Τελετουργικό συγχώρεσης για απελευθέρωση ενέργειας και εξέλιξη

Συγχώρεση

Έχουμε μιλήσει πολύ, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, για τη συγχώρεση.
Και είναι κάτι απαραίτητο για την ευημερία μας, την πρόοδό μας και για τον υπόλοιπο πλανήτη.
Σε αυτό το σημείο είναι ξεκάθαρο ότι η συγχώρεση κάποιου είναι μια πράξη αγάπης, πρώτον απέναντι στους εαυτούς μας, που δεν θέλουν να συνεχίσουν να μεταφέρουν το δηλητήριο που η άλυτη σύγκρουση χύνει στις φλέβες μας, είναι μια πράξη κατανόησης της πραγματικότητας, η οποία δεν είναι άλλο, με το ότι ο καθένας κάνει ότι μπορεί κάτω από το επίπεδο συνείδησης από το οποίο λειτουργεί, και είναι μια πράξη που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο: Άνευ Όρων Αγάπη.

Πρέπει να συγχωρήσουμε και πρέπει να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας επειδή δεν είμαστε σε θέση να χειριστούμε την κατάσταση με άλλο τρόπο.
Μερικές φορές είναι προφανές τι έχει συμβεί σε ένα άτομο, ώστε να χρειαστεί να συγχωρήσουμε, αλλά ποτέ δεν θα είμαστε σίγουροι ότι αυτή η κατάσταση δεν ήταν απλώς μια καρμική αναπροσαρμογή λόγω μιας προηγούμενης κατάστασης στην οποία διαπράξαμε σε αυτό το άτομο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εκτελέσουμε το τελετουργικό της συγχώρεσης, για να καθαρίσουμε τη σχέση από την αρχή της, όποια κι αν είναι, με τη βοήθεια της ΕΓΩ ΕΙΜΙ παρουσίας.
Αυτό το τελετουργικό είναι κατάλληλο για την απελευθέρωση ενεργειών που μας έχουν συνδέσει και που δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε.

Αυτές οι ενέργειες εκφράζονται με τη μορφή συναισθημάτων διαφόρων ειδών:

Ενοχή (δεν αισθάνομαι άξιος …).

Αισθήματα κατωτερότητας (οι γονείς μου δεν με εκτιμούσαν αρκετά στην παιδική μου ηλικία).

Δυσαρέσκεια (ένιωσα άδικη μεταχείριση …).

Δυσκολία στη σωστή σχέση με τον σύντροφο (επανεξέταση της σχέσης με τον πατέρα-μητέρα και απελευθέρωσή της μέσω συγχώρεσης) κ.λπ.

Τελετουργικό συγχώρεσης

Πρέπει να κάνουμε αυτό το τελετουργικό για κάθε άτομο με το οποίο έχουμε μια σύγκρουση, αλλά θα αφήσουμε αρκετές ημέρες να περάσουν μεταξύ τους.
Μπορούμε να το κάνουμε οποιαδήποτε μέρα και ανά πάσα στιγμή, αν και η ενέργεια του Αρχαγγέλου Ζακχιήλ, του υπευθύνου της μεταμόρφωσης και της συγχώρεσης, είναι περισσότερο παρούσα το Σάββατο.

Τεχνική:

Ανάβουμε ένα κερί (τα μωβ κεριά είναι εξαιρετικά για μεταμόρφωση) και ένας κώνος ή στικ θυμιάματος, μπορούμε επίσης να βάλουμε αυτόν που θέλουμε, αν και υπάρχουν συγκεκριμένοι για καθαρισμό όπως πχ το φασκόμηλο ή το Palo Santo.

Θα ανοίξουμε το τελετουργικό με την ευθυγράμμιση mudra: αριστερό χέρι, δείκτες και αντίχειρα μαζί, και θα επικαλεστούμε την παρουσία μου του EΓΩ ΕΙΜΙ, με την παρακάτω επίκληση. Ζητήσουμε τη συνεργασία του Αρχάγγελου Zadquiel.

Επίκληση:

Είμαι ισορροπία στη δράση. Ζητώ ενέργεια καθαρισμού. Ανοίγω το κανάλι μου στο Φως.
Ζητώ από το ανώτερο όχημά μου να αναλάβει τη διοίκηση των κάτω οχημάτων μου για να εκτελέσει αυτό το τελετουργικό.

Οραματίζομαι το πρόσωπο (που με ενδιαφέρει) μπροστά μου και πίσω του το Συμβούλιο των Πρεσβύτερων (Λευκή Αδελφότητα) ή του Καρμικού Δικαστηρίου.

Επικαλούμαι το Νόμο της Συγχώρεσης και μέσω αυτού ζητώ τη συγχώρεσή σου, Εγώ……………………..(το όνομά σας) για όλες τις λανθασμένες σκέψεις, συναισθήματα, λέξεις ή ενέργειες που εκπέμπονται σε σένα και για όλες τις ζημιές που σου έχουν προκληθεί σε αυτή ή σε άλλες ζωές.

Σταματήστε και παρατηρήστε εάν υπάρχει αίσθηση ή δυσφορία στο σώμα, επειδή οι ενέργειες καθαρισμού απελευθερώνονται, εάν υπάρχουν, περάστε το χέρι σαν να το συλλέγετε και καθαρίστε το πάνω από τη φωτιά του κεριού για να το καθαρίσετε και συνεχίζετε.

Επικαλούμαι τον Νόμο της Συγχώρεσης και μέσω αυτού σας συγχωρώ:……..(όνομα ατόμου).
Για κάθε λανθασμένη σκέψη, συναίσθημα, λέξη ή πράξη που έχετε εκπέμψει σε μένα και για όλες τις ζημιές που με έχετε προκαλέσει σε αυτή ή σε προηγούμενες ζωές.

Παρατηρήστε ξανά εάν υπάρχει αίσθηση ή δυσφορία στο σώμα.

Επικαλούμαι τον Νόμο της Συγχώρεσης και μέσω αυτού εγώ……………..(το όνομά σας)……….Συγχωρώ τον εαυτό μου: τον εαυτό μου για οποιαδήποτε λανθασμένη σκέψη, συναίσθημα, λέξη ή πράξη που έκανα απέναντι:………… και προς τον εαυτό μου και για όλες τις ζημιές που προκάλεσα και με προκάλεσαν σε αυτήν ή σε άλλες ζωές.

Παρατηρήστε ξανά εάν υπάρχει αίσθηση ή δυσφορία στο σώμα.

Σας δίνω ελευθερία και ελευθερώνομαι από τον εαυτό μου και θέτω την κατάστασή  στα χέρια του Καρμικού Συμβουλίου.
Σας ευχαριστώ για όσα έχω μάθει από εσάς και από τη σχέση μας.

Οραματιστείτε  το σύμβολο του άπειρου μεταξύ των δύο ατόμων σε βιολετί χρώμα, αργότερα σε ένα χρυσό φως που σας λούζει και τους δύο.

Κλείνουμε την άσκηση με τη μούδρα ευθυγράμμισης: Δεξί χέρι, δείκτες και αντίχειρα μαζί.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα