση και να εστιάσετε τις σκέψεις σας στα πράγματα που θέλετε να εκδηλώσετε στη ζωή σας.
Αφιερώστε λίγα λεπτά κάθε μέρα ψέλνοντας ένα μάντρα και δείτε πώς μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας, να ανοίξετε την καρδιά σας και να αυξήσετε τη δόνηση σας.

Ασκηθείτε στην πραναγιάμα

Η Pranayama είναι μια ισχυρή και αρχαία αναπνευστική πρακτική γιόγκα για πνευματικό και ενεργειακό καθαρισμό.
Περιλαμβάνει βαθιές, αργές αναπνοές και εστίαση στην αποστολή ενέργειας μέσω του σώματος, προκειμένου να ανοίξουν τα ενεργειακά κανάλια.
Αυτή η πρακτική μπορεί να βοηθήσει στην άρση τυχόν ψυχικών και σωματικών μπλοκ και να προσκαλέσει μια πιο θετική ενέργεια στο σώμα.
Η αναπνοή Pranayama yoga μπορεί να εξασκηθεί οποτεδήποτε και οπουδήποτε, και ακόμη και λίγα λεπτά εξάσκησης μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά για να ηρεμήσει το μυαλό και να συνδεθεί με μια ανώτερη δύναμη.

Συγχώρεση

Η συγχώρεση μας βοηθά να αφήσουμε τον πόνο, την ενοχή, τον θυμό και την αγανάκτηση και μας επιτρέπει να προχωρήσουμε στη ζωή και να επανασυνδεθούμε με τον πραγματικό μας εαυτό.
Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να γράψετε ένα γράμμα στον εαυτό σας ή σε άλλο άτομο, εκφράζοντας τα συναισθήματά σας για να απελευθερώσετε τις αρνητικές συναισθηματικές αποσκευές που βαραίνουν την ψυχή σας.
Μπορείτε επίσης να εξασκηθείτε στο διαλογισμό για τη συγχώρεση, να οραματιστείτε το άτομο ή την κατάσταση που πρέπει να συγχωρήσετε και να τους στείλετε αγάπη και φως.
Η εξάσκηση στη συγχώρεση του εαυτού μας είναι επίσης σημαντική, καθώς μας βοηθά να είμαστε πιο ευγενικοί και συμπονετικοί με τον εαυτό μας.

 Ημερολόγιο

Το ημερολόγιο είναι ένα ισχυρό εργαλείο για πνευματικό καθαρισμό και θεραπεία.
Όχι μόνο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τεκμηριώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει μια βαθιά εικόνα του εσωτερικού σας κόσμου.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναλογιστείτε τη ζωή σας, να θέσετε στόχους και προθέσεις ή να ασκήσετε την ευγνωμοσύνη και τη συγχώρεση του εαυτού σας.

Αφιερώστε χρόνο για να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να κάνετε στον εαυτό σας σκληρές ερωτήσεις σχετικά με τις επιλογές, τις προθέσεις και τις ενέργειές σας.
Δώστε προσοχή στο πώς αισθάνεστε και γιατί.
Ανακαλύψτε τυχόν μοτίβα ή θέματα στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές σας και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με αυτό που βρίσκετε.
Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πραγματικές ιδέες και ισχυρές αλλαγές στη ζωή σας.
Ο αυτοστοχασμός είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναρωτηθείτε τι χρειάζεστε για να θεραπεύσετε και να βάλετε νέες προθέσεις για το μέλλον.

Svadhyaya

Το Svadhyaya , ή αυτο-μελέτη, είναι μια βαθιά εξέταση των συνηθειών και των ασυνείδητων σκέψεών μας.
Μέσα από τη διαδικασία της αυτο-ανακάλυψης και της εσωτερικής εργασίας, αποκτούμε διορατικότητα και κατανόηση, αλλά το πιο σημαντικό, μαθαίνουμε πώς να λάμπουμε το φως της επίγνωσης στα σκοτεινά, σκιερά μέρη της ύπαρξής μας.
Το Svadhyaya επίσης φωτίζει και καθαρίζει την ψυχή μας δημιουργώντας μια καθημερινή πρακτική ανάγνωσης των αρχαίων γραφών της γιόγκα και μελέτης της φιλοσοφίας της γιόγκα.

Λίγη εσωτερική δουλειά κάθε μέρα προωθεί μια θετική προοπτική, εμπνέει περαιτέρω πνευματική εξάσκηση και βοηθά στην αποφυγή δημιουργίας οποιασδήποτε αρνητικότητας.
Για καλύτερα αποτελέσματα, δημιουργήστε μια καθημερινή ρουτίνα Svadhyaya.
Ο Τζορτζ Γκουρτζίεφ συνιστά:

«Να αφιερώσετε μια ειδική ώρα κάθε μέρα, για ένα μισάωρο, για εσωτερική εργασία.
Κατά τη διάρκεια αυτής της μισής ώρας ξεχάστε όλα τα υπόλοιπα, θυσιάστε όλες τις εξωτερικές σας ασχολίες και μετά αφήστε στην άκρη την εσωτερική σας δουλειά και ξαναρχίστε τις υποχρεώσεις της συνηθισμένης καθημερινότητας».

Ο πνευματικός καθαρισμός είναι ένας ισχυρός τρόπος για να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τις συναισθηματικές και πνευματικές τοξίνες που μπορούν να συσσωρευτούν στη ζωή μας.
Είτε θέλετε να απελευθερώσετε παλιά μοτίβα, είτε απλά θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας επιπλέον ενέργεια, το να αφιερώσετε χρόνο για να συμμετάσχετε σε τελετουργίες πνευματικού καθαρισμού μπορεί να είναι απίστευτα ωφέλιμο.
Από το κάπνισμα μέχρι τον διαλογισμό, υπάρχουν πολλά τελετουργικά για να διαλέξετε, οπότε αφιερώστε χρόνο για να βρείτε αυτό που μιλάει στην ψυχή σας.
Ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές ή πνευματικές σας πεποιθήσεις, η πνευματική κάθαρση μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας και να βρείτε εσωτερική γαλήνη.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα